Zaujímavosti o referátoch
DJ: Profession
10.10.2009
Dj PrO_EleCt
Reagovať
Re: RE: RINOCK,DJ Bony
opravujem ta mudrlant ...skola nato existuje ... a Didzej slovo Dizej je TITUL...uz len preto lebo si chodil do skoly kde si sa to ucil ...nie je titul ked si sa to ucil sam doma ..a tak to aj vyzera na diskoteke ...tak nemudurj ty ked nevies ... didzejing som sa ucil tak viem ake to je ... a licencia no neviem kde ti to povedali ale ak si Dj musis ju mat ... neviem kde ty chodis na take rozpravky ..didzej nieje jednoduchy clovek tak ak daj sa na nejaku skolu na slovesnku ich mas az az lebo s takymi znalostami daleko co daleko nikde nezajdes
10.10.2009
Dj PrO_EleCt
Reagovať
Re: RE: RINOCK,DJ Bony
opravujem ta mudrlant ...skola nato existuje ... a Didzej slovo Dizej je TITUL...uz len preto lebo si chodil do skoly kde si sa to ucil ...nie je titul ked si sa to ucil sam doma ..a tak to aj vyzera na diskoteke ...tak nemudurj ty ked nevies ... didzejing som sa ucil tak viem ake to je ... a licencia no neviem kde ti to povedali ale ak si Dj musis ju mat ... neviem kde ty chodis na take rozpravky ..didzej nieje jednoduchy clovek tak ak daj sa na nejaku skolu na slovesnku ich mas az az lebo s takymi znalostami daleko co daleko nikde nezajdes
14.12.2006
Tommy Ferrano
Reagovať
RE: RINOCK,DJ Bony
DJ titul môže používať každý. To nie je iba o titule, ale o životnom štýle. A na Slovensku nato neexistuje žiadna škola.Sú tu Dj s licenciou a bez. A neskáčte do toho keď sa v tom nevyznáte !!!!!!!!!!!!
13.06.2006
rinock
Reagovať
.....
skola no s takou skolou mozes ist niekam:)...no podla mna DJ je typek za gramcami/CD-playermi/alebo aj kompom:).,,,eeh nechce sa mi totu rozpisovat:)
06.03.2006
DJ Bony
Reagovať
prezyvka
...inak dopočul som sa že DJ je titul, a nie každý to môže používať, vraj je na to škola, DJ-i používate svoje meno oprávnene? lebo ja teda nie....:)))