referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jahreszeiten
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.05.2008
Roman    Reagovať
trápne detičky vypadnite z tadeto!!!!
katuška a lucinka ste trápne
28.05.2008
Roman    Reagovať
trápne detičky vypadnite z tadeto!!!!
katuška a lenočka ste trápne
29.04.2008
katusa    Reagovať
dddddddddddd
tz musis byt riadne nadrzana vsak.ale co si mam zajtra obliect.chcem aby so mna oci nespustil ale aby som nevizerala jak kurva. inak ten tvoj topicek bol pochvaleny,ze som v nom vyzerala super. ale na zajtra by to bolo dost vyzivae. tak porad. ved poznas moje oblecenie
29.04.2008
lucinka    Reagovať
dddddddddd
ale sex je sex...tak ticho
29.04.2008
katusa    Reagovať
eeeeeeeeeeeee
mam radost. ale neviem kto ma tu kritiyoval, ze snim nemozem spavat ked k nemu nic necitim.
29.04.2008
lucinka    Reagovať
mmmmmmmmmmm
aspon mas len jednu bradu...a mne staci len sex laska je zbytocna
29.04.2008
katusa    Reagovať
ddddddddddddd
ale sex neni vsetko dolezite je aby si ho mala rada a ja sa tomu rozumiem.a nabuduce sa budem obliekat sama tolka kritizacia na jeden den to je dost kruté.citim sa teraz ako neaky dvanast rocny mutant.
29.04.2008
lucinka    Reagovať
vvvvvvvvvv
njo co uz ale je dobri v posteli a oblieka ma a a jteba
tak sa nestazuj
29.04.2008
katusa    Reagovať
cinik
chcet by si ho nechcela sle bohuzial ho mas,ale radsej nastastie ved kto by ta obliekal
29.04.2008
lucinka    Reagovať
no no no
to mi nieco pripomina...ale ece ze to neni moj pripad...takeho pribrzdeneho frajera bby som nekcela
29.04.2008
katusa    Reagovať
hi hi hi
aj ja.Su dvaja partneri na chate a pride tam majitelka aby okopala zahradu a zbada bociana.pride dnu a hovori lucia a juraj davajte si pozor lebo sa ttu potuluje bocian. baba sa zacne smiat aj vsetci ostatny okrem jura: a moja otazka znie je nevispatý, hladný, nachápavý alebo strasne pribrzdeni?
29.04.2008
lucinka    Reagovať
ha ha ha
píoviem ti vtip-neutocny...pyta sa baba chalana:myslis nato na coí ja?ano milacik...ty prasa:-ä
29.04.2008
katusa    Reagovať
hahahahahaha
aky mas na tento tvoj nazor dovod.ak myslis na to na co myslis tak to bola zhoda okolnosti.
29.04.2008
lucinka    Reagovať
??????????????????,
zato ty si hovado...
29.04.2008
lucinka    Reagovať
??????????????????,
zato ty si hovado...
29.04.2008
katusa    Reagovať
!!!!!!
ty si jedno nevzdelané tela
22.04.2008
lucinka    Reagovať
,,,,,,,
viem si to vase bohatstvo predstavit...senk senk a ece senk...no dobre tak matew tam aj jeden senk...
22.04.2008
lucinka    Reagovať
reakcia 2
inak ten referat je super...ale na jeho komentovanie nemam cas
22.04.2008
katusa    Reagovať
tgjdtzh
to ty si ho spomenula.ja za to nemozem ze ty mas prehlad iuba o vsetkych lokaloch.My mame aj kulturne a sportove bohatstvo
22.04.2008
lucinka    Reagovať
::::::
uz neni do coho zarypnut..nic viac tam ani nemate...tak sa tym hostincom moc nechval

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.