Zaujímavosti o referátoch
Interpretácia diela Malý princ
10.12.2007
Ajka5879
Reagovať
co ja na to
uplne na piču, 100 razy toto iste a dookola..., aj moja baba by lepšie napisala
20.03.2010
júlia
Reagovať
Re: 4Ajka5879
určite lepšie by napísala, ak by vôbec niečo napísala.. ak chceš obsah, prečítaj si knihu a napíš si ho sama.. toto nie je referát typu obsah a dosť.. toto je kvalitne odvodená interpretácia tejto knižky a to je niečo iné
02.11.2009
zuzu
Reagovať
Obdivujem...
Maly princ je uplne super a toto zhrnutie taktiez ...... RESPEKT
04.03.2009
....
Reagovať
drztehuby
myslim si ze nikto z vas nema pravo neco vycitavat autorovi xD ste sproste lami skuste si to sami napisat :D kkti xD
04.03.2009
....
Reagovať
ticho ! xD
myslim si ze nikto z vas nema pravo neco vycitavat autorovi xD ste sproste lami skuste si to sami napisat :D kkti xD
22.05.2008
Ivuska
Reagovať
Prispevok..::
Ten kto to pisal to napisal pekne tu knihu som citala ....som maturantka tak aj preto a ta osoba,ktora tu to pisala klobuk dole...pekne to vyjadrila a nasla myslienku....,keby som to necitala nepochopila by som zmysel toho texu na internete,ale kedze som pochopila podstatu Maleho princa myslim si,ze je to vyjadrene pekne!!!A kazdemu odporucam si tuto knihu preciatat!
15.04.2008
nina
Reagovať
moj prispevok?
je to dobre len strasne dlhe.dalo by sa to aj kratsie napisat, ale pohoda...
10.03.2008
jana
Reagovať
v pohodke
ja som tu knihu citala a ked som ju dositala nevedela som o com presne vlastne je je dost tazko pochopitelna .....
02.03.2008
generous
Reagovať
hovadina
ako tento referat je uplne o hovno sak ziadny obsah nic ako to co je........
28.01.2008
Spendoooo
Reagovať
onicom newem najst obsah a ja nebudem pisat obsah!!!
kto ve obsh ale taky na jednu stranu v zosite
10.12.2007
Ajka5879
Reagovať
co ja na to
uplne na piču, 100 razy toto iste a dookola..., aj moja baba by lepšie napisala
14.10.2007
Marek
Reagovať
K tomuto referatu
začnem takto, budeme mať pisonku s maleho princa, tak som si chcel najsť niečo o tom, lebo kym to prečitam tak prejde kopu času. Je pravda že keby som si prečital celu knižku tak by som to určite nepochopil a semo je to krasne napisane.. Pači sa my mšienka, zastvame sa ajmy nachvilu a dajme si takuto otazku: Som štastny/a s toho čo robim pre druhych? a vobec to ame už nam dava sa nad tym zamyslieť, zastaviť a porozmyšlať čo je doležite, možno toto nebude čitať nik ale proste semo v tpomto referate je to povedane pekne a aj koli tomu že cela knižka je myslena dobre, len ju treba vedieť pochopiť.
05.01.2007
anika
Reagovať
referat
diiiiiiiiiiiiiiiiiik....je to fakt supis referat.......moze sa to pouzit aj na prerozpravanie tejto knihy,?prosim odpiste mi
21.10.2006
maciatko1789
Reagovať
je to duper
je to suprový referát ..... len tak dalej ..... na jednotku