referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Spomienky a myšlienky
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.01.2009
iBi    Reagovať
vlstny blog.
presunul som svoje veci na vlastny blog...snad sa bude pacit.

http://ibino.blogspot.com/
20.08.2008
Ibi    Reagovať
Re: wow velmi pekne
DAkujem..pekne..presne tak som to aj myslel ked osm to pisal...aby clovek kustik zaspominal.
17.08.2008
sisuš    Reagovať
wow velmi pekne
aozajvelmi pekne da s apritom dobre zaspominat a aj porozmyslat aa kedze mam teraz fakt smutnu naladu thaak pri spomienkach trosku slzicky ale nevadi :) peknucke
11.01.2007
ibi    Reagovať
:)) diky
Som rád že si si prečítala moju úvahu...napíš mi svoju presnú adresu a niečo ti určite pošlem...

iBi
07.01.2007
nissa    Reagovať
pekne
Pekne ak by si mal chut tak mi nieco posli na moj mail.Dik tvoja praca bola super a prinutila ma sice spominat ale..
07.08.2006
IBi    Reagovať
Dik...
ďakujem za tvoj príspevok
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
nedocitala som to dokonca, ale je to celkom zaujimave
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
04.08.2006
ada    Reagovať
zaujimave
18.05.2006
mery.m    Reagovať
Uff!!
Akoby som čítala sama o sebe! Nielen že používam v podstate ten istý nick, ale akoby som čítala o sebe... opísal si to veľmi krásne a veľmi výstižne. Normálne som mala v brušku "motýle" :-)
Tiež som z tých čo píšu keď sa potrebujú vyventilovať... je to skvelý spôsob na prečistenie hlavy a vlastných myšlienok...
asi toľko.. pekný dník;)
18.05.2006
IBi    Reagovať
Re: Uff!!
ďakujem....som rád že sa ti to páčilo...a aj tebe pekný dník :-)
13.05.2006
Mery M    Reagovať
Ahoj:))
Prečo nie, tie práce skúsim pohľadať bo väčinou skončili u učiteľov, profesorov , alebo si ich nechali kamošky. Zaťiaľ tu máš to ICQ 328 501 965 :)))
14.05.2006
IBi    Reagovať
Re: Ahoj:))
budem sa tešiť....dik
11.05.2006
Mery M    Reagovať
Ahojček:))
Vieš o tom, že máš talent??? Písanie ťa asi baví, však??? Páčia sa mi tie tvoje práce, majú svoje čaro, aj ja občas niečo naškrabem, ale skôr je to z donutenia ako dobrovolne, ale ľuďom sa to páči, no mne sa moje práce nikdy nezdali.Čo už:)) Veľa šťastia pri tom hľadaní:))
12.05.2006
IBi    Reagovať
Re: Ahojček:))
ďakujem ti...áno keď píšem som šťastný...a celkom ma to aj baví....ak ti to nebude vadiť pošli mi nejaké tvoje práce ak môžeš....budem rád...a ak máš ICQ tak mi napíš číslo rád by som si pokecal....Ibi
02.05.2006
Mery M    Reagovať
Nazdárek:))
Ta tvoja pracička, bola teda čosik............ Bolo to velmi smutné, ale páčilo sa mi to......Láska je krásna a dakujem Bohu, že niečo také silne existuje i keď občas strašne bolí. P.S. Nezabudni i ked jedná laska odíde druhá sa objaví, ked to budeš najmenej čakať a zas rozjasní twoju tvár:))))
02.05.2006
IBi    Reagovať
Re: Nazdárek:))
Ďakujem...som rád že sa ti to páčilo. A dik aj za PS. Budem čakať...a keď príde napíšem pár slov...
29.04.2006
lussinka    Reagovať
moje pocity
Takze ahoj, zaujala ma tvoja praca...patrim k ludom, ktori tiez vyjadruju svoje pocity na papier, ale niekedy nemaju prijemcu....lebo sa bojim reakcie....Spomienky...tak o tom som uz vela napisala.zvlast o tych, kotre su horke, ci smutne a na ktore sa neda zabudnut. Spomienky su rozne, ale neviem, preco si najviac pamatame len tie, ktore su nejakym sposobom trpke....to je nadlhsie....
V kazdom pripade, tvoja praca sa mi pacila a vazim si ludi, ktori maju v sebe ten cit zvany laska a neboja sa ho prejavit navonok.....
29.04.2006
IBi    Reagovať
Re: moje pocity
Ahoj,

Ďakujem ti za tvoj príspevok a som rád že sa ti to páčilo.

Ak môžem tak...neboj sa reakcie ľudí.., ľudia sú rôzny a vždy aj budú. Niekomu sa to môže páčiť niekomu nie.

Bol by som rád keby som si mohol niečo od teba prečítať.
29.04.2006
Ibi22    Reagovať
Re: moje pocity
Ďakujem ti za tvoj príspevok, a som rád že sa ti to páčilo. A neboj sa reakcie ľudí, ľudia sú rôzny a vždy budú. Niekomu sa to páči niekomu nie.

Bol by som štastný ak by som si mohol prečítať niečo od teba.

IBi
31.03.2006
annanova    Reagovať
Ako sa volas? Nepozname sa nahodou?
Ja len ze je to naozaj zvlastny pocit citat niekomu z duse..... ja som uz takmer na niektore zalezitosti z minulosti ohladne lasky zabudla.....ale je to pravda - jazvy zostávajú.... Ale ja sa snazim zit podla hesla: čo ťa nezabije, to ťa posilní. A inak, k týmto tvojim prácam....klobúk dole, na to že máš...neviem 19 alebo 20, naozaj slušné. Myslím, že si zoberiem príklad a aj ja budem viac písať. Je to oslobodzujúci pocit.
31.03.2006
IBi    Reagovať
Re: Ako sa volas? Nepozname sa nahodou?
Mám 18.., v Auguste budem mať 19. Som rád že sa ti to páčilo a určite píš viac...rád si prečítam tvoje práce...ďakujem za tvoj príspevok.

IBi
30.03.2006
IBi    Reagovať
ďakujem za postrehy
ďakujem za tvoje slová, viem že tie slová môžu byť aj nebezbečné ale niekedy treba podľa mňa napísať aj takéto slová. A ďakujem aj za to Ps.

IBi
30.03.2006
Issaa    Reagovať
u´re welcome :))
nemas za co dakovat.. viemm presne co si citil.. pisal si mi z duse.. poznam tto..

mozno preto ma to tak dostalo..

(aj nejake tie slzicky mi vybehli.. ) ale nikomu to nehovor.. psst

pacila sa mi ta myslienka s tym, ze cas sice lieci.. ale...

jazvy zostavaju.. pretoze tie sa nikdy nezahoja
30.03.2006
IBi    Reagovať
Re: u´re welcome :))
Ok...o slzách hovoriť nebudem...som rád že aj iný citia niečo podobné ako ja...ďakujem za všetky tvoje slová.

IBi
26.03.2006
Issaa    Reagovať
hmm.. co dodat ?
vyliat si dusu na papier pomaha v tom danom okamihu, ked nepomaha nic ine zarucene a osvedcene..

ale.. najhorsie je ked tieto dusevne rozpolozenia budes citat o par.. mesiacov.. rokov.. budes citit presne to iste.. co si citil ked si to pisal..

takze su svojim sposobom aj nebezpecne..

Ps: bolo to krasne smutne

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.