Zaujímavosti o referátoch
Čo je to popieranie holokaustu?
30.01.2008
sibi
Reagovať
cisla
chodte sa tam pozrel, tabulku uz vymenily a uz je tam len 1.2 mil... to aby ta loz tak nebila do oci...coskoro tam daju 70 tisic, tolko je zapisanych umrti v dokumentoch
01.04.2007
saly
Reagovať
nie je to celkom pravda...
tvz. zanok o osvincimskej lzi, nie je az taky dobry ako ho tu tento pan opisuje...totiz popieranie holokaustu nie je len jeho sanotne popieranie, ale aj jeho vyskum...a na ten maju vyhradny monopol izraelsky, resp. zidovsky historici. t.j. ked ja ako dajme tomu historik sa vydam skumat holokaust a na zaklade archivnych dokumentov a inych premanov dospejem k nazoru ze nebolo vyvrazdenych 6.8 mil (a uz vobec nie 10 ako sa nam snazi vtlacit do hlavy vsemocna LPR), ale dajme tomu 4.5, tak podla zakona o osviencimskej lzi spacham trestny cin...mne to pripomiona ako ked v stredoveku upalovali ucencov...je to trapny a smiesny zakon ktory popiera slobodu prejavu. cely svet totiz este trpi tvz. zidovskym komplexom, t.j. sucitom k zidom, co de facto viedlo okrem ieho aj k vzniku statu izrael a inym veciam, vid tento zakon
16.05.2007
Leonidas
Reagovať
Re: nie je to celkom pravda...
Vazeny pan Saly,
Rozoberme si Tvoj prispevok bod po bode.
"tvz. zanok o osvincimskej lzi, nie je az taky dobry ako ho tu tento pan opisuje"
Ja ako autor tohto clanku Ta mozem ubezpecit, ze s nim nesuhlasim. Mozno to rozoberiem niekedy v dalsom clanku, ktory tu umiestnim. Avsak v tomto kratkom a velmi odflaknutom clanku skor uvadzam nazory ludi, ktory maju rozdialny nazor ako ja. Preto moze vyzniet, ze sa s tym stotoznujem.
"totiz popieranie holokaustu nie je len jeho sanotne popieranie, ale aj jeho vyskum"
Budme objektivny, nie je to tak.
"a na ten maju vyhradny monopol izraelsky, resp. zidovsky historici."
Nepravda. Okrem toho pozor na nominativ mnozneho cisla. Nechcem Ta za to vsak kritizovat, to sa jednoducho stava.
"t.j. ked ja ako dajme tomu historik sa vydam skumat holokaust a na zaklade archivnych dokumentov a inych premanov dospejem k nazoru ze nebolo vyvrazdenych 6.8 mil (a uz vobec nie 10 ako sa nam snazi vtlacit do hlavy vsemocna LPR), ale dajme tomu 4.5, tak podla zakona o osviencimskej lzi spacham trestny cin."
To jednoducho nie je pravda. Musis konkretizovat a viac to vystvetlit alebo este lepsie udat zdroj, na ktory sa odvolavas.
"cely svet totiz este trpi tvz. zidovskym komplexom, t.j. sucitom k zidom, co de facto viedlo okrem ieho aj k vzniku statu izrael a inym veciam"
To tiez nie je pravda. Vsetko je to omnoho komplikovanejsie. Skus spisat vsetky svoje body do nejakeho serioznejsieho clanku a potom mozme o nich polemizovat. Tu na to nie je miesto, aspon nie na takejto urovni.
Prajem pekny den
Rozoberme si Tvoj prispevok bod po bode.
"tvz. zanok o osvincimskej lzi, nie je az taky dobry ako ho tu tento pan opisuje"
Ja ako autor tohto clanku Ta mozem ubezpecit, ze s nim nesuhlasim. Mozno to rozoberiem niekedy v dalsom clanku, ktory tu umiestnim. Avsak v tomto kratkom a velmi odflaknutom clanku skor uvadzam nazory ludi, ktory maju rozdialny nazor ako ja. Preto moze vyzniet, ze sa s tym stotoznujem.
"totiz popieranie holokaustu nie je len jeho sanotne popieranie, ale aj jeho vyskum"
Budme objektivny, nie je to tak.
"a na ten maju vyhradny monopol izraelsky, resp. zidovsky historici."
Nepravda. Okrem toho pozor na nominativ mnozneho cisla. Nechcem Ta za to vsak kritizovat, to sa jednoducho stava.
"t.j. ked ja ako dajme tomu historik sa vydam skumat holokaust a na zaklade archivnych dokumentov a inych premanov dospejem k nazoru ze nebolo vyvrazdenych 6.8 mil (a uz vobec nie 10 ako sa nam snazi vtlacit do hlavy vsemocna LPR), ale dajme tomu 4.5, tak podla zakona o osviencimskej lzi spacham trestny cin."
To jednoducho nie je pravda. Musis konkretizovat a viac to vystvetlit alebo este lepsie udat zdroj, na ktory sa odvolavas.
"cely svet totiz este trpi tvz. zidovskym komplexom, t.j. sucitom k zidom, co de facto viedlo okrem ieho aj k vzniku statu izrael a inym veciam"
To tiez nie je pravda. Vsetko je to omnoho komplikovanejsie. Skus spisat vsetky svoje body do nejakeho serioznejsieho clanku a potom mozme o nich polemizovat. Tu na to nie je miesto, aspon nie na takejto urovni.
Prajem pekny den
14.06.2007
George
Reagovať
Re: Re: nie je to celkom pravda...
"udat zdroj"
-
mam pocit ze niekto tu este zije v komunizme
-
nemal si nieco s stb?
-
casy sa menia, ale Leonidas ostava :)
-
mam pocit ze niekto tu este zije v komunizme
-
nemal si nieco s stb?
-
casy sa menia, ale Leonidas ostava :)
01.07.2007
Leonidas
Reagovať
Re: Re: Re: nie je to celkom pravda...
Nazdar, Jirka. Ale co? Udavanie pramenov/zdrojov svojich tvrdeni patri do komunizmu? Hmmm. ;-)
02.08.2006
pavla
Reagovať
Re: PITCHOVINA
zemko, bud si bol mimo ked si to pisal, alebo si chudak co sa ani len vyjadrit nevie...
...
...