referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ladislav Mňačko: Ako chutí moc
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.04.2009
Postavy    Reagovať
postavy
Ano postavy su realne, cervene komunisticke kur*vy
17.02.2009
nian    Reagovať
No neviem
Nechce sa mi verit ze ten referat niekto docital cely.. /o jeho pisani ani nehovorim
16.01.2008
jakoze    Reagovať
mnacko
pekne blahozelam idem citat
10.03.2007
lopata    Reagovať
Mnacko
je to celkom dobre, ked to clovek necital da mu to dobry obraz o tejto knihe, tazko sa o nej rozprava nakratko, ale odpuracam vsetkym precitat tuto knihu ak chcu naozaj vediet o com je.
Takze klobuk dole
08.02.2007
23300    Reagovať
Mňačko
to sa vam chcelo pisat
15.01.2007
julis    Reagovať
sehr gut
je to super:o), ale ešte tam chyba ako sa rozviedol so svojou zenou, kvôli plavovlasej milenke
21.12.2006
DD-Dave    Reagovať
Mňačko
Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jestli ty postavy v knize "Ako chutí moc" byly na základě skutečných lidí nebo jsou to smyšlené postavy.
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
21.12.2006
DD-Dave    Reagovať
Mňačko
Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jestli ty postavy v knize "Ako chutí moc" byly na základě skutečných lidí nebo jsou to smyšlené postavy.
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
06.12.2006
kicka    Reagovať
no totoooo
ani knihu netreba citat:D...ale keby bol na nu cas,tak sa nedam 2krat nukat....skvela kniha aj referat....
05.11.2006
el.nino    Reagovať
thanks.....
zachranil si mi krk, akosi som pozabudol na povinne citanie....este az diky
28.05.2006
very ggggooooooooodd    Reagovať
fakt dobré
Je to husté-toto musel pisat nejaky manik-ved tolko som na PC nenapisal za cely zivot
16.03.2006
spanila    Reagovať
fajnove
Pacia sa mi tie uryvky aj ked sa vlastne opakuju, je z nich citit akou formou mnacko pisal... skvely referat.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.