Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
06.10.2014
fii
Reagovať
pomôžem vám baby
Kdo má záujem baby kľudne vám ju vyprstujem alebo vyfajčím.... p(čo len chcete) píšte na mail - [email protected] z okolia BB PS: na vzhlade nezáleží ;-)
09.07.2014
lahoda
Reagovať
Re: Re: honenie
Práve som si vyhonil,idem vyskúšať koľko krát zmáknem vyhoniť si denne.Skúsim si honiť každý deň,som zvedavý dokedy to vydržím či ma to neprestane baviť,alebo budem závisli od onanovvania,keď je to príjemne.
02.10.2014
lahoda
Reagovať
Re: Re: Re: Re: honenie
Pokus sa nekonal.V tom čase som bol tak nadržaný a nemal som do čoho pichnúť,už len myšlienky na milovanie ma hnali onanovať.Iné je milovať ako onanovať.Výborne je sceliť dva v jednom,milovať a spestriť si to z onanovaním s partnerkou.
02.10.2014
lahoda
Reagovať
Re: Re: Re: Re: honenie
Pokus sa nekonal.V tom čase som bol tak nadržaný a nemal som do čoho pichnúť,už len myšlienky na milovanie ma hnali onanovať.Iné je milovať ako onanovať.Výborne je sceliť dva v jednom,milovať a spestriť si to z onanovaním s partnerkou.
12.07.2014
Tromiks
Reagovať
nejake dievca
Je tu nejake dievca ktora by mi posielala fotky seba ulahcujee mi to honenie mozem poslat aj svoje fotky piste na email [email protected]
26.04.2014
Nnnoott
Reagovať
pomoc prosim
Mam 13 rokov a ked masturbujem tak neprzivam vôbec
Orgasmus neposlalo bi mi prosim nejake
Dievca 12-16 rocnr video ako masturbuje
Vopred velmi dakujem
Poslite na email [email protected]
Orgasmus neposlalo bi mi prosim nejake
Dievca 12-16 rocnr video ako masturbuje
Vopred velmi dakujem
Poslite na email [email protected]
05.05.2014
Mira
Reagovať
Re: pomoc prosim
To musíš tam hore. Musíš sama zistiť ako a kde ťa to rajcuje najviac. Neviem pochopiť ako sa dá nepodariť dosiahnuť orgazmus pri masturbácii. Navyše keď máš na to chuť. Neurobiť sa z chalanom ešte chápem, ale sama?
Hlavne skúšaj, skúmaj, experimentuj a výsledok sa dostaví, uvidíš. Chce to len viac trpezlivosti. Ja som sa prvý krát urobila vo vani. Vyskúšaj sprchu.
Hlavne skúšaj, skúmaj, experimentuj a výsledok sa dostaví, uvidíš. Chce to len viac trpezlivosti. Ja som sa prvý krát urobila vo vani. Vyskúšaj sprchu.
28.03.2014
david
Reagovať
ako masturbovať
mám 15 rokou ale ešte som nemasturboval a neviem ako na to pomôžte mi
prosím
prosím
28.03.2014
Miska
Reagovať
pomoc
ahoj mám 15 ale ešte som nemasturbovala a neviem ako na to pomôžte mi
prosím
prosím
01.01.2014
Hera
Reagovať
Koľko..
Už vás niekedy napadlo, koľko ľudí si to asi robí práve v tejto chvíli?
25.03.2014
julo
Reagovať
Re: Koľko..
Prave teraz mam chuť tak si ho idem vyhoniť,je to niečo čo som si v poslednej dobe veľm obľubil a obľubila si to aj manželka.
17.03.2014
Mira
Reagovať
Ako sa preorientovať PS
PS: nepíšte prosím, že nemám správneho partnera! Nevravím, že je dokonalý, ale iného nechcem.
28.10.2006
teeehee
Reagovať
uchylaci
Honia si len uchylný ludia. Vsetci co tu dali prispevok su na hlavu
22.09.2013
Hera
Reagovať
robievam to skoro stále
Som vydatá 9 rokov a aj tak masturbujem. lebo mi muž už nestačí. Robievam si to niekoľkokrát denne a skoro každú volnú chvílku využívam na to aby som si pohonila. Muž si myslí, že som nymfa, keď na to myslím stále, ale mne to nevadí. Už dlhší čas sa pozorujem, že počas súlože už ledva čakám na to aby už konečne skončil a išiel spať a ja si budem môcť potom v kúpelke honiť. Neviem či je to správne, ale viem, že je to príjemné a dobré a nikdy by som s tým neprestala. Túžim prežívať tú prekrásnu rozkoš a to mi stačí aj bez muža. Keď ma chce posexovať, tak sa mu nechám, ale skutočne si užívam až potom, keď sa v sprche potom akože umývam...
20.10.2013
ema
Reagovať
Re: robievam to skoro stále
ja masturbujem aj po sexe s manželom , ked mi to nestačí, normálne pred ním, neskrývam sa urobím sa pár krát a jemu to nevadí aj mi pomože lízaním bradaviek a tak...
04.02.2014
julo
Reagovať
Re: Re: robievam to skoro stále
Som cez 30 rokov ženaty až pred takymi 5 tymi rokmi som si obľubil onanovať.Až natoľko,že sa my podarilo presvečiť aj manželku na spoločne onanovanie,Tak je to vzrušujuce pozerať pri tom na seba.
21.10.2013
Hera
Reagovať
To ja zase nemôžem. Vieš, on je trošku ješitný a nepáči sa mu predstava, že by som sa snáď mohla ešte aj ukájať. Tak mu radšej zahrám divadlo a potom sa potajomky urobím ešte aj sama. Jasneže vie, že som furt nadržaná, to neskryješ, ale berie to ako fakt. Keď som mala predtým chuť a žadonila o sex odbyl ma, že sa mám krotiť. Keď mal chuť ale on, tak som jednoducho musela. Vôbec sa nepýtal a pretiahol ma. Teraz však už nežadoním, ale mastím sa tak často ako sa len dá. Viem, že to dosť preháňam, ale ťažko je odriekať si, keď je to tak hrozne príjemné.
25.01.2014
julo
Reagovať
Hera, nemusiš až pôjdee spať skus si vyhoniť pred nim nech ťa pozoruje neverim že ho to necha ľahostajnim.Ak ho požiadaš aby sa pridal a vyhonil si spolu stebou neodola a rad si pred tebou vyhoni.Je to vzrušujucejšie honiť si ak niekto pri tom na teba pozera.Z manželkou to praktizujeme a pači sa jej keď mi povie vyhoń si budem len pozerať.Keď si pred nou honim vzruši ju to natoľko že dlho nevydrži a prida sa.Najviac ju vzrušuje keď pozera ako striekam.Pri pohľade na moje vyvrcholenie o chviľu dosahuje silny orgazmus je nadherna a hneď nasleduje druhy orgač pri tom ako si honi predomnou kundičku dokaže sa aj 3x za sebou urobiť.Vždy sa tešim na spoločne onanovanie lebo viem že sa dokaže kvalitne viac krat za sebou odbaviť a vzrušuje ju keď ju pritom pozorujem,vôbec mi to nevadi.Skus sa predviesť pred manželom uvidiš čo to snim urobi.
13.01.2014
Patrik
Reagovať
Ahoj, držím Ti palce, krásne si len masturbuj je to OK a všetky babenky, je to prirodzené a fantastické. Mne žena tiež masturbovala a ja jej, teraz sama nechce masturbovať, lebo jej lížem tak, že kričí a strieka mi do pusinky a jaj ej prštekom dráždim klitoris a ona odpadáva od slasti. Prosí aby som prestal a za chvíľu znova.
A potom nežne vniknem do nej a znova jej masturbujem. Akl chceš napíš na [email protected] a popíšeme ako je to najlepšie.
A potom nežne vniknem do nej a znova jej masturbujem. Akl chceš napíš na [email protected] a popíšeme ako je to najlepšie.
25.01.2014
julo
Reagovať
Tiež si honime spolu z manželkou,to je krasa vyhoniť si pred niekym koho to vzrušuje a bez ostychu sa k tebe prida a spoločne sa odbavite
13.10.2013
frkoq
Reagovať
Ja som tiež ženatý už pekných pár rokov a masturbujem stále. Onanujem hádam od 12-tich a tiež zbožňujem tú rozkoš. Nevidím dôvod prečo si ju odopierať. Rád sa pozerám na nete na videá kde ženy masturbujú a honím si pri tom. Ešte úžasnejšie je masturbovať s niekým cez chat a spoločne si opisovať tú rozkoš. Už si to skúsila?
16.10.2013
Hera
Reagovať
Nie, na to by som nepristala. To už skôr "Live" ale musela by som toho dotyčného dobre poznať.
13.05.2013
penis
Reagovať
vyhonte mi
kto mi zavola ma moj penis zadaco a moj email je [email protected] tak napiste poslem ti fotku mojho penisuu
30.12.2013
Roland
Reagovať
Masturbant
pohoda ja masturbujem od 11 teraz mam 14 je to paradny pocit a tak skoro s tim neskoncim a ked tak nad tim rozmislam tak sa prave teraz idem urobkat
29.12.2013
sss
Reagovať
som chlapes
no ja ked to iba citam tak som dost nadrzany ale to preto lebo prisiel brat a teraz nemam pre seba izbu a nemozem masturbovat :(
14.11.2013
Davo
Reagovať
kto chce vymasturbovat (baby)
19.10.2013
darinka
Reagovať
masturbujem
ahojko potom ako sa spravim že by ma načapali včera som masturbovala a neviem či niekdo stal za dverami lebo som moc vzdychala a to som uz bola dosť vlhka :*
31.08.2013
Dievča
Reagovať
POMOC
Mám 15 a masturbovala som v sprche keď sa mi zrazu pustila krv. Nebolo jej veľa, iba trochu. Je možné že som si pretrhla panenskú blanu?
29.04.2013
mia
Reagovať
Ako masturbovať
mám 14 rokov. Masturbujem asi od svojich 11.... ale teda neviem či je to masturbácia.... len si dráždim klitoris. Nikdy som si nedávala prsty do pošvy... bojím sa, že sa mi pretrhne panenská blana a to nehcem. je možné si tam pichať prsty aj bez toho aby sa mi porušila? a ked tak ako hlboko? a jeden či dva prsty?
10.08.2013
ja123
Reagovať
je to liečivé
Baby, nič na tom nieje je to úplne normálne dám jeden návod keď pôjdete do sprchy nastaute prúd vodi na plno no tak ako vydržíte a rozkrocte nohy prilozte ku klitorisu a jemným suchanim hore a dole zažijete orgazmus ale skúste aj teplú aj studenú vodu..... A už 3 ročne deti masturbuju!!