Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika osoby
09.03.2014
Peťka
Reagovať
Úžasné
Vážne úžasná práca. Neviem si predstaviť, že by sa takáto práca zjavila pod mojím perom. Klobúk dolu. parádne :)
07.12.2010
ScreamEr
Reagovať
moj nazor
Diki mocc , dost dobra charakteristika , pomohla mi. Este raz diki :)
29.09.2009
student
Reagovať
moj nazor
ja si mylsim ze metafory niesu dolezitte v charakteristike osoby :) myslim ze slusne a ked ja dnes v skole na slohu tak napisem, tak budem spokojny :D
24.03.2009
HARDMAN
Reagovať
Subjektivny nazor :
trosku viac metafor a hned je to krajsie :D ale aj bez toho :)
04.01.2009
Wwa
Reagovať
dost fpohode
jakoze dost sa mi to siklo dik...trochu som to prerobil lebo moj tatko v ziadnom pripade nebeha maraton ale inac to uplne paslo:D
08.10.2008
kolly
Reagovať
hustíí
Nom dost huste,vazžne dobre,ale este to pozmenim lebo nasa profka je taka no je to ona.Asi vazne to prirovnanie:o))a take vecicky.Inac fakt dobra motivacia,uvazujem ze opisem ja sam mojho otca lebo teraz mam dobru naladu:o))
03.06.2008
hmm
Reagovať
par chybiciek
Prichádzam s --ňou-- do kontaktu už od môjho narodenia. Vie mi vždy poradiť aj keď --jeho-- rady sú pre mňa niekedy nezaujímavé.
10.03.2008
Béčko
Reagovať
maturita
noo som si to prečítal a dúfam že zajtra bude na písomnej mature toto isté - a je to vyhraté diki za tej článok!!!!!!
10.03.2008
duri :)
Reagovať
matura
dik bracho pomohlo mi to pri uceni na maturu :)
ZAJTRA maturujeeeeeem :D
ZAJTRA maturujeeeeeem :D
24.03.2007
Mimi
Reagovať
môj subjektívny názor, neber si to príliš k srdcu...
Je to pekné...Ale trošku suché...Mohlo by tam byť viac básnických prostriedkov, nejakých prirovnaní...Inak to je pekné, ale u našej profky by si s tým určite neprešiel...
24.03.2007
sqx
Reagovať
pekne
pekne az na to "vide".ale inac velmi dobry sa mi zda -moj subjektivny nazor