Zaujímavosti o referátoch
Súkromný list: Milý, Čajíček!
12.02.2021
Sofia
Reagovať
Ako sa zapísať do knižnice
Ahoj Miro, chcela som si požičať jednú knihu ale nemám čitateľský preukaz.Vieš mi niejak poradiť?Dakuje Sofi
23.11.2009
čuču
Reagovať
?!?!?
deti sa spamatajte. vy mate zobrat inspiraciu ne to okopcit od slova do slova. skuste sa zamysliet, zmenit mena,par situacii a nikto nespozna ze to bolo o caji..sa tu nenervujte kks
04.12.2008
frcúch
Reagovať
brutáááálll
kokos boha do zajtra mam napisat nejaky list a toto mi pomohlo jaq dieravy sprcak u afrike :D:D:D citronik...:D:D:D:D:D:D
26.11.2008
XYZ .... :_D
Reagovať
Reallly Bad !!!
mam pisat sloh sukromny list a pravdu povediac toto mi nepomohlo akoze bujna fantasy was there but i wont something what can i will write to my School Work ...now one worD it was really bored ...... You must write something whot is in reallit ... but thank you nobdy write here and you are somebady because you wrote ... ok mayby ones you will write something better !!!! Good Bye :-)
26.11.2008
Ahojky
Reagovať
Re: Reallly Bad !!!
XYZ ....... :_D ahoj neviem kto si ale si super ze si to napisal hoj bozkavam
06.02.2008
didi
Reagovať
......
pomohlo mi to ked som mal spravit sloh (napisat list) ale s tym cajom to bolo trapne
05.02.2008
monika
Reagovať
prosim vas poslite mi nejaky list pre mamu do kupelov
ahojte je to dobre ale ked tu neni list pre mamu hhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm veeeelmi bi booolo dooooobre keby tuuuuu booool asi tu ani nneeeebbbuuude!!!!!!
30.01.2008
XXX
Reagovať
umrem:D
vy ste na nervy? sak kebyze som normalny/a, tak sukromny list dokazem napisat aj sama od seba a ne chodzit na referaty:D ale je zas dobre ze na takychto prispevkoch sa aspon nekery nauca rozmyslat a zistit ze toto do listu nikdy nedaju:D:D:D:D no ale NIKDY NEHOVOR NIKDY:D:D:D
30.01.2008
XXX
Reagovať
vy ste na nervy? sak kebyze som normalny/a, tak sukromny list dokazem napisat aj sama od seba a ne chodzit na referaty:D ale je zas dobre ze na takychto prispevkoch sa aspon nekery nauca rozmyslat a zistit ze toto do listu nikdy nedaju:D:D:D:D no ale NIKDY NEHOVOR NIKDY:D:D:D
30.01.2008
XXX
Reagovať
13.01.2008
bozie babo
Reagovať
ALE NO
ľudia aspon ocente snahu ktorou to bolo napísané. A ked už idete kritizovat tak by to bolo lepšie bez tých nadávok. Ten človek to robil pre vás a vy ho takto zhadzujete...
13.01.2008
bozie babo
Reagovať
ALE NO
ľudia aspon ocente snahu ktorou to bolo napísané. A ked už idete kritizovat tak by to bolo lepšie bez tých nadávok. Ten človek to robil pre vás a vy ho takto zhadzujete...
03.01.2008
matka
Reagovať
no, nesmiala som sa
aaah boze, to ma byt akoze vtip? no nic, nabuduce daco lepsie pls
16.12.2007
lejka
Reagovať
picovina
boha ako ja som chcela napisat sukromny list a myslela som si ze tu to najdem a nie ze tu su picoviny asi pre skolkarov...ktory kokot to sem pise??? uvedomte saaaa
16.12.2007
FAKER
Reagovať
o ničom
väčšiu pičovinu som v živote nevidel,to jaky pojebany kokot take niečo nohol napisať.
13.12.2007
MonikaChovancova
Reagovať
to co
to co je akoze za sloh? to mi ma dakde pomoct? chujovina...
12.12.2007
dsfsdfsdf
Reagovať
hehedd
us som sa dlho tak dobre nezasmial.....
su dve veci ktore su nekonecne:
1.vesmir
2.ludska hlupost
hahaha...to je taka sprostost jak sa patri... =P
su dve veci ktore su nekonecne:
1.vesmir
2.ludska hlupost