referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Satanizmus a okultizmus
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.11.2008
Milan Kuzmický    Reagovať
Tohle to je volovina.
Vidiet že to napísal kresťan čo o tom níč nevie (tak ako ostatný kresťania).Kult násilný až brutálny?!?! to čo je za kokotinu?Satanizmus je o slobode nezávislosti a uzívania si na zemi a nie to staré(kresťanské)pokritecké odriekanie sa svojich túžieb.a nič to nemá spoločné z krvavímy rituálmy a s vraždením neviných ludí.žido-kresťanska cirkev si toho vela ponamýšlala a to preto aby ludia boli stále ich stúpencami.Kresťanstvo by bez Satana nemohla žiť lebo kebyže tak nieje už dávno by cirkev krestanska zanikla.Proste si chceli vytvoriť nepriatela na ktorého by mohli ukazovať prstom...A Krestania su neni až taký svetý.V 14 storočí pálili ludí lebo sa im nezdáli a mysleli si o nich že si čarodejníci(pritom o mágie nic nevedeli len si mysleli že to je niečo zlé,aj ked mágiu môžeš vyuziť aj na zlé ciele(kliadby) nie vždi to tak môže byť))Alebo napríklad Kriziacke vojny..oslobodovanie svetej zemi pritom zabíjali vela neviných ludí a teraz chcu velice hovorit o Satanizme pokritecký pánbožkári.
03.02.2009
rockerjack156    Reagovať
Re: Tohle to je volovina.
to ty si kokot ty vyjebanec... sam newes ze o com to je nemas co do toho picovat... keby som ta nasiel by som ta dal ako obet takymto satanistickym nasilnym psychopatom a bol by som zvedavy ze co by si povedal potom... kusa by si mal porozmyslat lebo skoncis v horucom pekle....
02.04.2014
Dano    Reagovať
Re: Re: Tohle to je volovina.
Kľudne "nám" ho môžeš dať.

On asi ako jediný vie o čom satanizmus je,
ale lepšie povedané jediní vie o čom nieje.
25.01.2010
Sarg    Reagovať
Neviem
Ono sa nedá povedať ako to je, je mnoho rôznych kultov ktoré uznávajú Satana a každý je niečim podobný a zas niečim sa líši, osobne nemám nič proti uznávaniu Satana pokiaľ to nezasahuje iným ľudom do života alebo podobne, som bez vyznania takže Vám neviem poradiť
30.05.2009
perkele    Reagovať
satan
niesom zaduty satanista ale som atheista..... podla mna nieco napisane o satanistoch mi tu nesedelo .. hlavne ohladom sexuality... ale inac fajn clanok...

Ja osobne nemam rad Boha lebo v neho neverim a nemam rad fanatickych krestanou co ho furt spominaju :) .... AMEN :)
03.06.2009
Master Yoda    Reagovať
Re: satan
'Nemam rad Boha lebo v neho neverim'
???
Nechcem ti nic rozhovarat ale toto si trosku protireci nie?
05.06.2008
dundus    Reagovať
Satanists --> Noobs
Len nerdi veria takýmto kktinám.
22.04.2008
ivana    Reagovať
co si myslim o satanizme
ja si myslim,ze je to skupina ludi,ktora uctieva satana...satan je vlastne anjel vyhnany z neba...tak to hoviri biblia...tato skupina ludi vacsinou pocuva death metal (mrtvy)...to je asi vsetko...to je moj nazor...
19.02.2008
unco    Reagovať
to myslis vazne?
tak toto citanie bolo najhorsie stravenym casom v mojom zivote.
cloviecik, kedze si uz stravil tolko casu pisanim tolkej "mudrosti", mal si si precitat aj knizky, ktore nepisali krestania.
Viera v cloveka a jeho vlastnu silu, schopnosti a moznosti, viera v prirodu ako sucast nas vsetkych... To je cesta.
A ak stale veris svojmu podaniu, precitaj si svoje dielo, najdes tam spustu protichodnych informacii.
Iba jedno by som doplnila, predstavitelmi magie je zena a muz, matka a otec, luna a slnko, carodejka - carodej, ja a moj partner. Sme jej sucastou a je len na kazdom z nas co si z nej vezmeme a ako sa ju naucime pouzivat - pomahat inym a tym i sebe. Zakladom je vzdelanie. Nie nadarmo sa hovori, ze najvzdelanejsi ludia su prave "Carodejky..."
Zelam Ti vsetko dobre. Prosim Ta uz nepis take hluposti.
12.02.2008
sowwka    Reagovať
No a môj názor
A rád by som reagoval na SIXTOV názor, že CIRKEV JE TEN NAJKRVAVEJŠÍ KULT AKŹ EXISTUJE. VEĎ SI LEN SPOMEŇTE NA UPAĽOVANIE ČARODEJNÍC V STREDOVEKU, A TO VŠETKO PREBIEHALO LEN KôLI TOMU, ŽE NEJAKÝ CHLAP NEMAL RÁD, ŽE ŽENA JE MÚDREJŠIA A DUCHOVNE VYSPELEJŠIA. TOĽKO MôJ NÁZOR. kTO CHCE REAGOVAŤ, RÁD SI POKECÁM. Píšte Prosím na [email protected] Tak pekný zvyšok dňa.
12.02.2008
sowwka    Reagovať
to ku satanizmu...
Sám som prečítal SatanSkú Bibliu od Antona Sandora LaVeya (vydané v roku 1969) a musím povedať, že tento príspevok je sakra chujina. Tento názor na Satanizmus ako náboženstvo je skreslený a autorovi by som púoradil, nech si prečíta čo najviac literatúry a až potom nech napíše nejaký v tomto smere orientovaný článok.
11.02.2008
sixto    Reagovať
no neviem
podla mojho nazuru je prave cirkev najkrvavejsi kult
03.10.2007
khali    Reagovať
moje vyjadrenie
moj nazor na 1. cast tohto projektu je: pisal to az prilis veriaci clovek, ktory nepripusta, ze aj iny by teoreticky mohli mat pravdu, niektore poznamky sa mi zdali az smiesne, napriklad ta o HP, ak je okultizmus v tomto diele, tak potom musi byt aj v rozpravke o zlatej priadke, alebo v inych rozpravkach, kde je naznak niecoho, co nie je bezne. podla mna nie je satanizmus uplne ok, ale nemozeme ho ani zakopavat pod ciernu zem, je to tiez urcity druh nabozenstva, to ze sa v nom veri v zlo je uz druha vec. a este ta vec o znakoch ludi, ktory su satanisti. v mojom okoli je velke mnozstvo ludi, ktory chodia v ciernom, pocuvaju hudbu uvedenych kapiel, ale to este vobec neznamena, ze su satanisti, mnohy textom tych piesni ani nerozumeju, len sa im paci hudba. mozem seriozne povedat, za z tej stovky ludi v ciernom z mojho okolia, nie je ani jeden jediny satanista. tolko moj skromny nazor
03.10.2007
khali    Reagovať
moje vyjadrenie
moj nazor na 1. cast tohto projektu je: pisal to az prilis veriaci clovek, ktory nepripusta, ze aj iny by teoreticky mohli mat pravdu, niektore poznamky sa mi zdali az smiesne, napriklad ta o HP, ak je okultizmus v tomto diele, tak potom musi byt aj v rozpravke o zlatej priadke, alebo v inych rozpravkach, kde je naznak niecoho, co nie je bezne. podla mna nie je satanizmus uplne ok, ale nemozeme ho ani zakopavat pod ciernu zem, je to tiez urcity druh nabozenstva, to ze sa v nom veri v zlo je uz druha vec. a este ta vec o znakoch ludi, ktory su satanisti. v mojom okoli je velke mnozstvo ludi, ktory chodia v ciernom, pocuvaju hudbu uvedenych kapiel, ale to este vobec neznamena, ze su satanisti, mnohy textom tych piesni ani nerozumeju, len sa im paci hudba. mozem seriozne povedat, za z tej stovky ludi v ciernom z mojho okolia, nie je ani jeden jediny satanista. tolko moj skromny nazor
03.10.2007
khali    Reagovať
moje vyjadrenie
03.10.2007
khali    Reagovať
moje vyjadrenie
29.05.2007
anonym    Reagovať
No nič moc
Myslím že totálna volovina,ale na druhej strane
aspon niaké nové informacie a údaje.A úplne súhlasím s tým,že práca mohla byť napísaná objektívne,
29.05.2007
anonym    Reagovať
No nič moc
Myslím že totálna volovina,ale na druhej strane
aspon niaké nové informacie a údaje.A úplne súhlasím s tým,že práca mohla byť napísaná objektívne,
09.01.2007
milvus    Reagovať
volovina
tak toto je to najstupidnejsie co som kedy citala o satanizme si zistite nazor oboch stran a nie len svoj krestansky a az potom piste,nepiste o niecom o com viete velke makove ho.no
19.04.2007
majka    Reagovať
Re: volovina
...pokús sa prečítať si ešte raz začiatok referátu, kde sa píše z akého hľadiska bude písaný... z kresťanského... a z tohto vyplíva, že je napísaný dosť dobre... tak to chce kľud a nohy v teple :) pekný deň
11.01.2007
neskodna    Reagovať
Re: volovina
v uvode je jasne napisane, ze to je z krestanskeho hladiska, tak neviem, co sa tu rozculujes,,,
02.03.2007
ayya    Reagovať
moj nazor
myslim ze ak uz niekto chce napisat takuto pracu mal by ju napisat objektivne a nie takto ..kazda minca ma dve strany ..tak preco sa na satanizmus pozerat len z krestanskeho hladiska?skutocna podstata autorovi usla..zas len strasi ludi blbostami
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.