referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Tatiana
Sobota, 1. februára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Čo mi dala škola do života
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.03.2008
michal    Reagovať
skola-fuuuj
nooo daa saa
19.02.2008
MrBestliving    Reagovať
To je skôr poďakovanie
Začal si to celkom dobre, ale zvrtlo as to do poďakovania a pripominalo to rozlúčkovú reč na konci základnej školy :)
11.10.2006
tom    Reagovať
abcdefgh
dada co sa vysmievaš napíš niečo lepšie ha ha
16.06.2006
dada    Reagovať
HAHAHAHA
tak toto az je uvaha ta.......ved učka by mi za to dala devinu!!!!!!!
16.06.2006
dada    Reagovať
HAHAHAHA
tak toto az je uvaha ta.......ved učka by mi za to dala devinu!!!!!!!
03.04.2006
missy    Reagovať
uvaha???
keby som dala mojej ucitelke takuto pracu tak by mi ju roztrhala a este by mi dala aj patku...myslim,ze tato praca nema ziadne prvky uvahy.....
01.04.2006
schocko    Reagovať
uvaha?
nooo obsahovo je to síce hezké ale ohodnotila by som to známkou 4 ! sorry ale úplne ti tam chýbajú úvahové otázky prípadne rečnícke otázky, vôbec si nepoužil umelecké jazykové prostriedky ako perzonifikácia, frazeologizmy, metafory a epitetá...taktiež som nepostrehla násobenie príkladov troma... a v druhej časi si viac-menej skĺzol k opisu...
01.04.2006
Ann    Reagovať
odkaz
Nebolo to zle,ale podla mna si sklzol do rozpravania...
12.03.2006
Sweet girl    Reagovať
ha ha ha
O nasom triednom by som asi toto napisat nemohla.
28.03.2006
spesko    Reagovať
Re: ha ha ha
ani ja by som to nemohol napisat o nasej triednej :D:D:D
20.03.2006
NIKA    Reagovať
ODKAZ
MYSLIM SI ZE JE TO ZAUJIMAVE A KLOBUK DOLE TOMU čO TO NAPISAL..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
23.02.2006
lucia    Reagovať
dobre
velmi dobry prispevok je v nom kus pravdy
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.