referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kresťanstvo
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.09.2009
Martina    Reagovať
Re: Re: Re: Mila pisatelska...
veru... chce to dalsieho Luthera aby dal do poriadku aj veriacu mladez :D
28.09.2009
Martina    Reagovať
AHAAAAA!
konecne chapem, preco ucitelia a profesori svojim studentom odporucaju vyuzivanie inych zdrojov ako je internet...
dovod je velmi jednodchy- nikdy nevies, kedy natrafis na uplne nezmysly...
mladuckej pisatelke "referatu" odporucam vyplnenie vaznych medzier v znalostiach historie (dobrym zaciatkom urcite bude nizsie uvedeny komentar Katky)... a na zaver:

Argumentácia je racionálne odôvodňovanie pravdivosti či správnosti tvrdenia, názoru hľadaním správnych dôkazových prostriedkov ako dôvodov určitého tvrdenia.
03.11.2008
ajkaaaaaaaa    Reagovať
omg:D
nenormalne vela chybb ja som inaks trasne tupa zo sloviky ale je to hroza ale inak dobry referat
03.04.2008
monaaaaaaaaaaaaaaaaa    Reagovať
chyby
cawte su tu chyby jak ..............
17.03.2007
Nika    Reagovať
Re: Mila pisatelska...
tebe hrebe !!!!!!!!!
ti p... nevypisuj kokotiny........lebo.......!!!!
24.06.2007
lucy    Reagovať
Re: Re: Mila pisatelska...
ja s katusou uplne suhlasim a luther mal podla mna ovela lepsie názory.a ty nika ak si katolicka tak ja padnem na zadok aj s tvojim slovnikom
02.01.2007
Katusa    Reagovať
Mila pisatelska...
Mila pisatelka tohto referatu, ja ako pokrstena a konfirmovana evanjelicka a chodiaca na evanjelicke gymnazium, pri citani o tom, ze "Martinovi Lutherovi sa nepacila kazen alebo co, preto vytvoril evanjelicku cirkev" som skoro spadla zo stolicky. Moja mama je tiez katolicka, ale vie o tom urcite viac, nez ty. Islo o tieto cirkevne priciny a nie o tom, ze sa niekomu zrazu znepacila kazen:1. márnivosť, materializmus a svetskosť, či niekedy až nehodnosť renesančných pápežov
2. narušená cirkevná disciplína kléru
3. kupovanie biskupských úradov nevysvätenými šľachticmi; zápasy o investitúru
4. nízka kultúrna a vzdelanostná úroveň nižšieho kňazstva
5. neporiadok v kláštoroch, úpadok ich významu, morálky a disciplíny rehoľníkov
6. zneužívanie odpustkov na obchod (z odpustkov bola krytá časť štátneho rozpočtu v jednotlivých krajinách)
7. falšovanie odpustkových búl, krádeže a podvody odpustkových komisárov
8. korupcia v Západnej cirkvi
9. časté obmedzovanie inštitútu pápežstva na materiálnu a politickú sféru (veľká moc Ríma nad Európou)
Ale ja tak diky, ze sa o to (myslim tym nabozenstvo) zaujimal ...
20.04.2006
veronika    Reagovať
frrrfrffrfrfrrrrrf
ahoj jajjjajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.