Zaujímavosti o referátoch
Bermudsky trojuholnik
07.05.2011
Erik
Reagovať
verím tomu
ja tomu neverím. ale viem vysvetlenie tej záhady. chcete ho počut??? Tak dobre.
Ludia vôbec nemiznú kúzlom oni sa totiž potopia pod vodu. Tak že sú tam také plynné bubliny a tie sú tak silné že ked sa chytí niečoho tak okamžite začína klesat.
A chcete počut prečo ho nazvali bermudskýn trojuholník???? No preto lebo je to niekde kde je atlantický oceán a medzi tím oceánom sú tri štáty ktoré tvoria trojuholník.
Ludia vôbec nemiznú kúzlom oni sa totiž potopia pod vodu. Tak že sú tam také plynné bubliny a tie sú tak silné že ked sa chytí niečoho tak okamžite začína klesat.
A chcete počut prečo ho nazvali bermudskýn trojuholník???? No preto lebo je to niekde kde je atlantický oceán a medzi tím oceánom sú tri štáty ktoré tvoria trojuholník.
28.01.2010
................
Reagovať
cudne
ten jasko ja mu neverim nemohol tamadial ist
somarina to si len vymyslel.bermud.trojuhol, je to pravda videla som video.
somarina to si len vymyslel.bermud.trojuhol, je to pravda videla som video.
21.11.2007
lila
Reagovať
bermudsky trojuholnik
fakt je to zvlaastne...nechapem to miesto je nejake zahadneee...je to nieco ako miesto kadial sa da dostat zo zeme do inej dimenzie ti ludia a tie lietadla predsa musia niekam miznut
28.01.2010
veronika
Reagovať
Re: bermudsky trojuholnik
mas pravdu allysa je to cudne to miami a florida zahada. no pre nas slovakov a europanov ano,ale co amerika USA.
28.01.2010
allysa
Reagovať
bermudsky trojuholnik
je to vazne zake cudne a zahadne v okoli maiami a floridy.minuli rok som mala referat o bermudach tento rok budem mat referat o
bermudskom trojuholniku.velmi sa na to tesim.
je to velmi zahadne a cudne.
bermudskom trojuholniku.velmi sa na to tesim.
je to velmi zahadne a cudne.
21.11.2007
lila
Reagovať
zvlastne
nechapem je to nejake zahadne miesto ale netusim kam miznu wsetci ti ludia a tie lietadla musi byt nieco kam miznu...
26.07.2007
jasko
Reagovať
Pravda
Ale vie...ja som tadial isiel asi 20 krat a nic sa mi nestalo...plavba aj let prebiehal v dokonalom poriadku...bolo jasno, ani oblacika na nebi takze som vsetko videl pekne z hora .ale bolo to vzrusujuce pomysliet na vsetky tie rozpravky o Bermudskom Trojuholniku...Musim priznat, ze na chvilu som chel aby sme sa stratili, kam by sme sa dostali...do minulosti?Do buducnosti?je to nejaka brana do inej galaxie vo vesmire kam sa dostali vsetci ludia co sa tam stratili?Ludia...uprimne sa do seba zahladte a porozmyslajte o tom ci by ste sa nechceli dostat niekam kde je nekonecny pokoj, krasa, radost zo zivota.Urcite sa urcite by sachcel kazdy vytratit z tohto uponahlaneeho sveta niekam "inam".
26.07.2007
jasko
Reagovať
Pravda
Ale vie...ja som tadial isiel asi 20 krat a nic sa mi nestalo...plavba aj let prebiehal v dokonalom poriadku...bolo jasno, ani oblacika na nebi takze som vsetko videl pekne z hora .ale bolo to vzrusujuce pomysliet na vsetky tie rozpravky o Bermudskom Trojuholniku...Musim priznat, ze na chvilu som chel aby sme sa stratili, kam by sme sa dostali...do minulosti?Do buducnosti?je to nejaka brana do inej galaxie vo vesmire kam sa dostali vsetci ludia co sa tam stratili?Ludia...uprimne sa do seba zahladte a porozmyslajte o tom ci by ste sa nechceli dostat niekam kde je nekonecny pokoj, krasa, radost zo zivota.Urcite sa urcite by sachcel kazdy vytratit z tohto uponahlaneeho sveta niekam "inam".
26.07.2007
jasko
Reagovať
Pravda
26.07.2007
jasko
Reagovať
Pravda
14.11.2006
domcita
Reagovať
chape????
ale kde sa nachadza to je jasne....ale co je to tak to nevie nikto.....
10.03.2006
jlk
Reagovať
príspevok
je to celkom dobré, aj keď sme sa nedozvedeli, čo ten trojuholník vlastne je.
10.03.2006
Dee dee
Reagovať
Re: príspevok
Bermudský trojuholník sa nachádza medzi mestami Bermuda, Puerto Rico a pevnosťou Lauderdale.
Comu nechapes?
Comu nechapes?