Zaujímavosti o referátoch
Jar
20.04.2007
klaudika
Reagovať
hmm!!
v umelecko opise nema byt priama reč !!! ale inak good ja by som take nevymyslela d:
11.04.2007
sisi
Reagovať
je to super
je to jednoducho super dufam ze to moze byt ako skolska !!! =) nechce sa mi pisat!
04.04.2007
DAHFDGHNSFGNH
Reagovať
FGJNSFGJHDFBSFGB
SDV.,MFJUHHHHHHHHHHHHHHHHYIUVFGHJUHCBNJUFHVGBNHJCDUFHVNCJDUFZHGJDUFZVHGNJDUFZHCNXJKIDFUHJCMXKDUFZHNCJXKIUFDZHGVCJFUGZHNMJDKUFZHNDMJKUFHNCMJDUFZHNJDUEZRHFBNCJXIDUFZHNJKIDUFGZHJFKIRUHJKFIRUTHGMJFKDLRITJHFMKRIUHNFJURZHGNMJKFIUHNMJKDIURZHGNMJFDKIURFZHNMJDKIURZHNMJCKDIRUFZHCNMJDKIEUFHNCMDJKIRUFZHGVNCMXKIDFHNMKDIRUFJVM,KCLIUJHBNMJKIUZHGNJKIáUZHGBNMJKIUZHNMJKIUZHNJUZHGVBNJIKUZHGBNHJKIUZHGBNMJKIUJHNMJKIUJHNMJKIUHNMJKIUJHJKOIUJMKLOPéOIUJMKLOíIUJKIOíUHNJKIUZHJKLOIUJHNMKOIUJHBNMJKIUZHGBNMJKIUZHGBHNJKOIUJHNJKOIUZHJIKOIUJHUIUJHUIOIJHJIOíJHUIíOUHíéHHIOíéHIéHIOIDUFHVJKCIODíEUFHCNMJKDIUFZHVJCKIDOíFGUJKLXDôPROGLK.ô-V§úGPôL.-ô§úPôL.-§ňäúPô-§úäPôL-§ú=POLK,.LôPOIUJHNMJK,IUZHGFVBGHJUZHGVBNHMJKLôPúPOL.ô-§úô.-§äúôPL,K.ôPOIUJHNMJK,LôPLOIKUJZHJKLôú§PôLK,ô§äň§ô.-§ňä§ô§äúôPL.-§ňäúPLKJNHBJKOLPIKJHBVBHJKIOKJHBV NMJKLôPL.,>-ô§úô.L-ô§úô.Lô§úPOIKJHBHJKIOPIUJHGVBHJKIOIUJHBGVNJKLOPôú§ô-ňäúôPL.§úPôOLôPúOIKJHNKIOUZHGHJUIáUZTGFGTZUHGFVGHZUIOPOIUJHGJKIOLPOLIKJHGVFVBGHJKIOLIUZTGFRTZUáIíáýžTťRčEčRTžZýUáIýžťčšľWšWEčťžýáíéíýžťčšľščťžýáíáýžťčščťžZýUáIíOéíáýžREWEčRťTžýáíOéPOIUZTDSDRTžýžťRčTžZýáíTRTžýýžTRZýáIUHGBHUIáíUHGBHUIíéHBVIíUHBVHIíB VONB OPéB Pé OéIV éPOBV B VOéPB OPéB OJB VBBCBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
09.05.2006
lucia
Reagovať
dobreee
velmi pekny sloh..je tam vela metafor, prirovnani a prid. mien ...sa mi to dobre citalo..celkovo to vytvara pekny dojem
09.05.2006
lucia
Reagovať
dobreee
velmi pekny sloh..je tam vela metafor, prirovnani a prid. mien ...sa mi to dobre citalo..celkovo to vytvara pekny dojem
09.05.2006
lucia
Reagovať
dobreee