referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika osoby
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.03.2010
Peter    Reagovať
U2/Bono
kamarat, ked chces pisat charakteristiku o Bonovi, tak si laskavo nastuduj jeho zivotopis a historiu celej kapely (dalsi traja clenovia, ktori neboli od zaciatku...praveze boli, najprv boli 5ti ale brat gitaristu The Edga odisiel)...inac dost slabe, pozri si niekolko koncertov, preloz si texty pesniciek..a potom pis charakteristiku osoby !...a k tomu, ze zahra na city ucitelovi:D ked ucitel nema sajnu o Bonovi aj keby neviem co by si tam napisal, ucitel by to mal v riti
08.12.2010
Petko    Reagovať
Re: U2/Bono
prosim ta Peter koho zaujima ci to je vymyslene alebo nie omg kazdemu sa to paci tak tu nemudruj
18.05.2010
WOOW    Reagovať
SUPER
podľa mňa je to super akože stačilo mi to na 180 slov tak som niečo zbitočné poodstraňoval , niečo trošku prerobil a je to nice,,, Ďík :)
16.03.2009
suezzen    Reagovať
ze 4?
podla mna skvela vec!!!
03.06.2008
ondrejko bondrejko    Reagovať
no nie je to az tak zle
celkom v poho
27.03.2008
majulka    Reagovať
Re: k tomu PS nieco chyba...
deze nasaucska tu by to nenapadlo
13.12.2007
andrej    Reagovať
noooo
dikes je to dobre ale trochu sem to upravil
13.12.2007
andrej    Reagovať
.....
dikes je to dobre
13.10.2007
romanuska    Reagovať
no...
co ja viem?!jako bolo to super...aj ked som sa este nestretla s clovekom, ktory by opisoval bona...mas na to odvahu...aby sme sa vratili k tomu slohu...bol vyborny...obsahoval vsetko, co obsahovat ma:prvky opisu, charakteristika, uvod, jadro, zaver,...proste vsetko co tam ma byt...no aby som sa tolko nerozpisovala...moj nazor je jednoduchy...SUPER
02.05.2006
peto    Reagovať
super
je to super pouzil som to vazne je to super
29.09.2007
samuel    Reagovať
Re: super
ano je to super
18.12.2006
bajushka    Reagovať
dufam ze.....
dufam ze mi pomoze ak ano budem stastna dik
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba...
zabudol si ze ci nahodou nejaky profak resp. ucitel si uz nepochodil tieto referaty....
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba...
zabudol si ze ci nahodou nejaky profak resp. ucitel si uz nepochodil tieto referaty....
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba...
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba...
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba..
13.12.2006
Siuzi    Reagovať
k tomu PS nieco chyba..
zabudol si ze ci nahodou nejaky profak resp. ucitel si uz nepochodil tieto referaty....bo niektory niesu taky blby ako sa zdaju..
05.12.2006
fergie    Reagovať
fuuuuuuuj
................................
05.12.2006
yvett    Reagovať
neviem .....
fuuuuuuuuuuuj
04.11.2006
cvcvcv    Reagovať
cvcvcvcv
dik pomohol mi
23.05.2006
imo    Reagovať
fakt dobre
tento referat je dobry a hodi sa ja k teme Charakteristike osoby(,,Nie je bohaty ten kto veľa má ale ten kto vela dava")

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.