Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
21.03.2007
to je jedno
Reagovať
afaf.
mám presne taký istý názor čo sa týka školy, premrhaný čas, a to hlavne kvoli tomu ze nas nutia učit veci ktore v zivote absolutne nevyuzijeme, mali by sme sa ucit len odborne a dajme tomu slovinu, ne matematické picoviny, ved pocitat už viem a viac mi netreba.
18.03.2007
modelxxxxll
Reagovať
neviete napisat dlhsi
hej kurva nema sa tam nahodou aj pisat ake mate zaluby a tak potrebujem minimalne na 3 strany co pisete to je nuda a kratke
11.03.2007
Lenka
Reagovať
Vyborny
Velmi pekný životopis byt tebou a v tvojej situacii neviem ci by som bola schopna alebo vedela taky pekny zivotopis napisat...Paci sa mi ;o) 1*
23.05.2006
Lucia&SAndra
Reagovať
Zec mi kokot!!!!
Vis co xod odtiatohovori sandra ide kvasimondo na pumpu´a pumpar mu hovori hej co kradnes a kavsimondo hovori ne preco????a co sa tak zakradas hovori pumpar
02.04.2006
bernstein
Reagovať
supeeeeeeeeeeeer
tak toto je ta najlepsia praca aku som vo svojom zivite cital! dobre som sa pobavil..... dik! je to fakt dost dobre..... vacsina prac unudi cloveka k smrti...no toto je uplne bohove..... pis dalej...... drzim palce! filip
01.04.2006
parka
Reagovať
hehee
Tento clovek co toto pisal akoby mal moju hlavu..strasne by som chcela vediet kto to je :)) je to fakt super..najlepsie na tom je ze mame rovnaky pohlad na zivot
30.03.2006
danushka
Reagovať
kritika
tento zivotopis sa zvrhol na kritiku. chlapce, vo vlastnom zaujmne to na skole neprezentuj, len si tym poskodis. ako napriklad moj spoluziak, ktory napisal rozpravanie ako zabija nasu slovencinarku.
01.04.2006
looool
Reagovať
Re: kritika
prosím uverejni ten sloh z chutou zabit slovenčinárku nech sa zasmejem pleassseeee :-)
26.03.2006
Pseudo
Reagovať
dobréé
Ked som cital ako si opisoval strednu tak to bol predny opis mojhoposobenia na stredenej.Aako si napisal ze sa musis ucit "voloviny" tak to si napisal este veeelmi slusny vyraz..ja chodim na elektro priemyslovku a dufam ze tento rok bude mojim poslednym v tom ustave..naozaj ma nebavi sa ucit sa ake telefonne ustredne sa pouzivali este za dinosaurov alebo podobne tzv. "voloviny"..Tento zivotopis sa mi naozaj pacil ale ja radsej vo svojom nespomenem ake "uzasne" roky prezivam na strednej, nie preto ze by som mozno kvoli tomu dostal zlu znamku ale profak by si na to mohol psomenut na maturach a nestojim o dalsi "uzasny" rok na skole..ale ked budem pisat na skolnku zivota nejake autobiograficke dielo tak to tam spomenem :)
21.03.2006
Jano
Reagovať
hahaha
Lepsi zivotopis som v zivote necital samozrejme az na tu adopciu... Je to perfektne len skoda ze nepouzitelne pre tych co chcu svoj "ustav" dokoncit. Ja mam podobny nazor ako ty, ale keby som ho prezentoval v mojom "ustave" tak by som moholo orvno zavriet dvere z druhej strany... Keby som mohol pisat podla toho co si naozaj myslim tak by som napisal nieco podobne ... aj ja chodim na elektro... :)))
12.03.2006
Juro
Reagovať
super
Je to bohovské, celkom si ma vystihol (až na tú adopciu). Prajem ti veľa úspechov v živote!!
06.03.2006
holka
Reagovať
svetoveee!!!
Fakt dobre,...! Som zvedava,ze co ti na to povedala profka,ked to citala,...u nasej by to bola taka 4,ale u mna je to 1 s hviezdickou :o)
02.03.2006
Hlava
Reagovať
vyrasties
Troska viacej optimiznu a chuti, zivot nie je iba o veciach co ta bavia, zivot ta este nauci..ale prajem vela zdaru
01.03.2006
Marcela
Reagovať
Fakt super
toto je fakt perfektný životopis a drž ti prsty v tvojom živote a aby si sa dostala na VŠ
11.02.2006
diva
Reagovať
ahoj.)
Ahoj.Trocha sa tu hrabem a natrafila som i na tvoje pisanicko.
Dufam,ze sa Ti ta vyska podari,resp. podarila (nevsimla som si datum prispevku)
Ja sa riadim heslom, ze vsetko zle je na nieco dobre, mozno sa to ukaze pocase.Drzim prsty.) cao
Dufam,ze sa Ti ta vyska podari,resp. podarila (nevsimla som si datum prispevku)
Ja sa riadim heslom, ze vsetko zle je na nieco dobre, mozno sa to ukaze pocase.Drzim prsty.) cao