referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
14.01.2011
Luboš Rudzan    Reagovať
inteligent
Pekne ďakujem tomu kto písal predchádzajuce príspevky v mojom mene (svedčí to o jeho inteligencii)
14.01.2011
rene sekereš    Reagovať
skuska
skusaka skuska
20.01.2010
Johny    Reagovať
Hodnotenie
Ty chodis na gymnazium ved to by som sa hanbil vobec napisat a nie to este..... Je to hroza, takichto faganov beru teraz na gymnazia za mojich cias to tak nebolo no proste hroza, ja som uz necol zazil ale toto ma dostalo idem si dat tabletky na srdce skoro sonm dostal infarkt!!!
06.10.2009
WotŁk    Reagovať
Nice!
a co snama bola ;-D mne sa to pacilo xD
06.10.2009
WotŁk    Reagovať
Re: Nice!
*snaha :-D
14.03.2009
Ema    Reagovať
Fuuha
Pocuvaj, nie si ty nahodou baba?
11.02.2009
domino    Reagovať
.....
no...mohlo bit lepsie
04.02.2009
rado    Reagovať
no nefim
sorry nemozem ta hodnotit podla jedneho zivotopisu, ale musim suhlasit, ze z toho vyzaruje velmi velka namyslenost a chyba tam postupnost :D
04.02.2009
rado    Reagovať
no nefim
sorry nemozem ta hodnotit podla jedneho zivotopisu, ale musim suhlasit, ze z toho vyzaruje velmi velka namyslenost a chyba tam postupnost :D
24.01.2009
Inspiration 7*    Reagovať
Pekné
Ja som si s toho niečo zobral do mojho zivotopisu. Pacilo sa mi to (celkom) :-))
02.12.2008
jacob69    Reagovať
hlupost
tento text sa podla mna neda nazvat zivotopisom.vobec sa nevenujes rodine pozornost upriamujes len na seba lutujes sa a opisujes aky si bol krasny..podla mna to bolo slabe
27.11.2008
no ja neee    Reagovať
noooo
cha...cha..
06.11.2008
mia    Reagovať
nehnevaj sa...alee...
podla mna je to ..ehm....poviem to takto..moja slovenčinárka by ti na to povedala asi tolko, že tam dost preskakuješ..nemá to postupnosť. Okrem toho je to napisane pomerne jednoducho a tie pririvnania su kus pritiahnute za vlasy.....nemyslim ze to bol beletrizovaný CV..až prilis si sa venoval chorobam a tomu aky si bol zlatucky(ale to bolo milee:):) ) a tým dolezitým faktom ani barz ne..... a nechcelo sa mi to moc čitať.......
07.05.2008
ella    Reagovať
hmmmmmm
Tento jediny životopis som dočítala do konca.Je celkom pekny, miestami trochu presladeny.No inak, ludia, kto z vas chodi na americky hip-hop?Ak chodiš, nechaj prosim icq.ak byvas v Blave a okoli, este lepšie.určite napisem.vopred dik:-)
05.05.2008
lenuška    Reagovať
Ťuťuli-muťuli
Mno, podla mna je to az moc tutuli-mutuli, a tí, čo tu pisali, ze je to podla nich opis, su strasne divni.vobec to neni opis. aj ked je to trochu precitovane, myslim, ze je to v
poho. ja by som take asi nevymyslela.
05.05.2008
jaaaaaj    Reagovať
je to zlatučkeeeeeeeeee......
to je nežny chalan, čo?podľa mna by ich malo byt viac......nechapem prečo sa niektori hraju na drsnakov, debilov.........podla mna je to sladucky zivotopis, newem prečo sa nekomu nepaci???!!!!!!
05.05.2008
jaaaaaj    Reagovať
je to zlatučkeeeeeeeeee......
to je nežny chalan, čo?podľa mna by ich malo byt viac......nechapem prečo sa niektori hraju na drsnakov, debilov.........podla mna je to sladucky zivotopis, newem prečo sa nekomu nepaci???!!!!!!
10.03.2008
ups    Reagovať
opis???
akoze nic v zlom ale pripomina to skôr opis ako ziwotopis
10.03.2008
merynka    Reagovať
wooow
superne to je... akoze ja hodnotim za 1, s tymto by zmaturoval urcite na lepsie ako 2... a chlapci, nezavidte, je malo takych, co dokazu nieco taketo napisat... :)
10.03.2008
evka    Reagovať
upsik
niekto nam tu sklzol na opis
10.03.2008
evka    Reagovať
upsik
niekto nam tu sklzol na opis

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.