Zaujímavosti o referátoch
Súkromný list: Milý, Čajíček!
04.12.2007
Mr.KeReN
Reagovať
debili
Kreténi,keby ste trošku porozmýšlali nad týmto ,tak možno aj zistíte ,že toto je len ukážka ako by mohol vyzerať súkromný list...niečo ako predloha...ja som podla toho pretváral inú situáciu...mne to pomohlo...dakujem:))
03.12.2007
Tomas
Reagovať
Blbost
Toto je na hovno to sa neda pouzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.11.2007
tvoj tatko
Reagovať
picoviny
nechapem jak taka picovina mohla niekoho napadnut dpc ste normalny
15.01.2007
barsco
Reagovať
nekomu tu dobre kuri
z globalneho hladiska je to nerentabilne a z nasho perspektivneho pohladu je to p.i.c.o.v.i.n.a.
12.01.2007
giuseppe
Reagovať
o nicom
debilina uplne defragmentovana psychoterapeuticka suvislost zakladnych slovnych jednotiek
11.01.2007
hamky
Reagovať
hamky
no keby som toto mal napisat ako sloh tak ma vyhodia zo skoly.... aj ked.. celkom je to vtipne :)
14.12.2006
SLK
Reagovať
pičovina
tak toto bola pičovina ale kebi to tu nebolo dostal bi som 5 zo slovini.............
13.12.2006
ADAM
Reagovať
UPLNA
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
28.11.2006
SIMONNKA015
Reagovať
TROCHU TRAPNE NO NEVIEM......
nebolo to zas az tak zle no na mna trochu onicom ale tak do ZS asi ok