Zaujímavosti o referátoch
Ich und meine Familie
08.03.2009
Dixon
Reagovať
Du bist doof
to je čo ???? máš tam plno chýb , takéto niečo by som na internet nedával , amatér , hamba
08.03.2009
Dixon
Reagovať
Du bist doof
to je čo ?????, ved tam máš plno chýb, takéto niečo by som na internet nedával ... .. amatér hamba
13.01.2009
Zoey
Reagovať
Ehmmmm ...
Srry, ale je to divné ... teda nie divné, ale nechcem sa tu hrať na nejakú múdru ale veď takéto niečo napísať?! :D
05.01.2009
Andrej Venger
Reagovať
si kompletny?
sak v 20 vetach spravis tolko chyb aj to takych ze moja sestra by si to vsimla!
05.01.2009
Andrej Venger
Reagovať
si kompletny?
sak v 20 vetach spravis tolko chyb aj to takych ze moja sestra by si to vsimla!
08.06.2008
blbe
Reagovať
to čo do pekla je???
toto by som neodovzdala ani za nič....akože pozriem na to a vidím milión chýb...človeče nehnevaj sa ale na gympel sa toto fakt nehodí....učím sa nemčinu 2 roky ale takéto blbé chyby by som fakt asi neurobila...čo takto naučiť sa tie základné frázy ako "Ich bin...Jahre alt"???
27.04.2007
linda
Reagovať
mikrovi
jj..hlavne,ze opravujem,jaaj a chyb mam :))...jasne..myslela som eSchildkrote(samozrejme s bodkami nad o )...dakujem
15.10.2006
Alča
Reagovať
chyby
je tam dosť veľa chýb a takýto referát by som v šskole nemohla odovzdať, lebo by som nemala dobrú známku. Skús sa viac venovať nemčine a uvidíš že sa zlepšíš.
14.10.2006
linda
Reagovať
chybicky :)
noo...su tu chybicky...napr.nie-Wir haben einen Schildkorte-ale eine Schildkorte(je die Schildkorte)...alebo Die Schildkorte ist(nie hat) 12 Jahre alt...Meine Hobbys sind hore Musik-radsej Ich hore sehr gern Musik...Ich tanze moderne Musik(bez von)...Meine Mutter arbeitet in Krankenhaus...a ine...ale inak fajn.. :))
28.09.2006
Mato
Reagovať
coawem
Akoze ja som z nemciny tak vytrety,ze mi aspon bude profka verit ze som to pisal ja...mn sa to proste hodiii :D
28.09.2006
Mato
Reagovať
coawem
Akoze ja som z nemciny tak vytrety,ze mi aspon bude profka verit ze som to pisal ja...mn sa to proste hodiii :D
28.09.2006
Mato
Reagovať
coawem
28.09.2006
Mato
Reagovať
coawem
ja som z nemciny tak vytrety,ze mi profka aspon bude verit ze som to pisal ja,takze podla mna... :D
18.09.2006
jano
Reagovať
co ho krityzujete
sak ja sa ucim 11rokov a este od neho opisujem:)nemcina je pre mna siffra !!!