referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Wiliam Shakespeare: Rómeo a Júlia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.05.2008
zuzu    Reagovať
Precitajte si to sami
tu knihu som pred chvilou docitala a je vazne skvela ...nechapem ak niekto chodi na gymnazium a neprecita si to a ten obsah dostatocne staci je tam napisane vsetko podstatne ..
06.12.2007
dada    Reagovať
romeo a julia
je to v poho a pomOhlo dostala som A
27.05.2007
kika    Reagovať
podľa mňa je to dobré
ja si myslím, že ondrej má pravdu a že tento referát úplne stačí študentom, ktorí idú maturovať...lebo ja som si ho tiež preto čítala a keďže je taký krátky, zapamätala som si ho hneď...a preto ďakujem :DDD
06.10.2006
reni    Reagovať
romeo a julia
vdaka pomohlo mi to
23.05.2006
ondrej    Reagovať
Mne vyhovuje
Hlásim sa k študentom, ktorí za pár dní maturujú, takže ďakujem autorovi za krátky obsah, ktorý si skôr zapamätám :) Ak by som chcel dielo spoznať, alebo si ho prečítam, alebo si pozriem iný referát, ktorých je tu dosť... a aj dlhých.
Kathryn- asi máš pravdu, ale kto by potom písal pre nás- cucáov, ktorý chcú dohnať všetko čo prespali počas 4 rokov :D
03.02.2006
Kathryn    Reagovať
Mohlo to byť lepšie
Ja osobne si myslím, že dielo mohlo byť viac rozobraté a postavy lepšie charakterizované, nehovoriac o tom, že niektoré nepodstatné ako napr. lekárnik alebo strážcovia sa tam vobec nemuseli uvadzať. Mohol by to byť veľmi dobrý referát, len na ňom treba trocha popracovať.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.