referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.12.2010
Nikola    Reagovať
Birmovka v inej farnosti.
da sa pristupit k birmovke v inej farnosti bez toho aby o tom vedel farar z mojej farnosti?kedze ma nechce pustit po dobrom ine riesenie nevidim.
21.03.2007
zuzana    Reagovať
kokot
birmovka je kokot aj tak ao musim
01.11.2010
DnB_Baby.xD    Reagovať
Re: kokot
sa zamysli kto je koko- !!!!
08.04.2008
Lenka    Reagovať
akurat sa pripravujem na sviatost birmovania, a vlastne, som vdacna, ze mozem pristupit...Kazdy clovek by mal v nieco vecit, ja verim v Boha, a som nato hrda, tak uz prestante odsudzovat cirkev, alebo Boha...je to kazdeho osobna vec...ani krestania neodsudzuju neveriacich
03.05.2008
lucia    Reagovať
Re: Re:
aj ja mam taky isty nazor ako ty ludia ktory neveria v boha by nas nemali odsudzovat ved ani mi ich neodsudzujeme
13.09.2010
katarinka18    Reagovať
prečo?!
myslím,že ľudia,ktorí sem píše všetky tie "duchaplné" slová nemajú ani len potuchy, o čom je viera a všetky sviatosti,ktoré máme. Neviem pochopiť, prečo sem niekto píše,keď vôbec nič neviem o birmovke. Radšej si zahryzni do jazyka ako by si sem mal/a písať niečo hnusné a nepravdivé. Nechcem tu nikoho nahovárať, aby veril, keď to pre neho neznamená nič a ešte sa z toho aj vysmieva! Ani ja nie som svätá, ale vysmievať sa Bohu rovno do očí...veď vy zbadáte,že z Boha sa nedá vystreliť...ale potom už bude možno neskoro.
25.06.2010
katolik    Reagovať
komentar
nemate uctu voci bohu..... pohani
17.06.2010
Jozef Príles    Reagovať
Pochopenie
Na všetko v živote treba duševnú a duchovnú zrelosť.
Z negatívnych príspevkov hovorí skutočnosť, že autor sa snaží na svoj vek zúfalo pochopiť aspoň to, čo sa okolo neho deje - úprimne mu to želám.
Tým čo sú ďalej, prajem prehlbovať poznanie z vplyvu sviatostí na život človeka, pretože sviatosti sú klúčom od poznania, otvarájúcim priestor pre vplyv milostí a darov.
08.06.2010
RelPel    Reagovať
boh??
poznám 2 apriorné dôkazy, prečo je lepšie veriť v Boha:

1. Ak existuje Boh a teda aj večný život atď. tak ten čo v boha verí a žije podľa neho získa ten večný život, ten čo neverí, "ať ho sila spovádzí"
Ak Boh neexistuje čo stratí ten čo v neho verí? Nestratí nič, iba bude dobrým človekom. Čo získa ten čo neverí? Nejaké pseudoužívanie si a podobne (jee možem sa schľastať a nemusím sa spovedať = "super")

2. Ten čo verí iba sebe, nemá oporu. Aj na vojne má každý vojak kamaráta, ktorý mu kryje chrbát, ináč by bol nervózny a nedokázal by sa plne sústrediť. Rovnako je to aj s Bohom, pokiaľ veríme, že nám može pomôcť naša psychika je na tom tak dobre, že zvládneme aj veci, ktoré by sme inak nedokázali.

Kto s tým nesúhlasí napíšte mi na mail!
25.05.2010
Maxx    Reagovať
birmovka
Po prečítaní sa musím smiať. Je evidentné že to písal nejaký človek ktorému za to platia a berie to ako rutinu, v oapčnom prípade, teda že sa mýlim, je pisateľ idiot. Fakt si naivne myslí, že po malej omšičke alá birmovka, na ktorú sa treba hrozne dlho pripravovať sa dieťa zmení v "uvedomelého krestana"? Nemusím mať birmovku aby som bol uvedomelý, nemusím veriť v zlátaninu menom boh, ukradnutú židom, využitú na vraždenie s ospravedlnením. Väčšina neveriacich ľudí sú z 90% uvedomelý (vyjma američanov), a práve silno veriaci ľudia majú niekedy tak zúžené videnie až hrúza.
06.05.2010
Passion    Reagovať
entravér
hanbi ked uz a neviem preco riesite niekoho IQ alebo EQ...je to kazdeho osobna vec,ci to co sem napise,ale aj to ako zareaguje...
18.10.2009
sofia    Reagovať
Birmovka
vam sibe? vy sa citate co tu pisete?ako mozete na sväte veci tak nadavat? nemate rozum ani charakter ani hambi!!
07.09.2009
laura    Reagovať
No co
Vsak co ja mam 15 na birmovku som sla nadsena som sice nebola nic sa nezmenilo a tak oplatilo sa napapana som bola daarky :D
01.04.2009
jarino    Reagovať
Re: birmovka
budem sa za teba modlit, aby si dostala rozum
27.02.2009
referaty    Reagovať
birmovka
no ved to
28.05.2006
jano    Reagovať
hlupaci
dajte tm nabuduce aaj referaty svätej zuzany
27.06.2006
jožo    Reagovať
reagovat
birmovka to nie je biblicke učenie .
12.10.2008
Jana Barteková    Reagovať
Re: reagovat
V písme svätom sa o Birmovaní píše na niektorých miestach, konkrétne Sk 19,6
11.10.2008
peto    Reagovať
to ty si toto co si uviedla v nazve teme ty *****
11.10.2008
peto    Reagovať
11.10.2008
peto    Reagovať
19.09.2008
den    Reagovať
rad by som vedel
Rad by som vedel preco tu pisu ti ktori nie su katolici a chcel som povedat este ze ten test ze este nie zrely krestan je taky ako tam hovorili je velka hlupost mozno este ti do 5 rokov maximalne
13.03.2008
marek    Reagovať
to je je jedno
vhxdfchzujihc jvgxcvbhsdjkervgchjtz
06.03.2008
iww    Reagovať
Birmovka
Myslim si ze je na kazdom,ci na birmovku pojde,alebo nie.Nemozete odsudzovat ani jednu ani druhu stranu.A tobos tu hresit a nadavat,vsak sme v slobodnej demokratickej krajine a treba respektovat i nazor druhych,aj ked to mozno nie je v sulade s vasimi presvedceniami,a nemyslim si ze presadzovanie svojho nazoru hanlivymi nadavkami je adekvatne
06.03.2008
iww    Reagovať
Birmovka
Myslim si ze je na kazdom,ci na birmovku pojde,alebo nie.Nemozete odsudzovat ani jednu ani druhu stranu.A tobos tu hresit a nadavat,vsak sme v slobodnej demokratickej krajine a treba respektovat i nazor druhych,aj ked to mozno nie je v sulade s vasimi presvedceniami,a nemyslim si ze presadzovanie svojho nazoru hanlivymi nadavkami je adekvatne

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.