Zaujímavosti o referátoch
Margita Figuli: Tri gaštanové kone
18.03.2008
......
Reagovať
.........
sorry,je to dobré ale ten koniec si totálne ale totálne posral(a).......
27.11.2008
Kalach
Reagovať
Tri gaštanové kone
dobry obsah adufam ze zan dostanem za 1.
dik velmi pekne. zachranila si ma od dostania pätorky.
dik velmi pekne. zachranila si ma od dostania pätorky.
03.03.2008
ňaňa
Reagovať
sjuper
bolo to uplne sjuper hlavna vec ze som to ospisala bo bysom dostala 5 bomba dik mocky
03.03.2008
ňaňa
Reagovať
sjuper
bolo to uplne sjuper hlavna vec ze som to ospisala bo bysom dostala 5 bomba dik mocky
03.03.2008
ňaňa
Reagovať
sjuper
11.03.2007
jana91
Reagovať
ohodnotenie
je dost slaby , dlhy , a na gympli by ti dali gulu , chybaju citaty a svoj nazor na knihu , ale dik , s niecim si mi pomohla :D
29.01.2008
Dada
Reagovať
Re: ohodnotenie
NO keď už si na tom gympli kde by jej za to dali guľu tak by si to asi mala ja prečítať... si myslím, gympel je taká istá škola ako stredná
16.01.2008
lukass
Reagovať
konecne
mne sa ten referat pacil, hlavne, ze som ho uz do konci aj ja...,,,,,,,,,,,§-------§
20.05.2007
Maturita exam 2007 -
Reagovať
Celkom v pohode
Podla mňa sa ten referát celkom, dá.. Nečítal som knihu ale keď si vytiahnem túto otázku niečo o tom dokážem z povedať pred komisiou. *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
03.04.2007
chi-co
Reagovať
Re: dost blbe
a čo keby si si dal(a) námahu a prečítal to sám a potom sem niečo napísal?
08.02.2007
Raduška
Reagovať
cool:)))
No tak toto sa mi paci!!!mame to tiez akopovinne citanie,ale dufam si ucitelka nevsimne ze to mam odpisane:) a komu sa to ce citat xixi !!! :D
06.01.2007
Paťkaaa:)
Reagovať
V poho... :)))
Sewaaa...tiez to mam ako povinne...a neeeechce sa mi to ciiiitat...takze staci mi toto a dufam,ze si na to ucka needoooojde....lebo hned mozem ist do.....!!!Som si citala viacero verzii ale sak nejaky vycuc z toho haaadam spravim
31.12.2006
sally
Reagovať
ccccc
Od veci,mame to na povinne citanie..ale je tam par chybiciek-no srat na to-odpisem to!!!