referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Masturbácia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.05.2006
barbie onanistka    Reagovať
prstiky
no sak aj ja sa mozem priznat sa za to netreba hambit je to normalne aj ja to robim a je to super pocit uvolnenia.odporucam viskusajte!
31.10.2006
blido    Reagovať
Re: prstiky
sak ja ti to mozem spravit tiez:)) nemusissa robit sama..povedz miesto a cas:))
28.10.2006
anonym    Reagovať
Re: prstiky
tak ti si potom fakt blaznivá. Ved je to hriech. nepis sem také blbosti
20.10.2006
KKKK    Reagovať
odpoved
Neviem preco by sa mal clovek hanbit za masturbaciu,je to ta najprirodzenejsia vec na svete,a najkrajsia, samozrejme okrem sexu,
09.10.2006
Risko    Reagovať
no tosa da
No robil som to pokial neodisla priatelka do sveta za skolou. ak chces napiste na Linkin-Parkm na pokeci alebo icq na 348001040. pa
30.04.2006
Bencze    Reagovať
bfjbgsd
Neviem aky kokot moze pisat tolko o masturbacii. Ale ty to asi dobre poznas.No ja za taketo referaty by som sa hambil.
16.09.2006
khaki666    Reagovať
Re: bfjbgsd
No veď normálne.Ja zase nechápem,prečo tie vulgarizmy.Je to Tvoj názor,ja Ti ho neberiem,ale podľa mňa je odsudzovať masturbáciu niečo ako odsudzovať samého seba.
16.09.2006
khaki666    Reagovať
normálka
Podľa mňa je to prirodzené.Nechápem,prečo sa to ľudia boja normálne rozoberať.Veď je to tu ,tak prečo by sme to mali skrývať?Je to príjemné spoznávanie vášho tela,je to to isté ako keď sa nasťahujete na miesto,kde budete bývať celý život.A tak isto je to aj s masturbáciou.Nepočúvajte kresťanov a nebojte sa o tom hovoriť!
18.08.2006
patologicka    Reagovať
čo vám poviem...
...čo vám poviem.Som vysoko vzdelaná:) Nezdá sa mi to až tak úchylné.Pohľady na masturbáciu majú dlhú históriu. A už dávno to nie je tabu.Každý to robí, a kto hovorí ze nie, robí to viac:)
09.08.2006
Jozefr    Reagovať
Nechápem rozhorčenie
Mnohý si zrejme neuvedomujú čo je ľudská prirodzenosť. Tento krátky príspevok bol skutočne odprezentovaný na konferencii o alternatívnych prístupoch k výučbe sexuálnej výchovy - alebo po Slovensky: Výchove rodičovstvo a materstvu.
13.06.2006
bekinka    Reagovať
neviem na co je tu nadpis boze
sak fasa pocit je to hm?kto sa neprstuje nevie o co prichadza
19.06.2006
mathias44    Reagovať
Re: neviem na co je tu nadpis boze
odkial si?
18.06.2006
Barbar Onan    Reagovať
To je ONO!
nieje to nic nepekne ani hnusne ide o naj vec co sa da urobit ....
23.05.2006
Robert Szabo    Reagovať
Ale nooo
Prosim Vas.. Ak zu nieco napisete podpiste sa vlastnym menom a nevymyslajte se..
Nicoll nemysli si, ze ludia toto beru vazne.. Podaktory tu ani nevedia, ze kto masturbuje a kto onanuje a preto sa tu docitas zaujiamve veci .. Ja som sa poriadne nasmial a stacilo mi.. A ludia, co sa tu vulgarne vyjadruju chcu dokazat co? ze ste vacsi? no ano ale ..
See you later!
23.05.2006
Robert Szabo    Reagovať
ludia uvedomte sa
Prosim Vas.. Ak zu nieco napisete podpiste sa vlastnym menom a nevymyslajte se..
Nicoll nemysli si, ze ludia toto beru vazne.. Podaktory tu ani nevedia, ze kto masturbuje a kto onanuje a preto sa tu docitas zaujiamve veci .. Ja som sa poriadne nasmial a stacilo mi.. A ludia, co sa tu vulgarne vyjadruju chcu dokazat co? ze ste vacsi? no ano ale ..
See you later!
23.05.2006
goro    Reagovať
kokot
ja si honim casto a nehambim sa za to ked mi chce niaka pomoct tak prosim som na pokeci casto a moj nik je aprilia15
23.05.2006
prstiky
no sak aj ja sa mozem priznat sa za to netreba hambit je to normalne aj ja to robim a je to super pocit uvolnenia.odporucam viskusajte!
23.05.2006
prstiky
23.05.2006
prstiky
23.05.2006
prstiky
23.05.2006
Diakovský žrebec    Reagovať
Zrebec
Ja lestim tak 4 razy za den, ked je cas. Prinasa mi to utek od problemov a okoliteho sveta. A navyse mi to zlepsuje naladu. Neviem si bez toho predstavit den. Ak nie je prilezitost tak potom neviem spat a mam bolesti. Takze tuto cestu sebarealizacie odporucam vsetkym. Je lepsie to dostat zo seba von ako behat vsade ako nadrzany zver.
23.05.2006
Zrebec
Ja lestim tak 4 razy za den, ked je cas. Prinasa mi to utek od problemov a okoliteho sveta. A navyse mi to zlepsuje naladu. Neviem si bez toho predstavit den. Ak nie je prilezitost tak potom neviem spat a mam bolesti. Takze tuto cestu sebarealizacie odporucam vsetkym. Je lepsie to dostat zo seba von ako behat vsade ako nadrzany zver.
23.05.2006
Zrebec
23.05.2006
Zrebec

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |   9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.