referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
"Mysli na to,aký je život krátky"
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.11.2008
silvia    Reagovať
si dobryyy
ked som chodila do skoly a mali sme za domacu ulohu sloh tak som nad tym sedela cele popoludnie a naskrabala som mozno desat viet.tan tvoj bol velmi pekny zaujal ma a rada by som si precitala aj dalsie napr.o laske atd.ahoj
03.04.2007
Zuzana    Reagovať
Celkom fajn
Na chlapca sa to dá celkom prehĺtnuť, no myslím si že je to trochu sladké. Mohol si dať do toho aj viac!
27.03.2007
jeanna11    Reagovať
nadhernééé
Dakujem za krasny pribeh ,je to napísane naozaj krásne..s citom..pochopila som ten zmysel žitia..si skvelý človek!!
19.03.2007
mimka    Reagovať
pekne...
pekne zamylsenie nad zivotom... Ktosi mudri sa raz opytal: Od kial ideme? Odpoved znela: Od Boha. A kam kracame cely zivot? Odpoved.Ku Bohu... Tak potom naco ta prechadzka???.....a to je ten zivot!!!!
27.01.2007
tomas    Reagovať
reakcia
tak toto bol velmi pekne napisaný sloh velmi nma zaujala nasiel som si tam aj svoj zivot aj svoje myslienky atdvelmi rad bi som bol kebi sa mi autor tohoto textu ozval napisal .......
23.01.2007
Alexandra    Reagovať
No keby ja mám taký talent...
Jeej teba by som chcela spoznaaať. Krásne. Hneď sťahujem a dávam profesorke.
19.01.2007
Lenka    Reagovať
Pekna praca
blahozelam tvoja praca je krasna.Mas pravdu kazdy ma ine nazory, ale ja s tymi tvojimi plne súhlasim. Pis dalej ako vidis vsetko sa ti vracia naspat - mas pekne ohlasy papa nech sa ti dari
12.12.2006
JosoWood    Reagovať
BOMBA
calan ty si fakt dobry mislim si ze by si mohol napisat aj neaku knizku ja knihi necitam ale tu tvoju by som si urcite precital pokracuj si fakt dost dobry.
ps:dostal som sneho 1 tak fakt diky a profka skoro spadla znoh ked som jej to donesol ale ihned zistila ze som to nepisal ja:D
12.12.2006
JosoWood    Reagovať
parada
calan ty si fakt dobry mislim si ze by si mohol napisat aj neaku knizku ja knihi necitam ale tu tvoju by som si urcite precital pokracuj si fakt dost dobry.
ps:dostal som sneho 1 tak fakt diky a profka skoro spadla znoh ked som jej to donesol ale ihned zistila ze som to nepisal ja:D
25.10.2006
Paloma    Reagovať
Takto to je!
Som veľmi rady, že niekto napísal niečo fakt suprové ako je toto.Každý ma svoje myšllienky a čo vydedukuje je jeho vec, ale tý si neskrýval svoje myšlienky a pozeráš sa na svet reálne a optimisticky to máš u mňa veľké plus, možno to nič pre teba neznamené, ale mne sa to veľmi páčilo!!!!Dám ti jednu radu využívaj svoj talent-máš sa čím pýšiť!Cmúúúúúúúúúúk
16.10.2006
Icis    Reagovať
SORRY
prepacte blbol mi net a preto som to napisal viac krat!este raz sorry
16.10.2006
Icis    Reagovať
Hmm...
Pekne si to vystihol!uplne a presne!respekt!a zaujimalo by ma co ta to napadlo nieco taketo napisat???naco?komu si chcel pomôct, alebo poradit?????
16.10.2006
Icis    Reagovať
Pekne....
Pekne si to vystihol!uplne a presne!respekt!a zaujimalo by ma co ta to napadlo nieco taketo napisat???naco?komu si chcel pomôct?????
16.10.2006
Icis    Reagovať
Ty koki
Pekne si to vystihol!uplne a presne!respekt!a zaujimalo by ma co ta to napadlo nieco taketo napisat???naco?komu si chcel pomôct?????
16.10.2006
Icis    Reagovať
Ty koki
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.