referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.02.2016
maros    Reagovať
mlada
aka by mlada chcela sex so 45,rocnym
20.07.2014
lahoda    Reagovať
odvaha
Spolužiak bol cez víkend pri nás na návšteve.Dávno ma vzrušovala predstava predviesť sa pred niekomu nahý a vyhoniť si pe nim.Víkendove horúčavy mi dali inšpiráciu,keď sme prišli domov vyzliekol som sa v chodbe do naha a šiel som pod sprchu.Potom nahy som chodil po byt nič výnimočne stále chodím doma nahý ale pri návšteve to bolo prvý raz.Bral to za samozrejmosť,Cítil som také zvláštne vzrušenie nebolo to o tom aby som erekciu,bolo to nepoznané vzrúšo.Spolu sme sa navečerali to zvlášne vzrušenie sa vo mne stupńovalo,umyl som riad,šli sme do obyváku.Potom bez toho aby som mal erekciu zrazu mi stvrdol a nezadržatelné, bez jediného dotyku som ejakuloval.tak to bolo aj nasledujúcedni.Niečo take sa mi stalo prvý raz,ale aj prvý raz som pred niekym chodil celé dni nahy,
30.10.2014
Stano    Reagovať
Re: odvaha
Môžem ti to potvrdiť, je to vzrúšo. Prvý krát som a tiež tváril že akože nič, no po nejakom čase mi stvrdol a postavil sa. O chvíľku som začal samovoľne ejakulovať celkom slušnú dávku semena.
20.02.2016
lahoda    Reagovať
Re: Re: odvaha
Spolužiak ma prísť na návštevu.Rozhodol som sa,že si vyhoním pred ním.Nahého ma už videl,teraztma uvidí pri honeni,neviem sa dočkať.
10.01.2015
lahoda    Reagovať
Niekedy mi masturbovať nič nevraví.Niekedy mi stačí predstava a neviem sa dočkať až si vyhoním pomyslenie že to robím pred niekym ma veľmi vzrušuje.Hlavne po milovaní z partnerkou si predstavim ako pred ňou masturbujem.Hodili sme na tému spoločnej masturbácii reč,po neakom čase privolila,že ak tak veľmi chcem môžeme skúsiť.Bolo to neskutočne vzrušujúce,zo začiatku som pred partnerkou masturboval sám len sa prizerala.Bolo na nej vidieť že ju vzrušuje predstava tiež sa predviesť.Pri jednom mojom sólo vystúpení neodolala a predviedla sa,dosiahli sme spoločné vyvrcholenie.Teraz spoločne masturbovať z partnerkou je samozrejmosťou ako milostná predohra,alebo súčasť milovania či ako dohra po milovaní.Zapáčilo sa nám to natoľko že niekedy len tak ako spestrenie si povieme poďme si urobiť dobre.
10.01.2015
lahoda    Reagovať
Niekedy mi masturbovať nič nevraví.Niekedy mi stačí predstava a neviem sa dočkať až si vyhoním pomyslenie že to robím pred niekym ma veľmi vzrušuje.Hlavne po milovaní z partnerkou si predstavim ako pred ňou masturbujem.Hodili sme na tému spoločnej masturbácii reč,po neakom čase privolila,že ak tak veľmi chcem môžeme skúsiť.Bolo to neskutočne vzrušujúce,zo začiatku som pred partnerkou masturboval sám len sa prizerala.Bolo na nej vidieť že ju vzrušuje predstava tiež sa predviesť.Pri jednom mojom sólo vystúpení neodolala a predviedla sa,dosiahli sme spoločné vyvrcholenie.Teraz spoločne masturbovať z partnerkou je samozrejmosťou ako milostná predohra,alebo súčasť milovania či ako dohra po milovaní.Zapáčilo sa nám to natoľko že niekedy len tak ako spestrenie si povieme poďme si urobiť dobre.
10.01.2015
lahoda    Reagovať
10.01.2015
lahoda    Reagovať
05.11.2014
lahoda    Reagovať
Pri akej príležitosti ti stvrdol a postavil sa že si začal samovoľne ejakulováť?Ćo ťa tak dokázalo vzrušiť?
05.11.2014
lahoda    Reagovať
Pri akej príležitosti ti stvrdol a postavil sa že si začal samovoľne ejakulováť?Ćo ťa tak dokázalo vzrušiť?
02.10.2014
Mimi    Reagovať
Re: odvaha
To je nič. Ja som sa nechala urobiť kamarátkou. Normálne mi vošla rukou do šponoviek a začala ladiť. V tom najlepšom prišla do izby jej segra a povedala len "pardón" a odišla akoby nič. Len keď som išla domov sa spýtala aké to bolo a ja že fajn.
30.10.2006
anonym    Reagovať
Re: To je ONO!
uchylak jeden mastný
20.02.2016
Šani    Reagovať
Re: Re: To je ONO!
Hriech je už to,že chodiš na tieto stránky.Rýchle sa choď vyspovedať.
30.04.2006
Bencze    Reagovať
bfjbgsd
Neviem aky kokot moze pisat tolko o masturbacii. Ale ty to asi dobre poznas.No ja za taketo referaty by som sa hambil.
20.02.2016
Šani    Reagovať
Re: bfjbgsd
Kto ti to káže čítať?Ešte že nenapíšeš že si nikdy nemasturboval.Nehanbi sa priznať.
07.01.2016
linda    Reagovať
ako na to???
baby poslali by ste mi video na E-mail na nejakú dobru techniku ???
07.01.2016
linda    Reagovať
Re: ako na to???
baby poslali by ste mi video na E-mail na nejakú dobru techniku ??? babi okolo 14 rokov [email protected]
07.01.2016
linda    Reagovať
Re: ako na to???
baby poslali by ste mi video na E-mail na nejakú dobru techniku ??? [email protected]
31.05.2010
katlyyyy    Reagovať
sjsjsjsjsjsjs
masturbacia je normalna vec sak to robi takmer kazdy a nehombim sa za to
12.12.2015
činoh    Reagovať
Re: sjsjsjsjsjsjs
Som zavisli na onanovani.Obľúbil som si onanovať,aj po milovaní si musím vyhoniť.Nie každá patnerka toleruje ak si muž po sexe ešte vyhoní.Po viacerých známostiach s mi podarilo nájsť partnerku ktorej onanovanie nevadí dokonca ju vzrušuje.priznala že ju vzrušuje pohľad na onanujúceho muža aj sama radšej masturbuje ako sa miluje.Nezanevreli sme však na sex práve naopak,Ak sa pred stykom urobí každý sam,milovanie je oveľa intenzívnejšie.Tešíme sa na vzájomne pozorovanie sa pri masturbovaní.Vyskúšali sme viac spôsobvu milovania ale najviac nás vzrušuje sa pozorovať.Partnerka to zdôvodňuje že je to nevšednosť hraničiaca z perverznosťou a v tom je to čaro.No máme sa toho čara vzdať?
06.01.2015
niekto ?    Reagovať
navzajom
Ahojte uz som sem 1 prispevok davala a davam dalsi :) Mam 14 r. a som nadrzana rada si to robim :) Ak ma niekto zaujem pokecat a pripadne sa stretnut a robilj by sme sa navzajom (ja by som niekomu mast. a ty zase mne prst. :) ) Som nadrzana pripadne mi napiste na mail : [email protected]
25.11.2015
Mino    Reagovať
Re: navzajom
Rad budem pred tebou masturbovat
04.05.2015
lubo    Reagovať
Ahoj a odkial si
07.04.2015
ufo    Reagovať
zlato a to sa nebojíš že sa ti ozve nejaký masaker a zle to skončí???
19.05.2015
Pamelina    Reagovať
Macturbacička ♥
Ja chcem nielen sex ale aj masturbičku ak mi odpíšeťe dam vam moje tel + facebook a mam 14
♥♥♥ som pripravená na prevú lásku
21.09.2015
adozahrada    Reagovať
Re: Macturbacička ♥
Ahoj zlatko rad bi som spolu stebou masturboval a ak budes chciet po vzajomnej dohode aj sexik.Ado
16.09.2015
Dxxxd    Reagovať
odkiaľ si ;)
21.09.2015
404    Reagovať
no pekne XD
27.07.2013
yaaaa    Reagovať
honenie
ked chce niekto pokecat o honeni tak nek my napise
30.07.2013
jey    Reagovať
Re: honenie
Prave si idem vyhonit pridas sa
02.08.2015
Albín    Reagovať
Re: Re: honenie
Ešte si honíš?Ja si honím už piaty rok.Zo začiatku mi stačilo ak som si vyhonil raz za týždeň,teraz mi nestačí vyhoniť si tri krát za týždeň.Teraz by som chcel pre niekym si vyhoniť aby na mňa pozeral.Som závisli na masturbácií?
16.09.2015
Dxxxd    Reagovať
Re: Re: Re: honenie
Mne uz nestaci ani 3-krat za deň :D ale vazne robim co mozem
26.02.2015
adam    Reagovať
Kde pisať.
27.01.2015
adam    Reagovať
Rád sa pozorujem pri masturbovaní,je to skvele vidieť ako narastá vzrušenie a robiť to pred niekym koho vzrušuje vaša masturbácia až nedokáže odolať vašej masturbácii a pridá sa.Potom pred sebou spolu masturbujete až do vyvrcholenia je to krásny pohľad ak z partnerkou dosiahnete spoločný orgszmus bez vzájomných dotykov a vidíte ako si ho privodil každy sám. privodi
02.07.2014
Pato    Reagovať
Kto chce pokecať alebo o honení alebo pomôcť nejakou radou kľudne napíšte

[email protected]
28.07.2014
Héra    Reagovať
Re: Re: honenie
Koľko máš rokov Paťo?
30.07.2013
jey    Reagovať
Prave si idem vyhonit pridas sa
07.07.2015
vilo    Reagovať
Re: pomoc
poradim Ti
07.05.2015
navzajom    Reagovať
Re: Re: navzajom
Ahoj som z TN ale mozeme si posielat fotky
05.06.2015
jackob    Reagovať
Re: Re: Re: navzajom
Posleme si fotky ?
21.05.2015
Amber    Reagovať
jImhKopvZtgN
This is the job description http://www.oliver-sinz.de/accessoires/ assurans tablet side effects Zhejiang CONBA Pharmaceutical Group Co Ltd, which makesproducts such as ginko tablets, said its profit increase wouldmainly come from rising sales, revenue contribution from a unitand government subsidies.
19.05.2015
Pamelinacce    Reagovať
Macturbacička ♥
Ja chcem nielen sex ale aj masturbičku ak mi odpíšeťe dam vam moje tel + facebook a mam 14
19.05.2015
Pamelina    Reagovať
Macturbacička ♥
14.03.2015
mimi    Reagovať
pomoc
Ahojte mam12 a neviem ako na to prosím poraďte.
18.05.2015
timea    Reagovať
Re: pomoc
Mam tiez 12 ked nieco nevies povec
18.05.2015
timea    Reagovať
masturbacia
Mam 12 a masturbujem ........je to normalne tak v skorom veku?
29.04.2015
mata    Reagovať
potrebujem chalana
Ahojte nasiel by sa tu nejaky chalan ktory by sa chcel somnou spoznat??myslim na vztah ak ano tak mi napiste na e-mail [email protected] okolie kezmarok
17.04.2015
sally    Reagovať
bVAgXJaqbCV
BLEOUV http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
14.04.2015
Jam    Reagovať
Re: Newem co robit
Urcite nie ja som mal 12.4 13 a mam ho 15 cm.

späť späť   1  |  2  |   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.