referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Bitka na Guadalcanale
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.10.2006
twister34    Reagovať
Guadalcanal
vydel som uz aj lepšie
11.10.2006
twister34    Reagovať
na hovno
vydel som uz aj lepšie
20.09.2006
Maellross    Reagovať
Guadalcanal
Velmi pekný a výstižný referatik...Drobne nedostatky,no chronologia je v poriadku.
Možno bz som približil namorne stretnutia,ktoré zohrali majoritnú rolu v bitke o Guadalcanal...
Jedniná važna hrubka spočiva v milnej informácii,že Guadalcanal bol obratom vo vojne v tichomorí...Obrat sposobila práve spomínaná bitka o atol MIDWAY.
20.09.2006
Maellross    Reagovať
Guadalcanal
Velmi pekný a výstižný referatik...Drobne nedostatky,no chronologia je v poriadku.
Možno bz som približil namorne stretnutia,ktoré zohrali majoritnú rolu v bitke o Guadalcanal...
Jedniná važna hrubka spočiva v milnej informácii,že Guadalcanal bol obratom vo vojne v tichomorí...Obrat sposobila práve spomínaná bitka o atol MIDWAY.
20.09.2006
Maellross    Reagovať
Guadalcanal
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.