Zaujímavosti o referátoch
Anarchizmus
18.12.2009
jespah2394
Reagovať
nazor
Robert Balaz,Dodo, Zuzu.. mate pravdu... bodaj by si tento članok prečítalo viac ľudí, aby anarchistov už neodcudzovali.. podla mňa je každého osobná vec čím bude, čo bude robiť, a čo bude vyznávať....
Anarchisti nemožu za to, že iný ludia nemajú vlastný názor- a zrovna tí ludia ich odsudzujú za to že oni (anarchisti) svoj nazor maju a stoja si za svojim. Nezaujima ich názor iných.
OK.. možno som napísala hovadiny, možno to pochopíte inak ako ja.. ale to je jedno... mám svoj názor a ten mi nikto nevezme!
Anarchisti nemožu za to, že iný ludia nemajú vlastný názor- a zrovna tí ludia ich odsudzujú za to že oni (anarchisti) svoj nazor maju a stoja si za svojim. Nezaujima ich názor iných.
OK.. možno som napísala hovadiny, možno to pochopíte inak ako ja.. ale to je jedno... mám svoj názor a ten mi nikto nevezme!
18.07.2009
ema
Reagovať
nazor
ked niekto nepochopi anarchiu tak sa mu zda bit zlaa ale podla mna je to najlepsia vec na svete
19.09.2007
Valeria
Reagovať
Názor
Anarchizmus tak ako aj celá ľavicová politika je len nezmyselná utopia.Abolútne nereálna a neuskutočniteľná vec,hnutie,ktoré v minulosti ani v súčasnosti nedokáže prevziať moc..našťastie.Dovi chorí anarchisti a antifašisti!
23.04.2009
didi
Reagovať
Re: Názor
dnesny chory system a chory ludia ktory ho podporuju ci skor im vyhovuje zivot aby iny rozhodovali za nich nemaju dlhu zivotnost pocase sa aj tak zisti ze do pici su taky isty zmenil sa len nazov ale nie ludia zazivam to na vlastnej kozi totalita este stale vymyva mozgy ludom a ked ti ludia maju v rukach moc ostava len kricat o pomoc alebo ist vlastnou cestou napriek pohladom ludi ktori nechapu a ked nechapu tak odsudia viva la revolution ....161:P
20.03.2009
Robert Baláž
Reagovať
Anarchizmus je podla mna ideologia len pre silnych jedincov ktory nepodliehaju spoločenskym konvenciam a spoločnosti ako takej anarchizmus je ideal skutočnej slobody ale ako si povedal ludia su sebecke a priliš slabe bytosti nato aby to dokazali pochopiť.
04.12.2007
turboboost
Reagovať
Anarchizmus a cela ľavicova politika je utopia len preto, ze ludia su prilis primitivne sebecke tvory aby dokazali fungovat v spolocnosti, kde su si vsetci rovni..
30.04.2008
Dodo
Reagovať
Názor
Valéria. Až budeš v zrelom veku ako som napr. už aj ja, potom pochopiš, aké ušlachtilé myšlienky skutočná idea anarchizmu skrýva. V priebehu života sama pochopíš nezmyselnoť súčasného social. a politického systému a systému štátu.