referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.05.2010
vdžťťčťžtrťž    Reagovať
v bv fctržtr
v v bhvj v hvbfvgh a hlavne vb v vb vc vb vb
14.01.2010
jaXD    Reagovať
......
No zaciatok sa mi veelmo pacil ...a koniec som ani necitala XDDDD ..............OK
25.03.2007
Kristina    Reagovať
zaciatok ok ale potom....
ZACIATOK bol ok ale tie posledne asi 3odstavce bolo skor akesi nariekanie nad vlastnou neschopnostou...no a tou poslednou vetou si to uplne zabil-teda doslovne...mas sice pravdu ze polka veci ktoru nas v skole ucia je nam na nic ale co uz narobime..no a ten robotnicky stat..hm...az take strasne to tu veru nie je...anyways to neni Kôly ale KVOLI
15.12.2009
BrainEater    Reagovať
Re: zaciatok ok ale potom....
Ty krava vymletá... keď už niečo opravuješ , tak sa ujisti že neurobíš chybu sama a strápniš sa ešte viac... píše sa to Anyway ! A nie anyways...
06.12.2009
hahaa    Reagovať
hhhhh
S tou skolou mas uplnu pravdu, same zbytocne hovadiny nas ucia, a ucitelia maju este take komunisticke myslenie, no ale co narobis. Skola je dobra aspon na to, ze ked ta tam uz nic nenaucia aspon je tam niekedy sranda a niektori ucitelia tiez nie su na zahodenie :D a stym vtieranim a skupinkami to je uplna pravda. Niektori su schopni urobit vetko len aby sa mohli niekomu umelo pacit :D
06.12.2009
Lulu    Reagovať
super
mne sa tvoj zivotopis velmi pacil, podla mna si v nom povedal to co si ostatni v kutiku duse myslia ale boja sa to povedat. a tie kritiky co tam su, to su iba vymlete mozgy poslusnych pomocnikov triednych ucitelov takze nenechaj si svoj nazor zobrat a ovplivnit sa
02.12.2008
Sasa    Reagovať
no mne je jedno ze to (ako tvrdia niektori) nebol celkom beletrizovany zivotopis, pacilo sa mi ako je to napisane. a toto s tou skolou- ako keby som citala vlastny zivotopis (az na to ze ja aspon nemusim v skole spajat kabliky ;-) ) takze este raz moc sa mi to pacilo.
18.02.2008
lenkami    Reagovať
bacha na subjektivitu
niekedy,iked je to beletrizovany zivotopis netreba prilis vylievat.
je to pekne, citlive a napadite,realne...
ale vsetko s mierou
mas nadlad.paci sa mi.nie sloh,ani ty, ale tvoj pristup.
11.02.2008
hulahula    Reagovať
chce sa mi grcať...skur**ne EMO...
Chlapec, aspon sa nauc jak sa pise, aby ten cas v skole nebol premrhany...vyplac sa do svojho kosa, alebo sa chod radsej rovno obesit, alebo skoc pod vlak, lebo cely tvoj zivot je strata casu...
20.05.2007
terinka    Reagovať
.....
od stvrtiny by som to ani nenazvala beletrizovanym zivotopisom
14.05.2007
sweetheartik    Reagovať
Super
Ako fakt súhlasím s Tebou :)
24.03.2007
didiana4    Reagovať
parada...
toto je najkrajsí pribeh,aky somkedy citala vazne poklana...
24.03.2007
Mr. Bean    Reagovať
no neviem
Toto neni životopis ale vyjadrenie tvojho nazoru o škole na ktorej študuješ a toho, že sa ti nechce učiť. Ja som na tom tak isto, dokonca taky odbor ako tam popisuješ a tiež som sa učl presne to isté, ale ved všetko začalo 0 a 1 a ide to tak až dodnes. Osobne by som to neodovzdaval učitelke, čakal by som od toho sukromny rozhovor žiaka a triedneho učitela. Všetcia mame svoj nazor na školu ale nemôžeme im ho hovoriť, ked nam to ide na znamku.
24.03.2007
ryan182    Reagovať
setci studuju asi na tej istej skole
..a preco???lebo asi f kazdej skole nas ucja *****,ktore v zovote nevyuzijeme...zastarale metodfy,ktore este franz jozef pouzival...pristroje ktore meraju len tak tak.. a vjem o com hovorim..chodim na chemicku skolu a robime s takymi vecami jak v stredoveku...
24.03.2007
ryan182    Reagovať
..a preco???lebo asi f kazdej skole nas ucja picoviny,ktore v zovote nevyuzijeme...zastarale metodfy,ktore este franz jozef pouzival...pristroje ktore meraju len tak tak.. a vjem o com hovorim..chodim na chemicku skolu a robime s takymi vecami jak v stredoveku...
24.03.2007
ryan182    Reagovať
..a preco???lebo asi f kazdej skole nas ucja picoviny,ktore v zovote nevyuzijeme...zastarale metodfy,ktore este franz jozef pouzival...pristroje ktore meraju len tak tak.. a vjem o com hovorim..chodim na chemicku skolu a robime s takymi vecami jak v stredoveku...
21.03.2007
to je jedno    Reagovať
afaf.
mám presne taký istý názor čo sa týka školy, premrhaný čas, a to hlavne kvoli tomu ze nas nutia učit veci ktore v zivote absolutne nevyuzijeme, mali by sme sa ucit len odborne a dajme tomu slovinu, ne matematické picoviny, ved pocitat už viem a viac mi netreba.
21.03.2007
to je jedno    Reagovať
afaf.
mám presne taký istý názor čo sa týka školy, premrhaný čas, a to hlavne kvoli tomu ze nas nutia učit veci ktore v zivote absolutne nevyuzijeme, mali by sme sa ucit len odborne a dajme tomu slovinu, ne matematické picoviny, ved pocitat už viem a viac mi netreba.
21.03.2007
to je jedno    Reagovať
afaf.
21.03.2007
to je jedno    Reagovať
afaf.
21.03.2007
to je jedno    Reagovať
afaf.

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.