referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Agatha Christie: Plavý kôň
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.04.2011
LeaH    Reagovať
no tak...
Lavender totálne s tebou súhlasím :) mám tiež 13 a skoro celá trieda sťahuje obsahy z internetu. Teraz som tú knihu dočítala ale vôbec ma to nezaujíma a nedáva to zmysel a navyše je tam volačo o čarodejniciach... brrrrrrr :/ keď už chcú dávať deťom povinné čítanie tak aspoň volačo modernejšie a zaujímavejšie... ale som rada že sú taký ľudia ktorý dajú obsah na internet :) sú takými "záchrancami" :D
22.03.2010
Lavender    Reagovať
takže...
...ja si myslím,že takéto knihy by sa už nemali dávať ako povinné čítanie.Mňa osobne to veľmi zaťažuje,je to logické,ak máte prečítať do stanovenej doby knihu,ktorú čítavali ešte vaši starí rodičia a jej obsah vás absolútne nezaujíma.Je to vec názoru ale nech sa nikto nečuduje,že decká nechcú čítať.Ja mám 13 rokov a prečítala som zatiaľ len 3 celé knihy ak nerátam leporelá a 5 stranové knižky z detstva :) Naša triedna sa nám stále vyhráža,že ak si obsah stiahneme z netu,spozná to ale zatiaľ na to nikomu neprišla a to najmenej polovica triedy stahuje obsahy z internetu :D Každopádne pri knihách,ktoré by som najradšej spálila alebo zavrela do truhlice a hodila do mora alebo dala strážiť nejakému trojhlavému drakovi som rada,že tu vždy nájdem obsah :)
17.05.2007
nelly    Reagovať
dakujem
diky ....prave mi to veelmi pomohlo!!! ahoj
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.