referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ján Pavol II.: Životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.07.2011
mariaenrika    Reagovať
papez
v referáte su vážne chyby lebo Karlol Wojtyla sa nemohol stretnut s pátrom Piom v Ríme ale v jeho domovskom kláštore v San Giolvanni Rotondo.Tiež je nezmyslom že pridal štvrtý desiatokl.Každý ruženec má 5 desiatkov. Doteraz boli tri ružence radostný bolestný a slávnostný. Sv. otec Ján Pavol druhý k nim pridal štvrtý ruženec nazvaný Ruženec svetla ktorý obsahuje tajomstvá Ježišovho puosobenia od krstu v rieke Jordán až po ustanovenie Eucharistie na zelený štvrtok.
13.06.2011
simca    Reagovať
papez
by ma zaujimalo ci mal sex
13.06.2011
vevulicka    Reagovať
pápež
bol uz lepší
09.05.2011
dominika    Reagovať
Re: pápež
suhlasim s katkou tento referat mal dobru hoci tvrdu odozvu
aj pre zakompleksovaneho jakuba
13.07.2010
vu 7495 zbiroh    Reagovať
desiatnik
mal som 20 rokov na vojne,ked polsky papez bol zvoleny made in U.S.A. od C.I.A. na rozbitie blahobytu pracujuceho ludu.solidarnost-lech valesa sa mu skryl pod suknu.mi vojaci sme si to sakramensky odskakali,az gorbacov agent 087 milacik kapitalistov nas uplne dorazil za judassky gros. t.c. mam 50 rokov,som to prezil na vlastnej kozi,tak sklapnite kapitalisti,mate 2.gorbacova-barack marhula obamu
01.12.2009
melissa    Reagovať
JAN PAVOL 2
no tak mala som robit referat o najlepsom papezovi sveta aky key bol a ten nazov patri jednoznacne tomuto papezovi..
18.04.2009
zuzka    Reagovať
ján pavol 2.
Sama som ho videla pred niekolkými rokmi v Ke.Bol to najkrajší zážitok aký som zažila.Preto dakujem mu, že existoval a jedine on bol aj je najvačší pápež aký doteraz bol.
18.09.2008
mon!ka    Reagovať
Jan Pavol 2.
som rada ze ho zvoli za papeza a ze ho spoznal cely svet....som stastnaze som ho poznala aja ja....pretoue on bol najlepsi papze na svete
11.06.2008
Katka    Reagovať
Jan Pavol II.
Jan Pavol II. bol najlepsi papez na svete
27.05.2008
petra rajnickova    Reagovať
jan pavol 2
on bol blahoslaveny alebo svaty
10.03.2008
lukasooooooooooooooo    Reagovať
ryby ryby rybycky
hoooooooooooooooooovno
16.12.2006
katka    Reagovať
pápež
Pápež Ján Pavol II. bol veľmi dobrý človek hovorí to onom aj tento referát ktorý sa mi veľmi páči.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.