Zaujímavosti o referátoch
Lucy Maud Montgomeryová: Anna zo ...
04.01.2007
Anna zo zeleneho dom
Reagovať
No co ja viem hm...
viiis potrebujem to n acitatelsky a knihu sa mi nece ciitat:) Mohol si to dat kusok dlhsie nemysliiis,? no co uz eeeeeeeeeeeeeee
05.11.2006
buuf
Reagovať
super
je to dobré,ale zabudola si na to že Gilbert sa do nej buchol:DDDDDDDDDDDDDDD
08.10.2006
Denisa
Reagovať
Anna zo zeleneho domu
Podla mna aj ked na knihy som moc neni to bolo zaujimave a pacilo sa mi to...
15.05.2006
Sweet girl
Reagovať
velmi zle
No mne tu chyba vela veci.Napr.:rok vydania,ilustrator,hlavne postavi a ich charakteristika,citaty a meno autora.
15.05.2006
janci19
Reagovať
Re: velmi zle
no ak sa nemylim tak ja som napisala obsah knihy a ty si uz postavy, rok vydania, ilustrator ... napis sama.bohuzial ani ja nemam rok vydania a postavy a nie ze by som to tu napisala len kvoli tebe a este su tu aj dalsie 3 obsahy a tam charakterisiku mas
14.05.2006
kelly
Reagovať
supeeeer
citala som tuto knihu bohuzial v starom vydani z roku 1915 ale podla opisu deja je kiha rovnaka... skoda ze si neopisala aj ostatne casti. mne sa aj tak najviac pacila anna zo zeleneho domu a nie tie ostatne... v prvom diely autorka rozpravala, ako sa Anna citila a v tych dalsich to skoro zanedbavala, pretoze strasne preskakovala roky... ale aj tak si myslim ze toto je najkrajsia kniha aku som kedy citala!
28.04.2006
Zuzka
Reagovať
Pekne!!!=)
Velmi pekne si spracovala dost velku knihu. Sice tam mas niekolko preklepov(aspon sa zasmejeme), ale je to velmi pekna praca.Som rada, ze niekto cita tuto knihu, pretoze ja sama som precitala vsetky knihy(myslim pokracovania).Odporucam vsetkym babam v pubertalnom obdobi precitat tuto knihu.Este raz - velmi pekna praca!!!!!!=)