referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.11.2024
Felo    Reagovať
Honenie
Kto rád honi
02.10.2024
Ivan    Reagovať
Honenie
Som starý stále honim
20.01.2020
Koly    Reagovať
70 to je len číslo
Je mi 70 a predsa rád honím.Ako by som dostal druhý dych.Rád by som pokecal z rovesníkmi alebo z niekým po 60.Som zvedavý či aj starší si honia ako ja.Chcel by som si pred niekým spolu pohoniť ale každý svoje si bude honiť.Lepšie ak by to bolo zo ženou,
09.11.2022
bohuš    Reagovať
Re: 70 to je len číslo
tvoj prispevok sa mi pači mam 67 atiež si rad honim ak budeš chceť tak možme spolu cez skype ak maš kameru aho
11.07.2021
Ivan Felcan    Reagovať
Re: 70 to je len číslo
aj ja casto honim pošli gmail.mam 70r
30.12.2021
Koly    Reagovať
Re: Re: 70 to je len číslo
Ivan Felcána:Kam poslať e.mail?
28.07.2022
Anonym    Reagovať
Je to tak
Tiež si rád vyhonim spravidla tri krát za týždeň je to veľa či málo?
31.03.2022
Michal    Reagovať
Viac sexi
Zapršané počasie sám doma manželka má prísť až večer čo robiť? Počašie buď na milovanie alebo masturbovanie.Volám manželke do práce že mám chuť sa urobiť.Tak nech sa urobím bez nej.Minulý týždeň som si bez teba urobil, lepšie je ak pozeráš.Povedala mi nech sa urobím keď príde tiež sa urobí samá ak budem mať chuť môžem sa pridať.Tak som si pred zrkadlom vyhonil a nedočkavo čakám na večer až sa urobíme spolu.Je krásna spoločná masturbácia niekedy je to viac ako sex.
24.03.2022
Michal    Reagovať
Je to tak
Práve som si vyhonil, je to naozaj fantastický pocit celú noc má budil tvrdý penis teraz je to v pohode mám to vo svojich rukách, nevravím že honiť osamote je fajn radšej si ho im pred niekým.
26.11.2021
Jana    Reagovať
Aj ja
Obcas si sprijemnim upratovanie masturbaciou s vysavacom.
25.07.2021
Mr roland Johnson    Reagovať
FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVER VYPLNITE A ZÍSKAJTE
FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVER VYPLNITE A ZÍSKAJTE

Potrebné množstvo: ......................
Účel pôžičky: ......................
Telefónne číslo:.........................
Najbližší príbuzný:..............................
Mesačný príjem:.........................
Trvanie pôžičky ..........................
Adresa bydliska..........................
Číslo WhatsApp ...................

Potrebujete pôžičku na začatie podnikania alebo na zaplatenie účtov a podnikové financie za nehnuteľnosti a akékoľvek druhy financovania podnikania. Ponúkame tiež pôžičky fyzickým osobám, firmám a právnickým osobám za 3% úrokovú sadzbu. Poskytujem pôžičku vážne zmýšľajúcim ľuďom, ktorí majú záujem o pôžičku, v prípade záujmu kontaktujte tento e-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]
16.10.2013
darinka    Reagovať
masturbacia
Ahoy Ked často masturbujem
doma a počut ma jemne vzdychať bojim sa ze ma raz načapu moji rodičia čo by som mala podla vas robiť potom :(
16.10.2013
Hera    Reagovať
Re: masturbacia
Hlavne sa k tomu nepriznať. Za nijakých okolností. Aj keby ťa pritom priamo videli.
Pri partnerovi je možností viac. Povieš, že si sa len poškriabala, alebo to proste ponecháš bez komentáru a budeš sa tváriť, že sa vôbec nič nestalo. (toto sa mi už raz osvedčilo).
Manžel možno vie, že si to robievam, ale jedna vec je domnienka a niečo iné je sa k tomu hlásiť. (hoc aj nepriamo).
Keby si vedela koľko krát som už "vrieskala" do vankúša..
13.06.2021
Ľudovít    Reagovať
Re: Re: masturbacia
Hera:Prečo sa k tomu nepriznať a hlavne manželovi.Už nežijeme v začiatkoch 20 storočia kedy bola masturbácia smrteľný hriech.Žijeme predsa v 21 storočí,už koncom 20,storočia sa postoj k masturbovaniu zmenil.Viem je ťažké sa priznať k masturbácií a hlavne manželovi ako to príjme,ale je plus otvorene si o tom pohovoriť či to príjme alebo nie aj tak budeš masturbovať.Netreba priznanie naťahovať a pri pristihnutí hľadať výhovorky.Mám to z vlastnej skúsenosti,som 39 rokov ženatý aj keď som mal pravidelný sex neodoprel som si onanovať.Po rokoch manželstva po prechode nemá chuť tak často na sex.Tak som sa vrátil k onanovaniu,robíl som to po tajme bál som sa že ma pristihne,viac krát sa mi totiž stálo že len čo som sa vystriekal manželka ma skoro načapala a pýtala sa čo som robil tak dlho na toalete,stál som nad misou tak som povedal bol som na veľkej ale ešte mi trebalo močiť atď.V sprche to bolo iné ale stálo sa že ako som sa odbavil v sprche penis nestihol ešte klesnuť manželka musela tušiť čo som asi robil.Mál som dosť vždy sa na niečo vyhovárať a vymýšľať si výhovorky,chcel som sa priznať ale som sa hanbil raz pri tom mi dopomohla náhoda.Manželka vytušila prečo som tak dlho na vecku tak sa ma spýtala či som si vyhonil,myslela to ako ironiu ako neskôr povedala.Keď som povedal že som si vyhonil ostala mojou otvorenosťou zaskočena,povedala vedela som si že si honíš ale bola som zvedavá či sa priznáš,chcela som ťa pristihnuť bola som zvedavá ako by si sa tváril,no nevadí aspoň nechodíš za inýma,tak to bolo všetko nebolo to ani ťažké.
02.06.2015
Alf    Reagovať
Re: Re: masturbacia
Prečo sa partneroví nepriznať,už len predstava že partner vie že masturbuješ ho musí vzrušovať,a ak sa mu predvedieš neverím že dokáže odolať a nepridá sa.Je to skvele aj ako predohra či súčasť pri milovaní.
16.11.2015
Majka    Reagovať
Skús sa skryť do zachodu a tam by to nemalo byť počuť
15.10.2014
majo    Reagovať
kolko mas rokov
16.10.2013
Hera    Reagovať
Potom čo by ťa načapali, alebo potom ako sa urobíš?
02.06.2021
Miso    Reagovať
Re: Honenie
Ja tiež rad honim pred priateľov a vzrušuje manto
17.03.2014
Mira    Reagovať
Ako sa preorientovať?
Chcela by som sa spýtať tých báb ktoré sú už vydaté a masturbovali ešte predtým ako sa im podarilo preorientovať sa na klasický sex z mužom?
Ja mám 19, mám chalana, ktorého by som si časom chcela aj vziať, ale v posteli je to taký slabší priemer až podpriemer. Problém je v tom, že som na masturbáciu nenormálne navyknutá a sex sa mi vôbec neráta. Keď sa aj urobím je to len slabý odvar toho čo zažívam, keď som sama.
Dá sa vôbec preorientovať len na sex? Ak áno, tak ako?
28.05.2021
Michal    Reagovať
Re: Ako sa preorientovať?
Moja bývalá priateľka aj počas sexu masturbuje, skôr dosiahne viac násobne vyvrcholenie.Aspoň som vedel že pri takomto spôsobe milovania orgazmus nepredstiera.
17.03.2014
Hera    Reagovať
Re: Ako sa preorientovať?
Robíš si to moc často. Skús pribrzdiť.
16.05.2015
Adam    Reagovať
Re: Re: Ako sa preorientovať?
Nie každý začiatočný vzťah vyhovuje aj po sexuálnej stránke.Po čase sa upraví. Ak ti masturbácia vyhovuje nie je čo riešiť.Masturbácia v sťahu môže prispieť aj ako inšpirácia pre nové spoločné milostné hry.
16.05.2015
Adam    Reagovať
Nie každý začiatočný vzťah vyhovuje aj po sexuálnej stránke.Po čase sa upraví. Ak ti masturbácia vyhovuje nie je čo riešiť.Masturbácia v sťahu môže prispieť aj ako inšpirácia pre nové spoločné milostné hry.
18.03.2014
Mira    Reagovať
Tak tomu sa vraví dobrá rada nad zlato, lenže ja som sa pýtala na niečo iné. A nejaké ďalšie rady?
06.12.2020
570    Reagovať
Odpoved
A si dievca lebo chlapec ? Adasin
26.05.2021
Kaly    Reagovať
Re: Odpoved
Odpoveď pre Dávida:Som ženatý máme spolu dve deti,manželka neberie antikoncepciu a neradi používame gumu tak sme na prerušovanú súlož snažím sa aby sa manželka urobila ako prvá,nie vždy sa mi to podarí.Preto pred vyvrcholením sa robím sa ručne.Manželka k orgazmu si tiež dopomôže ručne.Vždy som si rád vyhonil a stále som si potajme honil.Osamote to nie je to orieškové preto som túžil aby som si pred manželkou mohol bez škrupul a zbytočných kecov vyhoniť a ona sa ku mne pridala.Vedel som že tá naša prerušovaná súlož je pre spoločný orgazmus tiež istý druh spoločná masturbácia ale to trvalo len pár sekúnd a ja som túžil po tom aby trvalo dlhšie a vychutnal od začiatku až do vyvrcholenia taká auto erotika.Preto som predlžoval predohru tak sme sa dostali do varu a mohol som jej povedať že už budem vedel som že povie aby som sa neurobil dnu,to bola moja príležitosť pred ňou si vyhoniť vedel som že sa urobí tiež,manželka na to potrebovala pár sekúnd ja som vyvrcholenie schválne predlžoval hoci mi pomáhala rukou až povedala aby som sa urobil nech sa nevzbudia deti.Povedal som jej že poležiačky to nie je ona preto navrhla aby som sa teda postavil a konečne sa urobil.Už len pomyslenie že pozerá ako si honím bolo tak vzrušujúce preto som to využil a previedol som všetko ako si honím osamote hral som sa z vajíčkami žaluˇom a pekne pomaly si honil vychutnával každý ťah ruky a snežil som si honiť čo najdlhšie orgazmus aký som pri tom mal dovtedy som ešte nemal.Ako sme vedľa seba ležali ako ma vo zvyku sa ma spýtala ako mi bolo.Vtedy som vyšiel z farou von a povedal som jej aké to bolo úžasne ako ma nesmierne vzrušilo keď pozerá ako si honím aké to musí byť vzrušujúce ak budeme pred sebou spolu masturbovať.Zo začiatku bola proti ale keď som jej vysvetlil že pri prerušovanej súloži si k orgazmu aj tak sama pomáha zmenila názor.Navrhol som ak má chuť môže pokračovať že má to nesmierne vzrušuje.Ostýchavo pokračovala keď zistila ako ma vzrušuje bolo to vidieť na mojom tvrdom penise si to začala vychutnávať dosiahla pri tom viac násobný orgazmus.Pohľadu na masturbújúcu ženu nikoho nenechá chladným tak aj ja som si začal honíť,bol to zážitok na ktorý sa nezabúda cítil som sa pri tom ako by som sa miloval prvý krát.Ako sme sa neskôr o tom rozprávali manželka to cítila tak isto ako ja.Teraz ak máme chuť sa milovať a nechceme aby sa deti vzbudili tak ako predohru sa spolu na rýchlo urobíme keď deti zaspia užívame si milovanie spestrená z masturbovaním.Obom sa nám to páči.
08.05.2021
Boy2583    Reagovať
Honenie
Snapchat: boy2583
19.04.2021
Shocky2    Reagovať
19.04.2021
david    Reagovať
Honenie
19.04.2021
david    Reagovať
Honenie
Kto kce popisat o sexe alebo honeni napiste mi na gmail. . Ja,si honim,každe rano a večer. A tiež mam,manželku aj sex mavame ale potrebujem,si honit a pohrat sa sam,zo sebou
06.12.2020
570    Reagovať
Odpoved
A si dievca lebo chlapec ?
28.11.2020
Adasin    Reagovať
Ahojkx
Ahojte. Mam 13 a som z okolia Košice ak chce si niekto písať posielať foto alebo stretnúť nech napíše tu alebo na Ing felixsian2020
Dúfam ze niekto odpise lebo naposledy písali ste si tu 2014
26.11.2020
Dalibor    Reagovať
Stale nadrzany
Ktora rada popice .. a aj nieco viac ?
09.11.2020
Martinko664    Reagovať
Pomoc
Pomôžte mi v škole ma šikanuju že nemam dievča a ine intivne veci. Us som si zvikol. Trpchu stim suvisi masturbacia neviem sa spravit nic ma nevzrusi len dievcata od tich 13-16 by ste neposlali video ako masturbujete prosim pomohli bi ste strasne mail- [email protected] prosim pomozete fakt

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.