referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Trestný zákon a priestupok
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.11.2008
akka    Reagovať
NEPRESNOST??????
nepresnostou by som nenazvala skutocnost, ze v case pisania referatu za obzvlast zavazny zlocin bola trestna sadzba 8 rokov a nie 10. a to sa týka aj sumy 8000 sk. a okrem toho je zbytocne o tom diskutovat pretoze referat je uz neaktulny vzhladom na zmeny v trestnom zakone.
01.11.2008
akka    Reagovať
NEPRESNOST??????
nepresnostou by som nenazvala skutocnost, ze v case pisania referatu za obzvlast zavazny zlocin bola trestna sadzba 8 rokov a nie 10. a to sa týka aj sumy 8000 sk. a okrem toho je zbytocne o tom diskutovat pretoze referat je uz neaktulny vzhladom na zmeny v trestnom zakone.
09.08.2008
lolo    Reagovať
Re: Zločin??????????
Ja si vždy OVARÍM a potom píšem.
26.11.2006
amon    Reagovať
aktualnost
referat je uz neaktualny da sa pouzit ako podklad ale treba ho skonfrontovat s novym TZ a podla neho upravit jednotlive definicie
21.05.2006
Lea    Reagovať
Zločin??????????
Vy hovorite že prispevok sa v istych veciach mýli????
Čo keď vy ste sa zmýlili.
Ovarili ste si čo píšete,lebo ja si myslim že prispevok ano..
01.05.2006
p3t3r    Reagovať
Ďalšia nepresnosť:
§ 125 TZ: Ak tento zákon v osobitnej časti vyžaduje v základnej skutkovej podstate spôsobenie škody ako majetkový následok trestného činu a neuvádza jej výšku, má sa za to, že musí byť spôsobená aspoň škoda malá; t.j. 8.000 Sk, nie 6400 Sk, ako sa uvádza v príspevku.
01.05.2006
anonym    Reagovať
CHYBA
za obzvlast zavazny zlocin je trestna sadzba viac ako 10 rokov!! nie 8 rokov..
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.