Zaujímavosti o referátoch
Milujem ťa
24.03.2008
Simikaaa
Reagovať
Klasne
:)))))) NAOZAJ klasne :))) Aj ked tam je niekolko chybiciek..... newadi :) Stawa sa
10.09.2006
Livia
Reagovať
Oprava
Hmm, indonesky to nemas spravne... pretoze milujem ta sa povie: "Aku cinta kamu" a chybas mi je: "Aku sajang kamu"......
10.09.2006
Livia
Reagovať
Oprava
Hmm, indonesky to nemas spravne... pretoze milujem ta sa povie: "Aku cinta kamu" a chybas mi je: "Aku sajang kamu"......
31.08.2006
veronika
Reagovať
Pripomienka
je to velmi pekne...ale snad by som si dovolila nieco povedat: Po cesky je tam napisane miluji te a po slovensky lubim ta...akosi mi to nejde dohromady...ved v slovencine je aj slovo milovat. Bud by som tam dala po slovensky milujem ta alebo by som to inak vymyslela....ale pravdou je ze teraz si akosi nemozem spomenut ako by som do cestiny prelozila slovo lubim ta:)...inka sa mi to velmi paci...je to super...:)
06.06.2006
Majka
Reagovať
RE:ahoj
To je fakt supeeeeeeeeeeeeer,odkial to mas?Zaujimave to je,ale nece sa mi to vsetko opisovat.Neposles mi to na [email protected]!!dakujeeeeeeem
06.06.2006
Majka
Reagovať
To je fakt supeeeeeeeeeeeeer,odkial to mas?Zaujimave to je,ale nece sa mi to vsetko opisovat.Neposles mi to na [email protected]!!dakujeeeeeeem
06.06.2006
Majka
Reagovať
06.06.2006
Majka
Reagovať
21.05.2006
barbara
Reagovať
jeee-originalne
vyborne,vazne,tiez ma napadlo ze odkial sa to da zistit:))