Zaujímavosti o referátoch
Kresťanstvo
28.09.2009
Martina
Reagovať
Re: Re: Re: Mila pisatelska...
veru... chce to dalsieho Luthera aby dal do poriadku aj veriacu mladez :D
28.09.2009
Martina
Reagovať
AHAAAAA!
konecne chapem, preco ucitelia a profesori svojim studentom odporucaju vyuzivanie inych zdrojov ako je internet...
dovod je velmi jednodchy- nikdy nevies, kedy natrafis na uplne nezmysly...
mladuckej pisatelke "referatu" odporucam vyplnenie vaznych medzier v znalostiach historie (dobrym zaciatkom urcite bude nizsie uvedeny komentar Katky)... a na zaver:
Argumentácia je racionálne odôvodňovanie pravdivosti či správnosti tvrdenia, názoru hľadaním správnych dôkazových prostriedkov ako dôvodov určitého tvrdenia.
dovod je velmi jednodchy- nikdy nevies, kedy natrafis na uplne nezmysly...
mladuckej pisatelke "referatu" odporucam vyplnenie vaznych medzier v znalostiach historie (dobrym zaciatkom urcite bude nizsie uvedeny komentar Katky)... a na zaver:
Argumentácia je racionálne odôvodňovanie pravdivosti či správnosti tvrdenia, názoru hľadaním správnych dôkazových prostriedkov ako dôvodov určitého tvrdenia.
03.11.2008
ajkaaaaaaaa
Reagovať
omg:D
nenormalne vela chybb ja som inaks trasne tupa zo sloviky ale je to hroza ale inak dobry referat
17.03.2007
Nika
Reagovať
Re: Mila pisatelska...
tebe hrebe !!!!!!!!!
ti p... nevypisuj kokotiny........lebo.......!!!!
ti p... nevypisuj kokotiny........lebo.......!!!!
24.06.2007
lucy
Reagovať
Re: Re: Mila pisatelska...
ja s katusou uplne suhlasim a luther mal podla mna ovela lepsie názory.a ty nika ak si katolicka tak ja padnem na zadok aj s tvojim slovnikom
02.01.2007
Katusa
Reagovať
Mila pisatelska...
Mila pisatelka tohto referatu, ja ako pokrstena a konfirmovana evanjelicka a chodiaca na evanjelicke gymnazium, pri citani o tom, ze "Martinovi Lutherovi sa nepacila kazen alebo co, preto vytvoril evanjelicku cirkev" som skoro spadla zo stolicky. Moja mama je tiez katolicka, ale vie o tom urcite viac, nez ty. Islo o tieto cirkevne priciny a nie o tom, ze sa niekomu zrazu znepacila kazen:1. márnivosť, materializmus a svetskosť, či niekedy až nehodnosť renesančných pápežov
2. narušená cirkevná disciplína kléru
3. kupovanie biskupských úradov nevysvätenými šľachticmi; zápasy o investitúru
4. nízka kultúrna a vzdelanostná úroveň nižšieho kňazstva
5. neporiadok v kláštoroch, úpadok ich významu, morálky a disciplíny rehoľníkov
6. zneužívanie odpustkov na obchod (z odpustkov bola krytá časť štátneho rozpočtu v jednotlivých krajinách)
7. falšovanie odpustkových búl, krádeže a podvody odpustkových komisárov
8. korupcia v Západnej cirkvi
9. časté obmedzovanie inštitútu pápežstva na materiálnu a politickú sféru (veľká moc Ríma nad Európou)
Ale ja tak diky, ze sa o to (myslim tym nabozenstvo) zaujimal ...
2. narušená cirkevná disciplína kléru
3. kupovanie biskupských úradov nevysvätenými šľachticmi; zápasy o investitúru
4. nízka kultúrna a vzdelanostná úroveň nižšieho kňazstva
5. neporiadok v kláštoroch, úpadok ich významu, morálky a disciplíny rehoľníkov
6. zneužívanie odpustkov na obchod (z odpustkov bola krytá časť štátneho rozpočtu v jednotlivých krajinách)
7. falšovanie odpustkových búl, krádeže a podvody odpustkových komisárov
8. korupcia v Západnej cirkvi
9. časté obmedzovanie inštitútu pápežstva na materiálnu a politickú sféru (veľká moc Ríma nad Európou)
Ale ja tak diky, ze sa o to (myslim tym nabozenstvo) zaujimal ...
20.04.2006
veronika
Reagovať
frrrfrffrfrfrrrrrf
ahoj jajjjajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa