Zaujímavosti o referátoch
Ladislav Mňačko: Ako chutí moc
17.02.2009
nian
Reagovať
No neviem
Nechce sa mi verit ze ten referat niekto docital cely.. /o jeho pisani ani nehovorim
10.03.2007
lopata
Reagovať
Mnacko
je to celkom dobre, ked to clovek necital da mu to dobry obraz o tejto knihe, tazko sa o nej rozprava nakratko, ale odpuracam vsetkym precitat tuto knihu ak chcu naozaj vediet o com je.
Takze klobuk dole
Takze klobuk dole
15.01.2007
julis
Reagovať
sehr gut
je to super:o), ale ešte tam chyba ako sa rozviedol so svojou zenou, kvôli plavovlasej milenke
21.12.2006
DD-Dave
Reagovať
Mňačko
Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jestli ty postavy v knize "Ako chutí moc" byly na základě skutečných lidí nebo jsou to smyšlené postavy.
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jestli ty postavy v knize "Ako chutí moc" byly na základě skutečných lidí nebo jsou to smyšlené postavy.
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
21.12.2006
DD-Dave
Reagovať
Mňačko
Zdravím všechny.
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
Dík za odpověď.
Nazdar!
DD-Dave
06.12.2006
kicka
Reagovať
no totoooo
ani knihu netreba citat:D...ale keby bol na nu cas,tak sa nedam 2krat nukat....skvela kniha aj referat....
05.11.2006
el.nino
Reagovať
thanks.....
zachranil si mi krk, akosi som pozabudol na povinne citanie....este az diky
28.05.2006
very ggggooooooooodd
Reagovať
fakt dobré
Je to husté-toto musel pisat nejaky manik-ved tolko som na PC nenapisal za cely zivot
16.03.2006
spanila
Reagovať
fajnove
Pacia sa mi tie uryvky aj ked sa vlastne opakuju, je z nich citit akou formou mnacko pisal... skvely referat.