referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika mojej najlepšej ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.05.2014
Purina    Reagovať
Trapaaaaaaas
uplne trapne to co si za to dostala 3??
13.12.2006
ahahaha    Reagovať
dobryden
co to je to NO VSAK?:D:D:D
a inak to je hrozne podla mna nic v zlom:D
26.03.2011
trapas    Reagovať
Re: dobryden
to je to najhorsie co som v zivote pocula.........trapassssss
01.02.2011
sandra    Reagovať
celkom ok
nieje to bohvieake hlavne su tam gramaticke chybi ale toneva aspon mi to pomohlo do skoly héé =P
19.04.2010
karolina klukova    Reagovať
moj opis...mna
Vlastná charakteristika.
Volám sa Karolina, mne sa moje meno osobne aj celkom páči. Nemám rada, ked ma volajú karola ,alebo karča. Takže mám 13 rokov, a pochádzam z malého mestečka, Svidník .Dosahujem priemernú výšku 13 ročného školáka. Aj moja postava je priemerná,. Mám vlasy po plecia, hnedej farby, oči mam taktiež hnedé. Výzorom som priemerný, ničím zaujímavý človek ženského rodu.
No povahu nemám vôbec priemernu. Neviem sa rýchlo rozhodovať, nemám rada sivú a hnedú farbu. Kedze svet letí rýchlosťou svetla, je môj život bud biely alebo čierny. To občas zapríčinuje že som prchká, splašená a nerozvážna, a moja nálada je bud pod bodom mrazu ,alebo nad bodom varu, ale najčastejšie je tak medzi. A ked už vystúpi na bod varu, tak to stojí zato. Veľmi rada sa cítim dobre, a nemám rada ked je na mna niekto nahnevaný, a klame. Som veľmi rada, ked mám okolo seba priateľov, ktorí ma vedia povzbudiť, motivovať pribrzdiť, začo som im veľmi vdačná. V neznámych veciach som trochu introvert, ale časom sa odviažem, a som naplno v role extroverta :D S tými ktorým verím sa viem naplno odviazať, a rozprávať o všeličom. V škole som skôr hlučná, a učitelia ma občas aj napomínajú. Moje koníčky sú Skateboarding, PC, chatovanie s priatelmi, chodenie von, hrane stolného futbalu a počúvanie dobrej hudby. Medzi moje najobľúbenejšie kapely patrí Ramones a Guns N´Roses, ale však mám rada aj hip-hop, takže som taký miešanec. „Odchýlku medzi mojou „nadpriemernou“ povahou a priemerným výzorom sa snažím riešiť tým, že sa vnútorne krotím a navonok zvýrazňujem.“
23.03.2010
ddddddddddddddd    Reagovať
zle a zle
mohlo to byt aj lepsiiee
08.02.2010
karcoolka    Reagovať
hroza a strach
no nic moc teda...toto vam moc nepomoze deti moje :D
19.11.2008
Petuska    Reagovať
dobreee
fakt diky velmi si mi pomohla
13.10.2007
romanuska    Reagovať
uf-uf-uf
no takto...ked sa k tomu mam normalne vyjadrit tak poviem asi to, ze ty nevies co je to charakteristika a co to znamena ,,no vsak".vsak mam pravdu?no ale inak ked si to cele zoberiem do uvahy...celkom dobre, len kratke...a casto sa tam opakovalo to,,no vsak", aj ked sa to tam vobec nehodilo...vsetko co som k tomu chcela...
08.10.2007
LLL    Reagovať
Lalala
o ničom a krrrááátttkkkeeee
11.06.2007
Cornelia    Reagovať
Strašné
Nič v zlom, ale tento "sloh" nema nic spolocne s charakteristikou...nie je tam nepriama charakteristika, dokonca sa to moc nepodoba ani na tu priamu, okrem pridavnych mien...zle formulovane vety, nedane interpunkcne znamienka...fakt sry, ale toto nema so slohom nic spolocne...
01.04.2007
zora    Reagovať
uff.. mno cudne
mno mojko, to by si sa mala naucit pisat slohy.. akoze nic v zlom, ale takuto pracu by som na tvojom mieste nehodila na net medzi vypracovane referaty.. ehm..
29.03.2007
no sak ja    Reagovať
Re: onicom
moja rec co si napisala
29.03.2007
hana    Reagovať
onicom
sorry....neviem ako ostatni, ale mne sa to vobec nepacilo... bolo to suche a hlavne to ze nevie pisat vety... no a to najhorsie - opakuju sa ti slova.... dala by som 4 minus...... fakt sorry
25.03.2007
Predsaja    Reagovať
Hmmmm
No s týmto by som asi na písomnje mature nezažiaril?Trocha krátke a mohla si tam zahrnúť aj nepriamu charakteristiku
04.02.2007
fakt....jojo    Reagovať
TAKže
Myslim si ze opisovat naj...kamarátku je pekne....aj ja mam taku na kt.nezabudnem nikdy....ale bolo to take cudne...fakt tie vety a tak celkovo co ma potom ake ma rada farby?
04.02.2007
fakt....jojo    Reagovať
TAKže
Myslim si ze opisovat naj...kamarátku je pekne....aj ja mam taku na kt.nezabudnem nikdy....ale bolo to take cudne...fakt tie vety a tak celkovo co ma potom ake ma rada farby?
04.02.2007
fakt....jojo    Reagovať
TAKže
03.02.2007
peta    Reagovať
serus
No ako nič v zlom ale toto sa na charakteristiku osoby nepodoba. slecna by sa mala najprv naučiť základné veci ako písať takúto prácu
03.02.2007
peta    Reagovať
serus
No ako nič v zlom ale toto sa na charakteristiku osoby nepodoba. slecna by sa mala najprv naučiť základné veci ako napr. písať takúto prácu......Dávam 5.........
03.02.2007
peta    Reagovať
serus
No ako nič v zlom ale toto sa na charakteristiku osoby nepodoba. slecna by sa mala najprv naučiť základné veci ako napr. písať takúto prácu......Dávam 5.........

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.