Zaujímavosti o referátoch
Úvaha - samovrahovia
25.05.2009
martina
Reagovať
zalé,zlézlé...absolutne nesughlasím
sme ludia a prave preto,ez je svet taky zly mali by sme s a snazoit
10.04.2007
andrejka
Reagovať
suhlasim s tebou
myslim si ze tato praca je dost dobra priam az vinikajuca uplne s tebou vo vsetkom suhlasim aj s tymi dovodmi preco sa vlastne zabit a aj s tym ze je to dost sebecky cin ...
23.10.2006
nikušh
Reagovať
created by 2006@nikušh :D
hmm mno vystihuje to aj moje pocity a postoj k tomuto vsetkemu... je to napisane vynikajuco, hlavne, ze to ma svoju myslienku, je to super!!! neviem co proti tomu mate...
01.10.2006
nosferatu
Reagovať
autorka
ano,malo to byt nadsadene,ja osobne som sa nechcela zabit ani nic podobne.viem,ze taketo veci urcite realnemu samovrahovi po rozume nechodia,ale vymyslela som si svojho samovraha,kt.nechce zomriet,len sa pohrava s tou myslienkou.
04.06.2006
lala
Reagovať
ma urcite v niecom pravdu
Je to velmi zaujimave, ten tvoj referat a mne sa celkom pacil, uplne si napisal myslienky, ktore ludom prebiehaju myslou ked su na tom tak zle a rozmyslaju nad samovrazdou... Je to dobre, ze si to napisal, aspon ludia budu vediet co sa deje v hlave samovraha....
02.04.2006
darka
Reagovať
to vyzera vazne noo...
napisal si : "asi sa z tych alternativ zblaznim"..presne,aj ja si myslim,preto nad tym vobec nerozmyslaj,lebo sa z teba stane magor..katdy clovek ma predsa take obdobie,ze nevie na co je tu a zda sa mu,ze je sam a nema nikoho,citi sa zbytocny..ale to patri asi k zivotu..no ten,kto si povie,ze ide dalej,ze to preboli a neuvazuje nad tym,ci sa ma zabit alebo nie-stale to bude oooveeela viac ako skocit zbabelo z mosta a pritom sa v duchu lutovat a sposobovat bolest inym naokolo...ako praca je pekna,az na ten brutalny pesimizmus a ked si to precta nejaky clovek,ktory je na dne,tak neviem,neviem co urobi...:)
29.03.2006
hlava
Reagovať
AKo skoncit
samovrazda je jedno z rieseni ako pokracovat dalej v zivote, ale ked ju clovek chce spachat tak urcite nad takymi v tej chvili absurdnymi vecami urrcite nepremysla. Nevystihol si podstatu samovrazdy.
16.03.2006
sak ja
Reagovať
osob.nazor
v celku zaujimave ale s dost ironickym podtonom....zda sa ze vie o com pise no verim ze by to mespravil pretoze na svete je vela peknych (a neprehliadnutelnych:) veci ktore dokazu cloveka rozveselit a ako uz aj on sam povedal je to velmi sobecky cin vzhladom k ludom ktory ta maju radi......
P.S.VIEM O COM HOVORIM....
P.S.VIEM O COM HOVORIM....