referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.05.2007
kikina    Reagovať
Poďakovanie
diky ti lebo už som bola beznádejná
Dikes :)))
26.04.2007
haluz    Reagovať
diky ti
pomohla si mi :)
26.04.2007
haluz    Reagovať
diky ti
pomohla si mi :)
20.04.2007
klaudika    Reagovať
hmm!!
v umelecko opise nema byt priama reč !!! ale inak good ja by som take nevymyslela d:
16.04.2007
Raduuuš    Reagovať
jarička jar
je to šupa teda .. dufam ze z triedy ho budem mat jedina :D
16.04.2007
nana    Reagovať
jjjjjar
dufam ze to uciteelka nezisti...xi xi
11.04.2007
sisi    Reagovať
je to super
je to jednoducho super dufam ze to moze byt ako skolska !!! =) nechce sa mi pisat!
04.04.2007
VSDVKDJHSFUVER    Reagovať
ASDGFSDVFLSDBFôP
sTE SUPER NAOZAJ
04.04.2007
DAHFDGHNSFGNH    Reagovať
FGJNSFGJHDFBSFGB
SDV.,MFJUHHHHHHHHHHHHHHHHYIUVFGHJUHCBNJUFHVGBNHJCDUFHVNCJDUFZHGJDUFZVHGNJDUFZHCNXJKIDFUHJCMXKDUFZHNCJXKIUFDZHGVCJFUGZHNMJDKUFZHNDMJKUFHNCMJDUFZHNJDUEZRHFBNCJXIDUFZHNJKIDUFGZHJFKIRUHJKFIRUTHGMJFKDLRITJHFMKRIUHNFJURZHGNMJKFIUHNMJKDIURZHGNMJFDKIURFZHNMJDKIURZHNMJCKDIRUFZHCNMJDKIEUFHNCMDJKIRUFZHGVNCMXKIDFHNMKDIRUFJVM,KCLIUJHBNMJKIUZHGNJKIáUZHGBNMJKIUZHNMJKIUZHNJUZHGVBNJIKUZHGBNHJKIUZHGBNMJKIUJHNMJKIUJHNMJKIUHNMJKIUJHJKOIUJMKLOPéOIUJMKLOíIUJKIOíUHNJKIUZHJKLOIUJHNMKOIUJHBNMJKIUZHGBNMJKIUZHGBHNJKOIUJHNJKOIUZHJIKOIUJHUIUJHUIOIJHJIOíJHUIíOUHíéHHIOíéHIéHIOIDUFHVJKCIODíEUFHCNMJKDIUFZHVJCKIDOíFGUJKLXDôPROGLK.ô-V§úGPôL.-ô§úPôL.-§ňäúPô-§úäPôL-§ú=POLK,.LôPOIUJHNMJK,IUZHGFVBGHJUZHGVBNHMJKLôPúPOL.ô-§úô.-§äúôPL,K.ôPOIUJHNMJK,LôPLOIKUJZHJKLôú§PôLK,ô§äň§ô.-§ňä§ô§äúôPL.-§ňäúPLKJNHBJKOLPIKJHBVBHJKIOKJHBV NMJKLôPL.,>-ô§úô.L-ô§úô.Lô§úPOIKJHBHJKIOPIUJHGVBHJKIOIUJHBGVNJKLOPôú§ô-ňäúôPL.§úPôOLôPúOIKJHNKIOUZHGHJUIáUZTGFGTZUHGFVGHZUIOPOIUJHGJKIOLPOLIKJHGVFVBGHJKIOLIUZTGFRTZUáIíáýžTťRčEčRTžZýUáIýžťčšľWšWEčťžýáíéíýžťčšľščťžýáíáýžťčščťžZýUáIíOéíáýžREWEčRťTžýáíOéPOIUZTDSDRTžýžťRčTžZýáíTRTžýýžTRZýáIUHGBHUIáíUHGBHUIíéHBVIíUHBVHIíB VONB OPéB Pé OéIV éPOBV B VOéPB OPéB OJB VBBCBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
25.03.2007
andrej    Reagovať
jarne
toto chcem dat ako referat v skole
20.03.2007
janulka    Reagovať
skvelé
a skveleeeeeeeee
14.01.2007
sophinka    Reagovať
dakujem!!
vdaka!!to som potrebovala
10.01.2007
vhghcsva    Reagovať
kfndjbJDB NVBJHSD NVBDHSBV NVBFMD BDSNM
kokotina picowina kokot
09.05.2006
lucia    Reagovať
dobreee
velmi pekny sloh..je tam vela metafor, prirovnani a prid. mien ...sa mi to dobre citalo..celkovo to vytvara pekny dojem
09.05.2006
lucia    Reagovať
dobreee
velmi pekny sloh..je tam vela metafor, prirovnani a prid. mien ...sa mi to dobre citalo..celkovo to vytvara pekny dojem
09.05.2006
lucia    Reagovať
dobreee

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.