Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
28.08.2010
rura
Reagovať
uboziaci
chudaci a masturbanti... ste tak zufali, ze onanujete niekolkokrat za den, hahaha. Preco sa smejem? Lebo ja nemusim, hehehehe... Skuste sex, pochopite, preco sa vam smejem... ten sa da tiez niekolkokrat za den :P
05.04.2010
rado
Reagovať
ukaste mi n ieto z dievcat ako to robite na tuto adresu
plstttttttttttttttttttttttttt
19.11.2008
petra
Reagovať
neviem
prosim vas ako sa da dievcatu masurbovat ja chalanovi som to uz robila ale dievcatu ako ja myslim sebe prosim povedzte akosi mam masturbovat dakujem reagujte na email
08.01.2009
Anticirkev
Reagovať
Cirkev je MAFIA
To iba cirkev s toho robi nieco nehanebne a uchilne ved je to uplne normalna vec.
19.11.2008
petra
Reagovať
neviem
prosim vas ako sa da dievcatu masurbovat ja chalanovi som to uz robila ale dievcatu ako ja myslim sebe prosim povedzte akosi mam masturbovat dakujem reagujte na email
19.11.2008
petra
Reagovať
neviem
19.11.2008
petra
Reagovať
neviem
04.11.2008
miiii
Reagovať
No coz
na svete masturbuje 99.9 percent ludi a to 0,1 zvysneho ani nevie ze masturbuje :))
05.09.2008
anonym
Reagovať
no no no
?niekedy mi penis tak cudne zapacha. uz som ho aj poriadne umyval ale je to iba docasne riesenie.nie je to nejaka choroba? co mam robit?