Zaujímavosti o referátoch
Droga vs. mladá generácia
03.06.2006
Majus
Reagovať
Droga = Unik !!!
V podstate to vychitil. . . Ak by som vsak referat pisala ja, niecim by sa lisil. Najme tim ze moje poznatky vychadzaju z mojich vlastnych skusenosti. . . Tak len napisem pointu : JE VELA LUDI KTORY DROGU POZILI ALEBO POZIVAJU , NO BEZ AKEJKOLVEK ZAVISLOSTI NAKOLKO SU PSYCHICKY V POHODE! No pre cloveka ako som ja alebo my je DROGA urcitym UNIKOM zo sveta ktori nas zranuje, v ktorom nas neustale nieco " boli " , proste utekame pred trapenim a bolestou. . . Ale verte ze daleko neujdeme..................
22.04.2007
Lucia
Reagovať
Re: Droga = Unik !!!
Tak s týmto maximálne súhlasím. Podobne utekám pred svojimi problémami. Hovorím tomu aspoň chvílku ujdem do svojho raja. Lenže aj tá chvíľka mi pomôže viac ako by som nebrala už spomýnané drogy. Všade nás kŕmia takými hlúposťami ako, že drogy sú vysoko návykové látky. Súhlasím s týmto názorom len v prípade ak sa jedná a o vysoko chemické drogy ktoré sa používajú ako prímesy do liekov hlavne pre zviereta..ano aj toto sú ludia schopní jest.
20.10.2006
Pomocníčka
Reagovať
Trápi ma to
V posledných týždňoch som si začala pripúšťať a uvedomovať že môj kamarát(spolužiak z vedľajšej triedy) užíva drogy. veselo o tom rozprával medzi kamošmi keď sme si boli sadnúť v kaviarni. Uź to vie aj zopár profesorov a nechcem aby si pokazil život aj keď si ho už kazí. Neviem čo je príčinou ale malo by sa do toho zasiahnuť. Profesori hovorili, že si zavolajú jeho rodičov do školy a porozprávajú sa s nimi. Neviem či to jeho rodičia vedia alebo nie. Určite niečo tušia, lebo vidia, ako sa ich syn stále trasie a je čudný. Asi si to asni oni nechcú pripustiť. Neviem mu pomôcť a dosť ma to trápi. Jediné šťastie je to, že si ešte nepichá. To by bol pre neho jasný koniec. Je zlé, že už v mladom veku si ľudia takto sami ubližujú. Koľko chorých ľudí, ktorí sú chorí nie vlastným zapríčinením chceli bezstarostný život. Nie na tomto svete nie je toto fér voči, tím ktorí chcú byť zdravý viesť kľudný život, ale nemôžu lebo ich pomaličky ničí zákerná choroba. Treba proti tomu bojovať a postaviť sa na nohy ešte pred tým ako by to niečo zlé chcelo zasiahnuť do nášho organizmu. Buďme dobrý k sebe a aj k ostatným okolo seba. Raz sa nám to v živote určite vráti.
10.04.2007
hehehe
Reagovať
Re: Trápi ma to
heheh skuchi som sa zasmial sak ak si nepichal tak mozno fetuje ale dokonca len fajci marisku a na to preco nie je nic zle ...
13.10.2006
marijana
Reagovať
osobnosť
začala by som asi tým,že pred 4rokmy som stretla človeka ktorý mi hlboko vstupil do srdca a tiež do života a doteraz v nom je.no naša spoločná cesta až do dnešneho dna obnášala nielen šťastie ale aj obrovsku boles ktoru sposobili drogy.Moj prijateľ bol skoro rovnaký ako ja naše názori,činy sa skoro uplne zhodovali kým som jedneho dna nespozorovala zmenu,že vedla mna nestojí človek ktorý bol tak užasný.nechcela som si pripusťiť že je iný a bola som tak zaslepená že som ani nevedela čím to je.Myslela som si že ma inu a že ma už nemiluje.A toto trvalo a trvalo nezaujem stále viac a viac boli v popredí prijaťelia a nie ja,nechápala som to.Až jedného dna asi po roku som už nevládala zavolala som mu aby sme si to vysvetlili čo sa deje prečo je taký spítala som sa či neberie drogy a odpovedal mi len že nie ale že ma už tak neluby ako predtým že je to iné a tak.Strašne som plakala a dovtedy možem povedať že som nepoznala taku bolesť a bezmocnosť.zasadil mi taku ranu do hrude že som si myslela že už nikdy nikoho nebudem milovať a chcelo sa mi zomrieť ale pomohli mi prijatelia a z časťi aj rodina.Po čase som si našla prijaťeľa a on prijaťeľku samozrejme že som sa dozvedela že užíva drogy vo veľkom štýle a trápilo ma to pretože som ho stále ľubila.Chcela som mu pomocť anevedela som ako?Až postupom času som sa dozvedala od spoločných známich ako ma chce spať a že ľuby ekd si prectavým ako som ho v ten večer prosila aby ma neopušťal a on bol taký chladný že sa mi ťažko spomína na tie chvíle.no bojoval o mna tak že som podlahla a opusťila som chlpca s ktorým som v tedy bola ale on vedel že ľubim stále jeho a asi celí život budem.Dali sme sa tak krásne dokopy že sa to ani popísať nedá pomali sa stoho dostával nebudem to ani popisovať viem že ešťe stále nie je celkom vonku ale viem aj to že je na mna vaľmi dobrý a myluje ma a aj mi to často dokazuje.už sme spolu 4roky a dufam že ešťe dalšie budeme.neraz som stým chcela začať aj ja zhltnuť aspon 10extazi a zomrieť aby vedel ake je to svinstvo.vydela som ako sa menil jeho charakter a jeho užasne vlastnosťi na tak nezodpovedné a ubohé.On si to však neuvedomoval až potom povedal ano som závysli a ja to milujem a potrebujem sa z toho dostať.A tak sme prechádzali týmy 4rokmi a preklinam doteraz kto to prvý vymyslel lebo mi to veľmy v živoťe ublížilo dokonca ma to samu poznačilo ale aj posilnilo.Ja len jedno v mojom živoťe chcem nepotrebujem veľa penazí ale želám si mať deťi ktoré toto nikdy nepoznaju chcem im dať všetko čo som ja nikdy nemala ale.....to je zas druhý bríbeh.
03.06.2006
Majus
Reagovať
Droga = Unik !!!
V podstate to vychitil. . . Ak by som vsak referat pisala ja, niecim by sa lisil. Najme tim ze moje poznatky vychadzaju z mojich vlastnych skusenosti. . . Tak len napisem pointu : JE VELA LUDI KTORY DROGU POZILI ALEBO POZIVAJU , NO BEZ AKEJKOLVEK ZAVISLOSTI NAKOLKO SU PSYCHICKY V POHODE! No pre cloveka ako som ja alebo my je DROGA urcitym UNIKOM zo sveta ktori nas zranuje, v ktorom nas neustale nieco " boli " , proste utekame pred trapenim a bolestou. . . Ale verte ze daleko neujdeme..................
03.06.2006
Majus
Reagovať
Droga = Unik !!!
03.06.2006
Majus
Reagovať
Droga = Unik !!!
11.04.2006
Igor
Reagovať
Manazment
Som nevedel ze aj schopnost rodicov pouzviat manazment vplyva na drogy v rodine, diky:-)