Zaujímavosti o referátoch
Duchovia
12.03.2006
martin
Reagovať
Super
skusal som to vyvolaval som mojho starkeho podarilo sa to no moc dlho s nami nekomunikoval
13.02.2007
werstreet
Reagovať
WERSHNM
PICOVINA,PICOOOOOOOOOVVVVVVVVVVOIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAA.NEVERIM TI,ZEBER SA A PAL DO PICE ,NEVERíM TI ,DUCHOVIA ZE EXISTUJú NEVERíM TI.....................................................................................................................................................
18.12.2006
alena
Reagovať
duchoviaaa
moja kamaratka raz vyvolavala krvavu mari .Zo zaciatku sa nic nedialo ale ked sa pozreli do zrkadla uvideli dievca s dlhimi ciernimi vlasmi a cela bola krvava a povedala :aK MA ESTE RAZ VYVOLATE TAK VAS ZABIEM.Od vtedy sa uz neodvazili vyvolavat nic.Ale hovorim vam to je pravda.
18.01.2007
Dežo
Reagovať
Re: duchoviaaa
Je to važne pravda?leboked som bol mali tak sme vivolavali naku krvavu mari a od strachu som nevedel zaspat,este sa mi o tom aj snivalo
16.12.2006
becky
Reagovať
duchowia
ja si osobne myslim ze duchowia existuju a netreba si s nich robit srandu. ty ktory neweria by neamli duchow urazat
23.11.2006
Baja
Reagovať
DUCHOVIAAA
Duchovia existujú a nie je sranda sa s nimi zahrávať.Vážne...Preto odporúčam si prečítať knižku od Wolfganga Hunda-Nepraví duchovia-praví klamári?Dozviete sa tam o všetkých záhadach...Nie je to nudné,takže to prečíta každý...
29.10.2006
LentilkaMT
Reagovať
Duchovia
Myslim si,ze duchovia existuju a preto na nich verim... skusala som ich vyvolavat,sice sa maju enchat na pokoji,no moja zvedavost ma premohla...nic sa nedialo,pretoze sme sa s kamaratkami nesustredili,ale velmi by som chcela hovorit s mojim zosnulym starym ocom .....