Zaujímavosti o referátoch
Lucy Maud Montgomeryová: Anna zo ...
29.05.2010
hmmm ...
Reagovať
aj ano aj nie
hmmm je tho celkom dobre ... ale zase neni tho najlepsieee ...
11.02.2008
Fall_girl
Reagovať
Na nic
je to nanic..ale kliknite sem a uvidite aj s citatmi...http://www.matokonrad.sk/index.php?referral=fall_girl
04.02.2008
nika
Reagovať
citaty
nemate k tomu citaty???????ak ich nenajdem tak ma ucka zajtra asi zabije na miesta...
20.01.2008
Kristina Gladisova
Reagovať
Anna zo zeleneho domu
Ja si myslim ze referat nie je dobry lebo ked si ho opisem a ukazem ucke tak mi da pätku lebo tam nie je vobec koniec ako ten Matej zomrel a tak dalej je to moj nazor
02.02.2007
mata
Reagovať
JE TO NANIC
chyba ti tam vela podstatnych veci. Napr. ze Matej zomrel a ze dostala stipendium na vysoku skolu ale nesla tam koli Marile......
JE TO NANIC
JE TO NANIC
18.01.2007
andy
Reagovať
vdaka
este ze to tu je inac by som tu knihu musela citat co by sa mi necelo.potrebovala som si zistit obsah co je tu mozne. som rada ze s tym mam uz pokoj vdaka
04.01.2007
paulinocka
Reagovať
Ďakujem
Veľmi mi to pomohlo pri domácej úlohe že som nemusela čítať 286 strán ale len som si prečítala obsah dík
20.12.2006
kiki
Reagovať
pomohlo mi to pri mojom slohu:)
no mne to pomohlo pri pisani nepriamej charakteristiky.neodpisala som tvoje len precitala,a aspon som dostala napady ako napisat svoj sloh.dik za pomoc,:)
21.07.2006
tania
Reagovať
ja newem
no newem ci sa to bude dakomu pacit no poybujem ked budu mat vsetci to iste ale dikes
21.07.2006
tania
Reagovať
ja newem
no newem ci sa to bude dakomu pacit no poybujem ked budu mat vsetci to iste ale dikes
21.07.2006
tania
Reagovať
ja newem
01.06.2006
hm????
Reagovať
Toto je celkom......bléééééééééé
Noo nie je tam zahrnutý dej.......Ale nevadííí!!!A tak či tak nepomohlo...Celá trieda mala to isté a všetci s fleku gule!!!!!!!!Ale dííík.=))
01.06.2006
hm????
Reagovať
Toto je celkom......bléééééééééé
Noo nie je tam zahrnutý dej.......Ale nevadííí!!!A tak či tak nepomohlo...Celá trieda mala to isté a všetci s fleku gule!!!!!!!!Ale dííík.=))