referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Definícia lásky
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.03.2013
Gabriela    Reagovať
Ďakujem
Je to strašne krásne, pri tomto texte som si uvedomila veľa Ďakujem :-)
27.05.2009
abc    Reagovať
veĺmi pekné
Úžasné ...nič viac netreba dodař
27.08.2008
dadka    Reagovať
je to velmi pekne ked to takto napíše chalan
proste super páči sa mi to
18.10.2007
Siska    Reagovať
pjekne
velmi pekne je to napisane a mas prawdu vsetko co si napisal je tak :)
18.10.2007
Siska    Reagovať
pjekne
velmi pekne je to napisane a mas prawdu vsetko co si napisal je tak :)
02.10.2007
ficak24    Reagovať
Prekvapenie
ahojte tak je to tu napisal som novu ... vola sa ze Definicia lasky 2 je to pokracovanie tejto len trosku viac osobnejsia.. dufam ze sa vam bude pacit.. nezabudnite na komentaaar ci je lepsia alebo horsia
03.09.2007
ficak24    Reagovať
DAKUJEM
mno vidim ze sa tu moj prispevok celkom dobre vyvija:D:D:D som rad... mozno este nieco napisem
03.09.2007
ficak24    Reagovať
DAKUJEM
mno vidim ze sa tu moj prispevok celkom dobre vyvija:D:D:D som rad... mozno este nieco napisem
21.08.2007
milica    Reagovať
láska
ani neviem ako som sa začítala a zhltla to na jeden dych...:) verim, ze je ešte vela ludi, ktori si lasku predstavuju takto a tuzia po nej ... aj keď nas už možno nejake zlomili
10.08.2007
lenicka    Reagovať
láska?
napísal si to pekne, len škoda, že to nie je tak aj v živote, prvý bozk trvá krátko a je len jeden, láska je len prelud, ktorému ľahko podľahneme, lebo chceme byť milovaní....láska je len ruža, krásna a pritom neskutočne pichľavá..... každý tŕň ti vryje do srdca ranu, ktorú vylieči jedine čas... to je láska po všetkých trampotach pre mňa... a jediné, čo ma teší, je že ju hľadám opäť a znova, kým nenájdem ružu bez tŕňov... preto len ľúbme, kým sme mladí, kým máme právo na omyly, kým ich vieme splácať slzami...nie papierom s nadpisom Rozvod
krásne napísané:))))
26.06.2007
Monika    Reagovať
neuveriteľne krááásne
krásne a velmi pekne je to napisane... no ked takato laska existuje, tak to musi byt fakt úžasný pocit, prežívať to....lebo tých pravých a takých úžasných lások je na svete málo....
26.06.2007
Monika    Reagovať
neuveriteľne krááásne
krásne a velmi pekne je to napisane... no ked takato laska existuje, tak to musi byt fakt úžasný pocit, prežívať to....lebo tých pravých a takých úžasných lások je na svete málo....
26.06.2007
Monika    Reagovať
neuveriteľne krááásne
26.06.2007
Monika    Reagovať
krááása
07.06.2006
Veronika    Reagovať
Zlatučké
Je to veľmi pekné a zlaté, človeka s takýmito názormi si treba vážiť. Takisto píšem a veľa, moje práce sa všetkým páčia, ale mne to pripadá prirodzené, že mi to plynie z hlavy. Ale teraz, keď som si to prečítala, tak vidím, že je to predsa len umenie. Zhrnúť myšlienky do ustálených viet. Asi si mladý, pretože starší ľudia už neberú lásku s takou ľahkosťou a detskou úprimnosťou. A to je občas veľká škoda, bola by som rada, keby si mi poslal odkazy na tvoje ďalšie práce. Vopred ďakujem. Veľa úspechov v ďalšom písaní.
16.06.2007
m-jey24    Reagovať
Re: Zlatučké
napis mi na [email protected]
24.04.2007
DodiAlf    Reagovať
Super
Je príjemné vedieť, že niesom sám kto zdieľa ten istý názor.
Práwe som v tej istej situácii, len z tej bolestivejšej stránky......... bohužiaľ
17.04.2007
Slavok    Reagovať
Super
Parádne si to vystihol, skvelý názor
28.03.2007
Romana    Reagovať
jujuj
Krasne..je to naozaj..musis byt perfektny chalan..ked si napisal nieco tak krasne a zo srdiecka...100bodov davannm tiez..:))
22.03.2007
Jully    Reagovať
niceNICE nice!!!!
som prijemne prekvapena!
,naozaj...
a to: je to ako ,ked sa pocikas ,vsetci to vidia a len to citis..je to trefne..tento citat som pocula ,asi pred pol rokom ale ked sa hovori o laske, mi to vzdy napadne..
...(: autor tejto uvahy je urcite ,,pocikany,, ved kto iny by vedel opisat tento krasny pocit ..ako ten kto lubi ...a pre jeho drahu osobu spravi vsetko...a samozrejme si ceni aj ostatnych blizkych...
dakujem..
19.03.2007
mimka    Reagovať
neuveritelne...
Normalne som to citala s otvorenymi ustami perfektne... keby som mala klobuk tak ho dam dole !

1  |  2  |  3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.