referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rozlúčka so školou
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.06.2008
kiwi    Reagovať
fakt dobre
tak to je fakt ze super si fakt dobra si to mozno poziciam dakujem
30.05.2007
kinguli    Reagovať
je to super velmi ti to dakujem
fakt to je pekne a dojimave aspon nemusim nad tym tolko rozmyslat. diki
23.05.2007
dc123    Reagovať
dakujem
aj ja by som sa chcel podakovat spravil som si aspon obraz o com mam pisat. dakujem
23.05.2007
dc++    Reagovať
dakujem
aj ja by som sa chcel podakovat spravil som si aspon obraz o com mam pisat. dakujem
22.05.2007
jurinooooo    Reagovať
na moj vkus moc dojemne
je to gec, ale na moj vkus je to moc dojimave a za mojho spoluzaka lukasa vam dakujem, lebo som to mal pre neho stiahnutttt a sa mu to dufam bude lubit, lebo ak nie, tak budze rozbijacka hlav :-)))
22.05.2006
jahodka    Reagovať
DAKUJEM
xem sa podakovat ze my to pomohla aspon som vedela ocom mam tak priblizne pisat..dakujem este raz..papa
17.05.2006
Jana    Reagovať
jaja gwbsh
Ta ROZLUCKA ZO SKOLOU je dobra ale mam k tomu jednu pripomienku!!!NIE KAZDI SA RAD UCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.04.2006
Ondrej Mihalec    Reagovať
Podakovanie
Velmi ,velmi mi to pomohlo ,naozaj dakujem.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.