Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
09.11.2020
Martinko664
Reagovať
Pomoc
Pomôžte mi v škole ma šikanuju že nemam dievča a ine intivne veci. Us som si zvikol. Trpchu stim suvisi masturbacia neviem sa spravit nic ma nevzrusi len dievcata od tich 13-16 by ste neposlali video ako masturbujete prosim pomohli bi ste strasne mail- [email protected] prosim pomozete fakt
16.10.2020
peter
Reagovať
nabíjačky ctek
https://olej.8u.cz/ako-som-na-berlingu-podomacky-opravil-servoriadenie/
26.11.2019
Lucia
Reagovať
Prečo mi viac robi dobre ked si sama masturbujem
Mna viac zrušuje ked si sama dobre robim do 20 som masturbovala len.A mam rada aj sex s mužom ale tak sa dobre nespravim
21.01.2020
Ľubomír
Reagovať
Re: Prečo mi viac robi dobre ked si sama masturbujem
Aj keď mám sex zo ženou, predsa si po sexe vyhoním lepšie sa odbavím ako pri klasickom sexe.
27.11.2017
Guyfawkes
Reagovať
masturbacia
ahojte som 15 ročný chalan štíhla postava a hladam dievča od 13 do 16 ktora by išla skype mohla by aj bez tváre a urobkali by sme sa tam
15.07.2018
Rado
Reagovať
Re: masturbacia
Milenka sa rada pozerá ako si honím,vždy sa pridá a honíme si spolu.Aby to mala ľahšie používa vibrátor.Rád sa pridám a ten vibrujúci umelák dokáže divy urobím sa zároveň s ňou.Zapaplaný od semena a vaginálneho sekretu mi ho dá do úst potom ho olíže a znovu zasunie do pošvy,vyberie z pošvy zasunie si ho do pusy znovu pošva a moje ústa,cítiť na ňomnielen semeno ale aj jej sekret,niečo úžastne.
20.09.2017
Mara
Reagovať
Marodka
Som xora. vcera som masturbovala skoro cely den a dnes mam za sebou len dve sichty. Do vecera sa tak vymlatim ako este nikdy. Juuuj, ako dobre je trosku si pomarodit...
28.06.2018
Karci
Reagovať
Re: Marodka
Ahoj..ja som si dnes uz vyhonkal dva krat..a pocitam ze este budem zasa..fajn by bola ta pocut ako sa honkas aj ty. Ak chces moje cislo je 0950852448..
01.02.2018
Kuolko
Reagovať
Honka
Asi 2 tyždne dozadu mai mama honila. Mne sa moja mama paci a tak som si vymislel ze ma bolia vajcia. Tak mi začala pomali honit. Ked som citil ze uz budem tak som jej povedal nech zrychly. Poto to zomna vystreklo az na zem.
12.12.2017
Kaly
Reagovať
Výstrek
Z kamarátom máme zaužívaný rituál.Vždy má upozorní kedy príde aby som aspoň dva dni nevyhodil lebo rád pozerá keď striekal.Honím pravidelne, keď má prísť dva dni si nehonim aby som mal dostatok semená nech mu ulahodim.Vždy má nezabudne pochválil koľko mám semená.Tiež si rád vyhonil ale už nemá erekciu tak sa rád pozrie ako striekanie.
21.07.2014
veselka Jaro
Reagovať
masturbujú aj starši.
mam 70 rokov a masturbujem stale každy deň.Pri sexe my nedokaže byt tvrdýaby som mal poriadnu erekciu.masturbujem od svojich 15 rokov.Manželke sa nelubi čo musím sa skrývať.Poradiť prosím ako docieliť aby som ejakuloval ,citim to že semeno ide niekde do mechura
19.09.2017
ľudo
Reagovať
Re: masturbujú aj starši.
Je mi 60 a rád masturbujem,manželke sex nechýba mne áno tak to nahrádzam masturbáciou,niekedy sa odbavím a keď nemám erekciu,len tak pre potešenie vyprázdniť sa.Najradšej sa hrám mastnou dlaňou po žaludi je to super vždy mi pritom stvrdne penis a stačí pár ťahou po korení a strieka keď to prvý krát uvidela manželka tak sa jej to zapáčilo že teraz dá sa povedať skoro ob deň sa pred ňou takto odbavujem a semena je vždy dosť,niekedy sama mi rada pohoní ale vyvrcholenie si musím privodiť sám,tak sa jej to páči.
11.01.2015
svadba jaro
Reagovať
Mám 59 rokov,Začal som masturbovať keď som mal 55.Žena uprednostňuje vnúčata ako deda.Aj keď sa na deda necítim stále mám sex rád,aj keď vianoce sú častejšie ako sex.Tak si honím keď mam chuť tak 2-3 krát za týždeň
11.01.2015
svadba jaro
Reagovať
Mám 59 rokov,Začal som masturbovať keď som mal 55.Žena uprednostňuje vnúčata ako deda.Aj keď sa na deda necítim stále mám sex rád,aj keď vianoce sú častejšie ako sex.Tak si honím keď mam chuť tak 2-3 krát za týždeň
30.04.2006
Bencze
Reagovať
bfjbgsd
Neviem aky kokot moze pisat tolko o masturbacii. Ale ty to asi dobre poznas.No ja za taketo referaty by som sa hambil.
19.09.2017
Ľubo
Reagovať
Re: bfjbgsd
Prečo navštevuješ také fórum?Nechceš si priznať vzrušenie,nehovor že ešte si nikdy nehonil.
20.10.2013
ema
Reagovať
masturbujeme
ja masturbujem aj pred manželom, aj manžel predomnou a je to v pohode. napríklad ja varím v kuchyni a on sa v obyvačke pri telke ukája, bud to končí sexom alebo sa normálne urobí ked má chuť.
26.07.2017
Ľubo
Reagovať
Re: masturbujeme
Ema u nás je samozrejme že spolu z manželkou pred sebou masturbujeme.Dokonca sme si nahrali video spoločnej masturbácie.Toto video som pozeral keď prišiel kamarát,spýtal sa čo pozerám,vraví pekná žena,chcel by som tak vidieť moju polovičku tak sa robiť.Aha on sa tiež robí ona pozerá.Ona ma už tretí orgazmus on až teraz strieka,koľko ma semena môže byť darcom.Vtedy som povedal to je moja žena a ja.Nechcel veriť tak som sa mu predviedol aby uveril.Pozreli sme si ešte pár fotiek a videa z spoločného milovania,najviac sa mu páči naša spoločná masturbácia.
09.04.2014
julo
Reagovať
Re: masturbujeme
Ema tiež rad onanujem,naviac ma vzrušuje keď je pri mne manželka vtedy si to najlepšie vychutnam,ale vačšinou jeden pred mame to najradšej.Keď nie sme spolu tak si uživame cez skyp,
30.04.2017
Viktor
Reagovať
Napíšte mi na e-mail
Ahojte napíšte mi na email. Chcem sa rozprávať o masturbácií. Mám 14. Hľadané nech sa ozvú chlapci nejaké techniky a tak si popíšeme. E-mail: [email protected]
01.11.2016
Peter
Reagovať
Masturbacia
Ahojte mam 14 ak by mal niekto zaujem o honkanie a prstovanie poslite mail s textom" mám záujem" na mail [email protected]
15.10.2016
JimmiXzS
Reagovať
AFmDTpmnZyBzidcFKRU
Q8QC2V http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
17.03.2016
My3
Reagovať
Závislák
Prečo niekto chodí na stránky čo ho pohoršuju.Keď mu vadi téma masturbácia.Nemusí písať koľko krát si vyhoni.Nech si ďalej namáha sval na krku keď dáva pozor aby nebol pristihnuty keď si honi.