referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Nadežda
Pondelok, 23. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jozef II. a cirkev
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.03.2008
Barbora    Reagovať
Iosephi II.augusto!!!!!!!!!!!!!!!
Jozef bol naozaj ten najväcsi cisar akoho mohla mat Habsburska monarchia..milujem jeho štýl...obdivujem ho bol to uzasny charakter...moj najvacsi zivotny idol, urobil vela veci....bol lepsi ako jeho feudalisticka matka...a inak Schonbrunn je prekrásny oplatí sa tam ísť....naozaj...ak niekto ma zaujem hodit nieco o Jozefovi II. tak ma kontaktujte na [email protected]
20.01.2008
Michaela    Reagovať
Mno hlawne hrozne wela textu:-)
mno akoze je tham toho fakt wela a same bludy od weci,utekajte odtial prec:D
22.12.2007
lucinocka    Reagovať
Re: Jozef II.
lucia uplne s tebou suhlasim a rada by som si o nom pokecala pls napis mi na pokeci nick tru10 alebo na mail [email protected] diki lucia papa
19.03.2006
Lucia    Reagovať
Jozef II.
pokladajte ma za šibnutú, ale vždy budem trvať na tom, že Jožko II. bol kráľ s veľkým "K" a normálne som doňho zaľúbená. Viem o ňom takmer všetko a už sa neviem dočkať, až raz pôjdem do Schonbrunnu..... Referát bol dobrý.... :o)
Lucia*
22.12.2007
lucia    Reagovať
suhlasim s tebou lucia a velmi rada by som sa o nom dozvedala nieco viac pls napises mi na mail [email protected] alebo postu na pokec pre tru10
03.11.2006
Lucya    Reagovať
Úplne s tebou súhlasim. Aj ja viem o ňom dosť no nie všetko. Mohla by si mi poskytnuť nejake informacie? Sehr danke
16.09.2007
Beata    Reagovať
nic tu neni
nic tu neni co potrebujem kedy sa narodil kedy zomrel kolko mal deti kolko zien nejake pikosky kde sa narodil kde studoval kolko mal rokov ked na stupl na tron kde zomrel atd...
16.01.2007
Irma    Reagovať
Jozef II.
Vdaka za referat!! Pomohol co sa tyka projektu!!!
29.11.2006
Roborep    Reagovať
Trapas
Jake pice trapne.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.