referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.05.2012
Ujcek    Reagovať
Fajka
Len rad bi som vedel ked to skodi na ku mat to predavaju? Len naplnit a vrecka a it dza
10.11.2010
nessy    Reagovať
fajcenie
aj tak vecsina z ludi con robi teto referaty fajci...a aj napriek tomu co sa dozvedia to nezmenia
08.09.2010
bob    Reagovať
Re: fajcenie
ale ja tak rad fajcim mam pocit stastia ktore mi nie je dopriate napriek pozitivnemu myslenie.
11.02.2010
jaaaaa    Reagovať
zlozka cigarety
mala som raz hodinu etiky a ucitelka nam povedala ze citila lak.....a naozaj sa tam dava zlozka z laku na nechty a aj otrava na mysi tak velmi dobre zvazte ci zacnete fajcit alebo nie :D
31.01.2010
Maťa    Reagovať
Fajčenie
Ahojte....... mám 25 rokov,fajčila som od 20, nefajčím už rok a verte alebo nie cítim sa omnoho lepšie ako ked som fajčila. Je ťažké prestať ale da sa to!!!!!!!!!!!!!!!

Držím palce, všetkým čo sa tiež snažia prestať!!
10.06.2009
lele    Reagovať
rakovina
Ahojte mam 27 rokov fajcila som 10rokov...a mam rakovinu pluc....takze ak nechcete dopadnut ako ja drzte sa co najdalej od cigariet!...tento referat je len pravdivy..a hlavne vy mlady..zivot mate este len pred sebou taq si ho nezkazte!!..drzim palce setkym ktory chcu prestat fajcit!!...
06.05.2009
Petra    Reagovať
Dobrý článok o fajčení
Celkom dobrý článok o fajčení som našla aj na http://www.fitcomplex.sk/clanky/tretina-vsetkych-srdecnych-infarktov-je-zapricinena-fajcenim
Možete použiť pre potreby svojich referátov.
06.04.2009
kikula    Reagovať
fajcenie
prave teraz si robim projekt o fajceni a newedela som co to je za humus dotera mno vzyvote som nedrzala ani cigaretu v ruke ani nechcem
26.02.2009
marek    Reagovať
fajcenie
velmi dobre prepoctove tabulky o fajceni su na www.uznefajcim.sk, su tam aj neake odkazy na dalsie nadacie
26.02.2009
marek    Reagovať
fajcenie
velmi dobre prepoctove tabulky o fajceni su na www.uznefajcim.sk, su tam aj neake odkazy na dalsie nadacie
01.11.2008
baša    Reagovať
.....
myslim ze tieto "referaty" su dost slabe...ak chcete nieco poriadne o tom, tak to chodte na stranky ktore su na to urcene....toto je oproti tomu slabota...
12.05.2006
niky    Reagovať
fajčenie
podla mna to nie je spravne ked človek fajči nie je to pekne a zo všetkymi referatmi suhlasim.všeci maju pravdu.a verte im a chodte podla nich. dufam že to zvladnete. pa a majte sa
04.02.2007
simona    Reagovať
Re: fajčenie
dievky máte pravdu..neznášam fajčenie..je to hlupý zlozvyk obťažujúci hlavne nás nefajčiarov..preto ak fajčiari nie su schopní nápravy..tak by mal na to mysliet štát!
08.10.2008
fero    Reagovať
Re: Re: fajčenie
ty si tu chodis len tak pokecat, alebo si sem-tam aj nejaky ten referat precitas? Lebo keby si citala, tak nenapises, ze "fajcenie je hlupy zlozvyk"
No a na to spojenie fajciar-stat radsej ani nereagujem. sa uvedom
22.03.2007
lucka    Reagovať
reagovat
podla mna nieje spravne fajcit ...ja som nikdy nefacila ale sem tam som si potiahla ale teraz viem ze som urobila chybu lebo mam odvtedy chutky aj ked sa ovladam ale je to dost tazke ...ale budem sa snazit nezacat fajcit...thak mi prosim drzte palce
15.05.2006
stevka    Reagovať
fajcenie
HELP,ZIVOT BEZ TABAKU!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.