referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.04.2022
káámo    Reagovať
uwuwu
hello u guys ... blahhh ...ou maj gád wáu btw its LMAO
04.03.2010
Jozef Vanovec    Reagovať
Beletrizovaný životopis
Beletrizovaný životopis
Jedného šťastného dňa, konkrétne 30. Novembra 1995 , priletel k oknu mojich rodičov bocian a priniesol dieťa, ktoré túžobne očakávali. Nemohol to byť nikto iný, len ja – Jozef Vaňovec. Ja sa na to nepamätám, ale povedali mi, že som bol veľmi malý a drobný, čo sa teda teraz povedať nedá. Dni plynuli a okolo mojej kolísky sa mihalo veľa ľudí. Veď poznáte to, keď na malé bábätko sú všetci zvedaví. Každý sa usmieva, hladká vás, nemôžete im nič povedať, lebo to neviete, ani jesť si nemôžete vypýtať, lebo neviete ešte rozprávať. Sú to týždne piskotu, plaču, ale hlavne vnímania nového okolia. Postupne, ako šiel čas, pribúdali dni, týždne a mesiace a ani som sa nenazdal, už som sfukoval sviečku z narodeninovej torty. Mimochodom, určite mi nechutila, lebo torty nemám rád.
Z maminho rozprávania viem, že som sa naučil pomerne rýchlo chodiť a rozprávať. Chodiť preto, lebo som sa už nevedel dočkať, kedy prvýkrát kopnem do lopty. No a rozprávať určite preto, aby som našim mohol povedať, že chcem kopačky. Keď sa kniha môjho života otvorila na šiestej strane, nastalo prvé odlúčenie od mojej mamy – škôlka. Na to si veru veľmi dobre pamätám. Bolo to kruté, ale iba zo začiatku. Dni ubiehali a ja som spoznával nových ľudí a našiel som si prvých kamarátov. Ten istý rok som na Vianoce dostal školskú tašku. Neklamný dôkaz toho, že sa blíži čas povinnej školskej dochádzky. Keby som teda vedel, že ma čaká len učenie a učenie, nebudem sa tak tešiť ako vtedy. Prvé tri roky som sa nesťažoval, učenie mi išlo, dostával som samé jednotky. Na toto obdobie v ZŠ Brestovany rád spomínam, ťažko sa mi odtiaľ odchádzalo. Nastúpil som do školí v krásne nad Kysucou. Spoznal som nových ľudí a učiteľov ktorých moc nemusím. A terás sa zase neviem dočkať kedy odídem z krásna. Ale terás do skutočnosti ešte si musím počkať, ešte ma čaká deviaty ročník. A potom stredná škola.
20.01.2010
Johny    Reagovať
HMMMMMM
nic horsie som v zivote necital
12.01.2010
bugeta    Reagovať
superman,superman spievajte so mnou
ja so superman aj spiderman aj betmen aj ja
10.01.2010
Tinka    Reagovať
super_D
dakujem inspirovalo ma to:D neco som si kukla:D AL Estoji to wazne za jednotku s + aebo radsej s dvoma ++
16.12.2009
ninuška    Reagovať
wow:)
je to fakt dobré!..tiez by som aj ja pisala taketo slohy:D
20.11.2009
TOMO    Reagovať
Re: lol+++++
pipovina ..................................................
20.11.2009
tomas    Reagovať
lol+++++
huste zivotopisi+
08.02.2009
luk@sko    Reagovať
wowow
je to coOl heh xDD
08.02.2009
luk@sko    Reagovať
wowow
je to coOl heh xDD
08.02.2009
luk@sko    Reagovať
bdhsbh
hehe zase mam jak ojebat ucku dikiii xDD
13.01.2009
tereza    Reagovať
Re: """""
traaaaaaaaapna :DD
13.12.2008
tinka    Reagovať
Re: """""
tak si vymysli vlastne
11.12.2008
tinka    Reagovať
Da sa
inac je to velmi pekne,putave.normalne ze som sa dostala myslienkami do tvojho detstve.ako fascinujuce:D.blahozelam
19.02.2008
bu mt aj    Reagovať
n m n m n m
vyborne - - - -- -n v d s a r h j g d s a g hj
13.02.2008
cervantes    Reagovať
dirty dozen
school sucks
21.01.2008
sexy kocka    Reagovať
AHOJ BanY
vies BanY ze aj mne to velmi pomohlo ??? cmuq
21.01.2008
sexy kocka    Reagovať
wwwwwwwwwwwoooooooowwww
celkom sa mi to pacilo odpisala dostala som 1 takze som velice spokojna
13.01.2008
BanY    Reagovať
super
dakujem vela mi to pomohlo :)
13.01.2008
BanY    Reagovať
super
dakujem vela mi to pomohlo :)

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.