referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.02.2007
Dusan    Reagovať
Skus London dlhsiu dobu.
Nikto, kto prezije v Londyne dlhsiu dobu, sa radsej s temou rasizmus nezahrava. Keby si zil dlhsiu dobu s ludmi pochadzajucimi s Pakistanu, Indie, Bangladeza a s ciernymi, pochopil by si, ze a vsetky nenavistne reci i skutky, si vlastne mozu sami. Ich najvacsi problem je, neschopnost asimilovat sa. Treba sa zviest londynskymi autobusmi v castiach Walthamstow, Neasden, Brixton, Cricklewood a mnohymi inymi, aby si zistil, ze hlavne cernosi, su horsi nez zvierata. A to som teraz urazil zivocisnu risu. Su hlucni ( to je jemne napisane ), bordelarski. Bol som svedkom konzumacie dvochmladych cernosiek jedla z McDonaldu. Pred ich nastupenim miesta uplne na konci boli OK, po skonzumovani boli vsetky papierove odpadky na zemi, pohare aj s colou na zemi, kazda druha hranolka skoncila na zemi, salat v hamburgery im zjavne nechutil,lebo bol odstraneny tiez na zem. A to nie je jednorazovy zivotny zazitok. A keby som nejakym sposobom zakrocil, bol by som zachyteny kamerami v buse a nasledne stihany za rasisticky motiv. Ak je tvoj nadriadeny neger, nesmies sidovolit nic, lebo kazde oponovanie moze mat rasisiticky motiv. Negri ap. si to tu zariadili tak, ze im nikto nic nemoze, kazdy sa boji slovneho spojenia - Rasisticky motiv.Ver, ze neprehanam, ijem tu uz nejaky ten piatok. Aj s najvacsieho pacifistu sa v Londyne po case stane minimalne mierny rasista. O rasizme nema pisat nikto, kto s tym nema ziadne skusenosti. Vtedy sa to dostava len do roviny nazoru, ktory je argumentami skusenejsieho cloveka zmietnuty zo stola. Ver mi, ze nasi cigani su kulturne ludske bytosti oproti negrom. Vzdy cest vynimkam ( je ich tu ale malo ). Prid si tu odzit spon rok a potom budem rad aky nazor si vytvoris.Bye
03.06.2006
missa    Reagovať
great
great:)!!!!!!!!!
03.06.2006
missa    Reagovať
great
great:)!!!!!!!!!
20.04.2006
gina    Reagovať
da sa
daa sa moze byt
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.