Zaujímavosti o referátoch
Možno vstúpiť do tej istej rieky ...
16.03.2010
Romiik
Reagovať
len tak pre inspirku:D
Snaad dneska neco napisem v tomto style a som stasty muz:D
25.03.2007
Pagan
Reagovať
super
fakt pekna praca, zajtra pišem maturitný sloh tak čerpám muzu, prečítal som zo pár uvah, ale tato je fakt dobra!!!
18.05.2006
Aja
Reagovať
pekne
no myslim si ze malo kto by dokazal takto vystihnut tento citat... u mna to mas za 1 :) velmi pekne...
18.05.2006
Aja
Reagovať
pekne
no myslim si ze malo kto by dokazal takto vystihnut tento citat... u mna to mas za 1 :) velmi pekne...
18.05.2006
Aja
Reagovať
pekne
14.04.2006
Kathryn
Reagovať
super
Toto je strašne pekná práca a myslím že autorovi sa veľmi podarila. Názor na Herakleitov výrok je veľmi zaujímavý a veľmi sa mi páči aj celkové spracovanie(teda forma úvahy) Supe!!!
10.04.2006
kiwinka
Reagovať
myslim ze dá,
je to skvela práca.uplne vystihol autor podstatu.velmi ma to zaujalo..a moj nazor je,že sa da vstupit do tej istej rieky.v mojom pripade to plati urcite.znova som si nasla cestu k svojmu kamaratovi,ktorého mam velmi rada.treba riskovat,lebo žijeme iba raz!!papa
02.04.2006
joraf
Reagovať
herakleitos
ja musim suhlasit s blue a sigi .. sam by som asi nedokazal vzit do tohto citatu..a autorovi vzdavam poklonu..A gabika ked budes starsia mozno pochopis zmysel tejto zmysluplnej prace..
02.04.2006
SIGI
Reagovať
wow...!
Myslim si ze je to velmi dobra praca....nechyba jej nic a su v nej hlboke myslienky....myslim ze dost tazka tema na zamyslenie ale clovek co to pisal sa dobre vynasiel.... a mila Gabika...ako hovori Blue....nepochopila si nic z toho co tam bolo napisane...alebo ti robi problem zamysliet sa nad niecim...preto sa ti to zda asi nudne...mozno pre teba je Harry Potter to prave dielo :-))
28.03.2006
Gabika
Reagovať
možmo dvakrát vstúpiť do tej istej rieky?
neviem nechcem uraziť autora ale zdá sa mi to trocha dosť nudné je to tak nezaujímavé, žiaden dej....
01.04.2006
Blue
Reagovať
Re: možmo dvakrát vstúpiť do tej istej rieky?
Milá Gabika,
možno sa ti táto úvaha zdá nudná no nebude to skôr tým, že si nepochopila význam slov, význam toho čo ňou chcel autor povedať? Avšak podľa mňa je táto úvaha za 1 ! nechýba v nej nič ! nájdeš tam i úvahové otázky, i umelecké jazykové prostriedky, i voľnú citáciu,... proste mne sa táto úvaha zdá byť super... ale tak koľko ľudí, toľko chutí... každý má právo na svoj názor...
možno sa ti táto úvaha zdá nudná no nebude to skôr tým, že si nepochopila význam slov, význam toho čo ňou chcel autor povedať? Avšak podľa mňa je táto úvaha za 1 ! nechýba v nej nič ! nájdeš tam i úvahové otázky, i umelecké jazykové prostriedky, i voľnú citáciu,... proste mne sa táto úvaha zdá byť super... ale tak koľko ľudí, toľko chutí... každý má právo na svoj názor...
01.04.2006
Blue
Reagovať
Re: možmo dvakrát vstúpiť do tej istej rieky?
Milá Gabika,