Zaujímavosti o referátoch
Antoine de Saint Exupéry: Malý princ
11.01.2009
qwerty
Reagovať
Jediné čo sa tu dá použiť sú postavy, ktoré tam vystupujú
Neviem, kto to písal ale asi nevie stláčať medzeru. Pre autora(to je tá veľká dlhá klávesa tam dole).
11.01.2009
qwerty
Reagovať
Jediné čo sa tu dá použiť sú postavy, ktoré tam vystupujú
Neviem, kto to písal ale asi nevie stláčať medzeru. Pre autora(to je tá veľká dlhá klávesa tam dole).
10.10.2007
eviiii89
Reagovať
sprav lepší, nekritizuj!
napíšte to lepšie, kritizovať je naľahšie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.03.2008
ninusha
Reagovať
Re: sprav lepší, nekritizuj!
eviiii89: hh lepsii dokaze spravit aj moja 10 rocna sestra.keby autorka tohoto referatu citala doslov tak pochopi vete dobre vidime iba srdcom to hlavne je ociam neviditelne...inac krasna knizka aj pre dospelych aj pre deti
24.10.2007
bianncca
Reagovať
velky omyl
fuha, toto je aj na mna moc... "nepochopila som to, kym som si neprecitala doslov"... ach, jaj, dievcatko, mas sa este co ucit... asi ti tato knizka este do ruk nepatri... pretoze podla mna je to uzasna kniha a je v nej vela pravdy...
14.10.2007
iw18
Reagovať
nepochopene
mam pocit,ze si moc nepochopila,o co Exupérymu slo.chcel ukázať, ze dospely a dieta tuto knihu pochopia uplne inak,lebo dspely prisiel o svoju detsku fantaziu.asi by som nevedela vypisat,co sa mi na tejto knihe nepacilo a co hej.len treba vediet,ze Exupéry bol letec a hned by si pochopila,ze pisal vlastne o sebe.ale mozno si niekomu pomohla...
19.06.2007
Puschin
Reagovať
nahodou
Diki moc za tuto sracku , nic lepsie nenatlacim do zosita v tuto rannu hodinu :D
31.05.2007
abuje
Reagovať
Fuj to!
Nemá to žiadnu formu ani myšlienku, asi čítala len prvú kapitolu a doslov...
09.03.2007
Veronciky
Reagovať
jajdaaa......
mno zlatinko podla mna si tu knihu citala len tymi vonkajsimi ocami. To hlavne, je ociam neviditelne, dobre veci vidime len srdcom.ta kniha ma oslovit dusu citatela. nie je podstatne, ze on bol pilotom. precitaj si ju radsej este raz...alebo si nemala davat takyto desny referat na tuto stranku..xudaci ti, co to ani necitali a budu sa riadt tvojim nazorom...jajdaaa:(((( odporucam citat tu knihu srdieckom...
07.10.2006
lilki
Reagovať
zly referat
Tu knihu si ani nemusela citat, lebo si to zjavne nepochopila.Nezalezi na tom ci Exupery havaroval v pusti alebo nie (hoci vacsina ludi si to domysli), ide o jeho myslienky, ktore su podla mna uzasne. referat je prilis kratky a o nicom
02.10.2006
Murphy
Reagovať
slaba domyslavost
tak to je dost blbe ked ma niekto taku slabu domyslavost,ze ho ani len nenapadne ze autor pise o sebe a svojej nehode
29.03.2006
andrea
Reagovať
maly princ
precitaj si to este raz asi si to moc nepochopila,je to velmi dobra kniha s hlbokym dejom a skrytou myslienkou.stoji za to,lebo je nekomercna(co sa u vacsiny ostatnch knih povedat neda).