Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
06.04.2008
clovek
Reagovať
oznam
ano je pravda ze je to normalne a kazdy clovek to robí ale netreba to prehanat ako tu niektory pisu ze 5krat za den a podobne podla mna tak casto to je choreeee!
10.02.2008
thomas0001
Reagovať
je to normalne
mam 14..no uz 15rokov :D
meria 18 cm
a robim to uz od ..priblizne piatej triedy..ak nie skor
meria 18 cm
a robim to uz od ..priblizne piatej triedy..ak nie skor
10.02.2008
Thomas0001
Reagovať
je to normalne
ja to robim niekedy aj 4x za den..podla toho ako sa mi chce..ked sa nudim
samozrejme uprednostnujem RAZ za den ale PORIADNE
rekord som mal 17krat za den a dalej sa mi uz nechcelo..ajtak pri takom pocte je to uz iba pocit..cize o ejakulacii nemozeme hovorit
samozrejme uprednostnujem RAZ za den ale PORIADNE
rekord som mal 17krat za den a dalej sa mi uz nechcelo..ajtak pri takom pocte je to uz iba pocit..cize o ejakulacii nemozeme hovorit
05.02.2008
Meb
Reagovať
neverim
myslim ze nieje taky clovek ktory by to nerobil,, proste tomu neverim a môze mi vraviet hocikto hocikolko ale neuverim ze taky clovek je na svete (myslim vsetkych pohybujucich sa)
29.11.2006
Richard Buzna
Reagovať
úchylak
Ja si myslím ze masturbovat je super vec hlavne ked to robis inemu chalanovi.
07.05.2007
dandy
Reagovať
onania
Masturbácia je bežná u takmer každého z nás a ten kto nemasturbuje tak naopak masturbuje najviac. Čo je na tom keď niekto napíše referát o masturbácii, šak to je také isté ako keby napísal o strihaní vlasov, každý z nas to potrebuje.ja nemam problém vyhoniť si spolu s iným chlapom ,aj jemu.
09.11.2007
christopher
Reagovať
honenie
ahojte mam 17 rokov a masturbujem kazdy den a je to super je normalne ze tak casto masturbujem?????????????????????
17.10.2007
jan
Reagovať
honenie
Masturbovanie to je premna malickost nic tazkeho iba drzanie penisa ibaj snim hore dole a ket vistrekne tak to je to co vistrekne to je gec
21.12.2006
dievča
Reagovať
masturbacia
čo je masturbacia?ako sa robi??????????????? napište prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.12.2006
katanga
Reagovať
Re: masturbacia
ja lestim ties pravidelne je to fakt slvely pocit odporucam
01.05.2006
Nicoll
Reagovať
Reagovať
Ja si myslim prave opak, podla mna nie je sa za co hanbit, ked niekto o tom vie takto otvorene pisat (rozpravat), obdivujem tychto ludi.Vela ludi sa nad touto temou pozastavi, pousmeje, a obrati sa skor chrbtom, akoby mal o nej rozpravat. Autor tohto prispevku ma urcite otvorene vztahy, ktore mu mozu len vsetci zavidiet.
06.04.2007
Pravda
Reagovať
Slaaava Nicoll
NIcoll ma pravdu a hadajte sa kolko cete ......
aj ja lestim a nehabim sa za to.....
ostatny zaostaly kkti nech sa hadaju...
aj ja lestim a nehabim sa za to.....
ostatny zaostaly kkti nech sa hadaju...
13.02.2007
man
Reagovať
serte na to!
nehadajte sa kvoli takej blbosti niekto masturbuje a niekto ne! sak co je na tom!
17.01.2007
tgfdhdbvhjbdv
Reagovať
uchyláci
uchyláciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
13.11.2006
Magor
Reagovať
Zazitok
tu predomnou v net kafe si jedna baba robi dobre a mysli si,ze nikto ju nevidi....................
30.10.2006
Dracica
Reagovať
Masturbation n.1
netreba sa za to hambit, ani ja sa nehambim, robim si to kazdy den. Milujem sex, milujem masturbaciu a rozkos...ten kto si to nerobi je UCHYL!!!!